Pe Paraskevas și pe Matulevicius îi doare fix în … grătar, de Pandurii!
Pe Paraskevas și pe Matulevicius îi doare fix în … grătar, de Pandurii!
FotbalSportUltra - Scurte24 august 2014

Tupeul unora ce se declară panduri cu acte în regulă depășește orice limită. Echipa care anul trecut ne producea atâtea emoții în cupele europene a ajuns să fie o rană deschisă în sufletele microbișilor gorjeni. Rușinea unui 6-0 nu au cunoscut-o Pandurii nici când în Cupa României echipa noastră, pe atunci în Liga a II-a, a întâlnit câștigătoarea Champions League, Steaua București. Cu siguranță, vorbim doar de purtători ai tricourilor pandurilor, pentru că meciul cu Steaua ne-a dovedit că mintea și sufletul unora este doar la bani și distracții. Suporterii nu puteau înghiți o coajă de pâine uscată și discutau cu durere despre o asemenea umilință, iar marele Nistor se făcea încă o dată de râs, spunând senin că în afară de cele șase goluri Steaua nu a mai avut nicio ocazie. Nu este prima dată când, la modul concret, Nistor ironizează suferința iubitorilor echipei. Acest individ a mai fost odată miștocar de ultimă speță în momentul în care, după un meci pierdut acasă, șmecherul de șofer fără permis – cine știe, cunoaște! – a spus că publicul din Târgu-Jiu o fi obișnuit cu Champions Leaugue și, tocmai de aceea, a avut o reacție negativă, firesc rezultat al unei evoluții penibile a fotbaliștilor.
Primarul Florin Cârciumaru și-a făcut publică deznădejdea privitoare la situația de la echipă, suporterii suferă, dar… surpriză! Iubitorii Pandurilor trebuie să știe că domnii Matulevicius și Hristou au demonstrat la modul concret ce înseamnă Pandurii Târgu-Jiu pentru ei. Așa cum vă spuneam, suporterii spumegau de furie, dar cei doi, la câteva ore după dezastrul din Ghencea, au sfidat pe toată lumea… Aceștia, îmbarcați în mașina de teren, de culoare neagră, a lui Matulevicius, au mers în stația peco din Zona Rovența din Târgu-Jiu, au cumpărat un sac de cărbuni și duși au fost la grătar. Ce treabă aveau ei cu suferința și umilința suporterilor? Așa-zișii panduri nu au avut nici măcar bunul simț să trimită pe altcineva la cumpărături, și și – au arătat adevăratele trăiri față de echipa care le plătește salarii considerabile. Mai mult, Matulevicius a blocat ieșirea din benzinărie și, pe un ton răstit, le-a recomandat nemulțumiților să aibă răbdare. Tupeu de nesimțit în toată regula. Tovarășe fotbalist ce îmbraci ilegal tricoul echipei Pandurii Târgu-Jiu, ar trebui să știi că mare noroc ai avut. În benzinărie se afla unul dintre fotbaliștii care a promovat cu echipa noastră în prima ligă și doar faptul că se grăbea a făcut ca voi doi, cei cu chef de petrecere după o asemenea nenorocire sportivă, să mai aveți grai după ce ați blocat ieșirea din benzinărie și, mai mult, ați dat-o în nesimțire.
În aceeași ecuație poate fi inclus și marele șef de la CEO, Ion Răuț. Fostul securist, după terminarea meciului cu CFR Cluj, în momentul în care spectatorii au început să-și manifeste nemulțumirea față de evoluția echipei, a început să râdă sarcastic din lojă către cei loviți și de durerea numită Pandurii.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.