PC a mai pierdut un viceprimar
PC a mai pierdut un viceprimar
Ultra - Scurte20 noiembrie 2013

Situație complicată la Hurezani, după ce viceprimarul conservator a fost schimbat din funcție. În timp ce Marius Borcan, președintele PC Gorj, dă vina pentru acest lucru pe liberali, fostul viceprimar spune că proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierii Partidului Democrat Liberal.
Astfel, Marius Borcan a declarat că schimbarea viceprimarului din Hurezani, Daniel Clenciu, este încă o dovadă că Alianța de Centru Dreapta nu a funcționat niciodată la Gorj.
„Domnul viceprimar Daniel Clenciu a fost schimbat la solicitarea făcută de consilierii locali din partea Partidului Național Liberal.  Pe mine m-au nemulțumit cei de la PNL, că până la urmă este vorba de un respect reciproc. După ce domnul Clenciu a fost schimbat, la Dănești, cei de la PC i-au dat votul viceprimarului propus de la PNL. Noi am demonstrat încă o dată loialitate, noi ne-am făcut datoria. La Gorj nu a funcționat niciodată ACD, decât pe hârtie.  PC nu a fost la Guvernare în Gorj. În schimb, a respectat și guvernarea, și ACD-ul, și USL-ul, dar noi am ieșit perdanți.  Noi continuăm să respectăm USL-ul”, a declarat Marius Borcan.
Situație devine interesantă însă pentru că în timp ce Borcan susține că schimbarea a fost inițiată de liberali, fostul vice dă vina pentru acest lucru pe cei de la PD-L.
„Grupul consilierilor PDL a făcut proiectul de hotărâre să fiu schimbat. Este vorba de 4 consilieri PDL. Eu am contestat această decizie în instanță și am făcut o sesizare și la Prefectura Gorj. Vreau să vă spun că motivele schimbării nu respectă legea și statutul aleșilor locali și nu a fost respectată nici decizia primarului. Să nu mai spun că proiectul de hotărâre pentru schimbarea mea are același număr de înregistrare cu cel raportul comisiei de specialitate”, a declarat Daniel Clenciu.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • ergo 22.11.2013 la ora 1:15 am
    Halal declaratie mister Borcan.Pai tu vorbesti de nefunctionalitatea ACD-ului in gorj!Tocmai tu care inca de la locale ti-ai indemnat apropiatii sa nu-l voteze pe liberalul Bobaru,candidatul ACD-ului la functia de primar in B-JIU?Tocmai tu care la parlamentare ai facut loby pentru dl.Cupa de la PDL?Tocmai tu care in C.L.al or.B-Jiu esti in echipa cu cei mai mari ,,dusmani,,ai primarului liberal Bobaru,adica aliatul tau din ACD?A da,din punctul tau de vedere nu a functionat ACD-ul in Gorj ptr.ca nu ai reusit sa primesti nici o functie la deconcetrate,functie pe care, cu nerusinare, i-ai cersit-o inclusiv premierului Ponta!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.