Pe urmele Elenei Ceaușescu, altă savantă de renume mondial…
Pe urmele Elenei Ceaușescu, altă savantă de renume mondial…
AlteleUltra - Scurte6 noiembrie 2014

La prima vedere, CV-ul Luminiței Popescu trădează un mare om de știință ce mai are puțin și este răpit ori de americani, ori de ruși, ori de chinezi.
În realitate, acolo apar producții ale unor cadre didactice tinere din UCB, care în cel mai bun caz figurează ca și coautoare, dar și studii publicate pe bani grei – de la universitate, desigur.
Pentru garnisirea CV-ului de mare om de știință al Luminiței Popescu, UCB a plătit peste 6000  de euro, pentru a obține cotație ISI pentru niște articole care, nefinanțate, n-ar fi fost publicate.  E vorba de 11 articole a căror publicare în volume WSEAS a costat 550 de euro, fiecare, conform taxelor rezultate din facsimilul alăturat.
facsimil
Desigur că astfel de răsfățuri i-au fost permise doar Luminiție Popescu, aceasta ajungând într-un timp record s-o concureze, prin studiile sale, chiar pe Elena Ceaușescu, altă savantă de renume mondial.
Firește că și-a dat în stambă. Banii cheltuiți din bugetul UCB n-au scutit-o de acuzațiile de plagiat, care planează asupra unora dintre articolele respective.

1 COMENTARII
  • cosmin_stejar 22.11.2014 la ora 20:03 pm
    Lumi , b****t penal ! Adi , ********** de minore ! Ecce Universitas in Gorjul carciumaresc ! Sila si greata !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.