Pârvulescu, băgat la mijloc în scandalul dintre Ciurel și Condescu
Pârvulescu, băgat la mijloc în scandalul dintre Ciurel și Condescu
Ultra - Scurte10 octombrie 2013

Eugen Pârvulescu, președintele executiv al CS Pandurii, a devenit noul motiv de scandal între Marin Condescu și managerul CEO, Launrețiu Ciurel. Pârvulescu a ajuns în această postură după ce Marin Condescu a speculat o declarație a lui Ciurel, care spunea că va da bani la club dacă Pârvulescu va avea drept de semnătură.
Astfel, Condescu s-a grabit să spună că Eugen Pârvulescu are, deja, drept de semnatură și a somat, public, CEO să vireze sumele în contul clubului. Doar că, spun reprezentații gigantului energetic, din nou, Marin Condescu confundă, intenţionat, lucrurile, pentru că semnătura lui Pârvulescu nu îi conferă absolut nici un control asupra banilor. Condescu a recunosct, ce e drept, că Pârvulescu are drept de semnatură doar pe contractele cu jucătorii, însă, din punctul lui de vedere, este suficient pentru ca reprezentanţii CEO să se ţină de cuvânt.
„Au spus că au un milion de euro pe care să îi dea la club, dacă va avea Eugen Pârvulescu drept de semnătură. Dacă ar fi vrut să îi dea în aceste condiţii, trebuiau să îi vireze de acum o săptămână sau două, când au promis, pentru că Eugen Pârvulescu este preşedinte executiv la club şi are drept de semnătură. Toate contractele, într-adevăr, cele pentru transferuri, sunt semnate de el şi de mine. Are drept de semnătură la fel ca mine, aşa că banii trebuiau viraţi, dacă lucrurile stăteau aşa cum au promis cei de la complex”, a precizat Condescu.
Lucrurile stau, însă, altfel, dacă e să analizăm mai atent lucrurile. Mihai Prunariu, reprezentantul CEO în Consiliul de Administraţie al Pandurii, a precizat că Pârvulescu doar contrasemnează contractele cu jucătorii şi nu pentru că ar fi dat dovadă Condescu de un exces de transparenţă, ci pentru că aşa impun procedurile din Liga I.
„Semnătura lui Eugen Pârvulescu nu îi conferă absolut nici un drept asupra administrării conturilor clubului sau a banilor de la aceasta. Este doar o semnătură pe care ţi-o impune Liga I la contractele cu jucătorii. Dreptul de semnătură cerut de CEO presupunea control asupra conturilor, asupra banilor de acolo, asupra finanţelor clubului, în definitiv, aşa cum este normal şi cu se practică şi la alte cluburi de fotbal. Cu toate acestea, Marin Condescu s-a gândit să uzeze de această chichiţă pentru a cere bani la complex şi, implicit, pentru a crea o nouă diversiune, chipurile că, din nou, alţii sunt cei care vor răul clubului”, a precizat Prunariu.
Acest lucru a fost confirmat chiar de Eugen Pârvulescu, care a declarat că are, de trei ani, o înțelegere cu Marin Condescu, prin care el nu se ocupă deloc de partea financiară a clubului de fotbal.
„În urmă cu trei ani şi jumătate, Marin Condescu a stabilit să se ocupe de partea financiară, eu de restul activităţii la CS Pandurii. Este o înţelegere pe care am respectat-o. Acesta este adevărul, nu am nicio legătură cu partea financiară, de care se ocupă strict domnul Condescu”, a declarat Pârvulescu.
Detalii, aici și aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.