“Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca cei buni să nu facă nimic.”
“Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca cei buni să nu facă nimic.”
Altele19 februarie 2013

Anunț, cu bucurie, cooptarea în echipa redacțională a Ziarului de Investigații GORJNEWS, a domnului DRAGOȘ CEZAR BRAICU, un tânăr cu valențe deosebite, pe care l-am rugat să se prezinte, pe scurt.
„Un tanar  dezamagit de vremurile in care traieste, dar inca suficient de naiv si idealist sa creada  ca se mai poate schimba ceva.
Sunt licentiat (2006) in Marketing al facultatii de profil din cadrul Academiei de Studii Economice-Bucuresti, si absolvent al masterului “Comunicare Manageriala si Resurse Umane” al SNSPA – Facultatea De Comunicare.
Experienta profesionala de pana acum este exclusiv in domeniul privat, zona financiar-bancara (actualmente angajat in sistemului bancar).
Implicat si in viata politica locala (din acelasi idealism de care vorbeam) in organizatia de tineret a aceluiasi partid, vreme de aproape 10 ani, unde de-a lungul vremii am detinut diverse pozitii (membru in structurile de conducere, secretar de organizatie, presedinte de organizatie locala).
Pasionat de lectura, economie si politica, imi propun prin intermediul randurilor pe care le voi publica in GORJNEWS un singur lucru: SA VA DETERMIN SA GANDITI.
Inchid cu un citat mobilizator al lui Edmund Burke care mie, unul, mi-a placut mult:
“Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic.”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.