Pentru România nu mai este timp de pierdut valize pe câmp
Pentru România nu mai este timp de pierdut valize pe câmp
Opinii4 noiembrie 2018

Da, o valiză cu documente care – l îngroapă definitiv pe Dragnea au fost găsite de un localnic, pe un câmp, în Teleorman.
De la acel țăran neautentic, pe al cărui ogor nu crește cucuruz, ci dosare, hard-disk-uri, tablete si cate si mai cate, valiza a ajuns la un site elitist de investigatii, despre care sigur – sigur acel țăran, nefiind autentic, știa totul, cu lux de amănunte.

Asta e minciuna care ni se vinde, și pe care eu, unul, nu vreau s-o halesc.
Cei care au urzit basmul acesta erau mai credibili dacă spuneau că valiza a fost parașutată de o civilizație extraterestră, ale cărei servicii de informații și structuri anticorupție nu sunt paralizate de corupție, prostie, curvăsărie, clientelă politică și dureri în cot față de țărișoară.
Valiza aceea, cu probe anti – Dragnea strânse și tăinuite de ”băieții vechi” din servicii, DNA și parchete, a fost lăsată pe câmp de ”băieții noi”, care ține cu țărișoara și e atât de deontologi încât nici ofițeri acoperiți în presă nu mai are, astfel încât sunt nevoiți să piardă probe pe câmp, și dacă le-o găsi cineva și le-o da la Rise Project, bine, dacă nu, o să le piardă pe alt câmp, mai umblat, nu-i așa?
La halul în care a ajuns țărișoara, eu cred că nu mai e timp de pierdut valize pe câmp. Băieții ăștia noi, dacă e cum zice ei că e, ar trebui să-și asume și să valorifice oficial acele probe, prin sesizarea DNA și a Parchetului General. Dacă ei așteaptă ca aceste structuri, controlate cel puțin parțial de mafie, să se autosesizeze din ce scrie presa despre o valiză pierdută și găsită pe câmp, ne fac să credem că există poze, în curs de apariție, și cu ei alături de Dragnea, și că-și reînnoiesc zilnic jurămintele de credință, față de el, în schimbul sinecurilor, așa cum făceau Maior și Kovesi pe vremuri, când paralizau, metodic, statul de drept, în așa fel încât țărișoarei să i se potrivească la fix niște șefi jenanți, ca Ponta, Dragnea și alții.
Serviciile de informații din România și magistrații sunt departe de a se separa de fauna politică. Din contră, ei coexistă și se validează reciproc continuu, împotriva românilor de rând și a României.
Țărișoara are nevoie azi, nu mâine, de niște șefi de servicii patrioți și curajoși, care să-și asume public că lucrează pentru România, și că n-au nevoie să piardă valize pe câmp, pentru a-și îndeplini misiunile. Poate așa scrie la manual, să te lupți cu mafia cu mantă. Dar ce scrie în manual nu mai e valabil, azi, pentru România, fiindcă pentru România nu mai este timp.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.