PARANORMAL PENAL: Cârciumaru demolează o stradă ”ȚIPLĂ” ca să o modernizeze din nou
PARANORMAL PENAL: Cârciumaru demolează o stradă ”ȚIPLĂ” ca să o modernizeze din nou
De cititexportInvestigatii14 octombrie 2015


O stradă impecabilă din Târgu Jiu, proaspăt asfaltată, cu trotuare și borduri noi – nouțe, este în curs de demolare.
Fără nicio explicație logică, primarul Florin Cârciumaru și echipa sa de directori din fruntea Primăriei Târgu Jiu au decis să modernizeze din nou strada Dobrogeanu Gherea, după ce, cu doi ani în urmă, fusese refăcut integral asfaltul, trotuarele și fuseseră aduse borduri noi – nouțe. Localnicii sunt stupefiați, deoarece strada nu avea niciun cusur. În plus, trăind în Târgu Jiu, aceiași cetățeni se întreabă, pe bună dreptate, de ce remodernizează PARANORMALUL PENAL Cârciumaru o stradă deja modernizată, în condițiile în care peste jumătate din celelate străzi din oraș sunt impracticabile?
Recunosc că nu am crezut ceea ce mi s-a relatat telefonic, că în mod cu totul și cu totul inexplicabil sunt demolate trotuarele și înlocuite bordurile noi – nouțe. Din păcate, toate acestea s-au confirmat la fața locului.
Lucrarea e realizată de o firmă de casă a PSD-ului, S.C. METAL COLECT PROD S.R.L., deținută de Puiu Mihai. De pe panoul aferent construcției lipsește, strategic, valoarea lucrării, în așa fel încât să nu afle prostimea câți bani îi bagă Cârciumaru, inutil, în buzunar, acestui sponsor fruntaș al PSD-ului.
panou constructie
Suntem foarte curioși să vedem documentele oficiale prin care ”specialiștii” Primăriei Târgu Jiu au decis că este oportun să se cheltuie bani publici pentru remodernizarea unei străzi deja modernizate.
După cum puteți vedea, asfaltul este impecabil…
strada … iar bordurile ”vechi” sunt, de fapt, noi – nouțe. Și, totuși, PARANORMALUL PENAL a decis că trebuie înlocuite!!!
strada 3
strada 7strada 6Nu este prima dată când edilii Târgu Jiului procedează în acest fel. Să ne amintim frecvența cu care sunt schimbate pavelele trotuarelor din centrul Târgu Jiului, pe motiv că vechea culoare nu mai este în tendințe. În alte cazuri, Cârciumaru a ”reparat” trotuarele, cu cinci minute înainte de a le reface integral. Pentru astfel de cârpeli făcute cu două – trei cancioage de ciment, S. C. EDILITARA S.A. facturează sute de milioane de lei vechi, bani publici.

1 COMENTARII
  • gorjanul 14.10.2015 la ora 21:04 pm
    Este metoda tipica si uzuala prin care primarii in general si Carciumaru in particular devalizeaza banii publici prin inventarea de lucrari de constructii si reparatii pe bani grei de catre firmele favorite care intorc circa 15-20 % din valoarea lucrarilor sub forma de spaga celor care le acorda , de cele mai multe ori fara nici o licitatie .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.