Pecingină vrea locul lui Dian Popescu în Senat
Pecingină vrea locul lui Dian Popescu în Senat
Ultra - Scurte1 noiembrie 2013

Gheorghe Pecingină, vicepreședinte al PSD Târgu-Jiu, și-a anunțat public intenția de a candida, în 2016, pe Colegiul numărul 1 de Senat împotriva actualului senator, Dian Popescu. Pecingină a mai precizat că, dacă Dian Popescu a reușit să ajungă în parlament, atunci nici el nu va întâmpina probleme în acest sens.
„Dorinţa mea este reală să candidez pe această zonă. Dacă a reuşit Dian Popescu, care nu avea nicio treabă cu mineritul, de ce să nu reuşesc eu? Am auzit, pe surse, că urmează să fie eliberat postul de senator pe Colegiul nr. 1 de Senat. Dian Popescu are dosar”, a declarat Pecingină.
În replică, Dian Popescu a declarat că nu a auzit prea multe despre Pecingină, însă a ținut să precizeze că îi urează succes în alegeri.
„Nu mă suprinde și nici nu mă interesează anunțul făcut de Gheorghe Pecingină. Ca oricărui coleg din politică, îi urez succes în alegeri. Cred că am auzit de domnul Pecingină, este un domn avocat, nu ? Nu-l cunosc prea bine pe Gheorghe Pecingină. Orice candidat are șanse. E posibil ca legea electorală să fie schimbată, să nu se mai candideze pe colegii,  ci pe liste electorale. Nu eu trebuie să îi iau în serios candidatura, ci Partidul Social Democrat”, a precizat Dian Popescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.