Pe Caragea îl mănâncă fix ca pe maimuţă: caută şi intimidează finanţatorii GORJNEWS
Pe Caragea îl mănâncă fix ca pe maimuţă: caută şi intimidează finanţatorii GORJNEWS
Investigatii19 noiembrie 2010

Recent, comandantul IPJ Gorj, a „tamponat” şeful unei instituţii publice locale, reproşându-i că ar finanţa Ziarul de Investigaţii GORJNEWS. În condiţiile în care „eroii” investigaţiilor publicate de GORJNEWS au făcut şi continuă să facă tot ce le e la îndemână pentru ca acest proiect media – unic în Gorj prin discurs şi politică editorială – să dispară, în perioada următoare vom face noi dezvăluiri despre unde se termină fişa postului lui Caragea şi unde încep adevăratele sale preocupări.

La început a fost lehamitea

De când m-am lămurit că sunt singurul jurnalist care nu scrie despre Viorel Caragea că iubeşte florile şi lecturile îndelungi din clasici ai literaturii, fapt, de altfel, foarte vizibil în privirea inteligentă a domniei sale, că a cotizat suficient la vârful Ministerului Administraţiei şi Internelor încât să încărunţească în scaun, că se aseamănă îndeajuns cu prefectul Liviu Andrei încât să se acopere la nesfârşit unul pe altul, că va continua să fie afacerist cu epoleţi cu 1,5 miliarde lei vechi datorie la Finanţe, că niciodată nu va prelua spre a aprofunda cu bună – credinţă investigaţiile publicate de GORJNEWS, că, din moment ce îl tolerează ca şi comandant, poliţiştii din Gorj oricum nu merită altul mai breaz, am hotărât să nu mai scriu despre şeful nepereche al IPJ Gorj. Asta pentru că – am mai spus – nu are niciun haz să relatezi despre oameni căzuţi.

Apoi, pe Caragea l-a mâncat fix ca pe maimuţă

Nu mai devreme de săptămâna trecută, tam-nesam, Viorel Caragea, deraind de la fişa postului pe care o are el pe persoană fizică, a muştruluit un şef al unei instituţii publice locale că cum şi în ce fel îndrăzneşte el să-l ajute pe-ăla de la GORJNEWS să continue cu ziarul ăla al lui. Omu’, complet nevinovat, ştiind că mă ocoleşte, ca toţi ceilalţi, de la şapte străzi depărtare, să nu fie surprins în flagrant discutând cu mine, că n-avem nicio treabă unul cu celălalt, a picat ca din cer şi s-a dezvinovăţit rapid, să nu-şi facă dom’ comandant vreo impresie greşită… Mai ‘nainte de faza asta, a luat la-ntrebări nişte agenţi economici care îndrăzniseră să cumpere spaţiu publicitar în ziar. Şi tot aşa.

Rămâne stabilit: suntem golani!

Acestea fiind spuse, apreciez că sunt întrunite toate condiţiile pentru a turna aicea, în GORJNEWS, un serial de mare excepţie, cu Şoric al nostru, care nu e deloc departe de omologul de la Piatra Neamţ.

[youtube]tjMkbGRLYCI[/youtube]

4 COMENTARII
  • Om Bun si Drept 19.11.2010 la ora 9:36 am
    ... De unde se vede ca soricul si toba sunt pentru avort(uri)oni si imoptriva fetiloilor
  • Om Bun si Drept - acelasi 19.11.2010 la ora 9:58 am
    Nu (mai) putem schimba Lumea. Interlopii si oamenii legii au fost mana in mana de la inceputuri si pana in prezent. Chiar si Militia lui Ceausescu ii proteja pe unii si ii salta pe altii in functie de cotizatie. Altfel ei cum ar mai trai doar din solda sau salariu. Si aceasta Caracatita se intinde pana la varf si in politica si la nivel de judet si la nivel de national. Ca altfel cum ar mai fi oameni buni si oameni rai, oameni bogati si oameni saraci, ingeri si demoni. Interlopi exsita in fiecare breasla. Sunt interlopi care regleaza conturile umane si interlopi care regleaza conturile financiare, specializati pe meserii. Cum credeti ca un amarat de subofiter sau de ofiter va putea sa ia decizii cand el stie si ”vede” unde se duc banii interlopilor? si, care se incumeta sa faca ceva, este apoi intimidat, amenintat si santajat....poate chiar de seful lui. Cum credeti ca apoi, un procuror va putea sa stea drept si nemiscat cu legea in mana in fata unui astfel de sistem sau cum credeti ca un judecator va judeca un astfel de caz cand vede tot ce se intampla? Banul e ochiul dracului si gheara diavolului! Pericolul cel mare ne paste... In momentul in care clanurile din fiecare judet (care isi vor dobandi suprematia la ei pe tarla prin crime, jafuri, intimidare, santaj si amenintare) isi vor da mana si se vor uni la nivel national, punandu-si Conducatorul Suprem putem spune ca si noi avem Mafie. Pana atunci, mancati soric si toba toata lumea si poate digerati si nu va sta in gat....iar institutii publice, DIICOT, DGA, DNA, Politie, Prefect, SIPI sau alte asemenea... somn usor, precum un prefect devenit celebru pentru o astfel de actiune!
  • un politist 20.11.2010 la ora 20:20 pm
    si eu te felicit pentru aceste articole si astept cu nerabdare altele pe care sa le ia in seama organele abilitate.poate scapam de ecest tablagiu cit mai repede.a spaguit pe toti din MAI SI IGPR cu banii strinsi din judet pentru a si tine functia.numai el stie cite vile a facut la rinca lui bostina,voinea etc.nu misca nimic in judet fara stirea lui ,toate nisipurile,lemnul etc el controleaza tot.si a schimbat repede culoarea politica din rosu s a decolorat repede in portocaliu si a devenit un mascarici al prefectului al lui calinoiu si circiumaru.cu toate astea tot un tablagiu frustrat ramine si cind nu va mai fii va fi distrus ca un vierme de toti.
  • un politist 20.11.2010 la ora 20:23 pm
    dar bine zici domnule reporter.la rovinari unde sunt banii multi din minerit lui caragea ii trebuia un corupt ca si el.barbulescu care are numeroase afaceri in rovinari a fost agreat de primarul filip care doar politia nu o mai privatizase caci in rest a furat tot din oras.primarul filip este nasul prefectului si asa caragea a ajuns sa il pupe in fund pe barbulescu care este un hot ca si el.nimeni nu vede cum ginerele lui barbulescu ,brailoiu eugen,ce lucreaza alaturi de fiica lui barbulescu la depozitul de carbune al e. m. c.. rosia din oras scoate zilnic din oras masinile de carbune furat de la locul de munca. deasemenea barbulescu ce ii cinta in struna primarului terbuie sa si termine casa la iezureni inceputa cind lucra la economic si cind l a sprijinit pe primarul filip la toate magariile.este josnic modul in care caragea l a terminat pe liviu chitiba si sper ca dreptatea va invinge.barbulescu se lauda cu citiva amariti pe care i aresteaza ca fura si ei 3 fiare vechi si 2 carute de carbune pe cind hotii cei mari sunt protejati de el
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.