Panică în PSD! Caragea, ofertat cu postul de comandant la Poliția Animalelor
Panică în PSD! Caragea, ofertat cu postul de comandant la Poliția Animalelor
AlteleUltra - Scurte11 mai 2017


După ce tânărul pensionar Viorel Salvador Caragea și-a anunțat intenția fermă de a candida pentru funcția de primar al Târgu Jiului, la vârful PSD Gorj s-a instalat panica, fiind evident că fostul polițist va lua voturi din tabăra susținătorilor PSD, fapt care va genera un scor cât se poate de minuscul, în 11 iunie, în dreptul viceprimarului BEZNĂ, zis Aurel Popescu.
Ca urmare, liderii PSD Gorj s-au reunit într-o celulă de criză, și au decis să-i ofere lui Caragea postul de comandant la Poliția Animalelor, instituție care este pe punctul de a se înființa la Târgu Jiu. Dacă fostul polițist va accepta această ofertă, va trebui să-și retragă candidatura și să – și dovedească abilitățile manageriale prin strângerea în timp record a cailor de pe străzile din Târgu Jiu.

În prima etapă, Caragea nu va primi și sarcini legate de câinii comunitari. Fiind cunoscută aversiunea sa față de lupii tineri, există riscul ca, din exces de zel, să-i confunde cu niște jigodii oarecare, și să-i dea pe mâna hingherilor.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.