Performanță sau pleacă
Performanță sau pleacă
FotbalSport17 mai 2012

Grigoraș pune presiune pe conducere

Lucrurile făcute de Grigoraș la Târgu Jiu de la venirea sa de acum mai bine de un an și jumătate îl plasează pe tehnician în vârful topului celor mai buni antrenori ce au trecut pe la Pandurii de la promovarea în prima ligă, însă acesta nu se mulțumește cu atât, el vrea să-i ducă pe elevii săi în cupele europene.
În mod cert, după un tur de campionat aproape perfect, Pandurii a făcut pasul înapoi în partea a doua a campionatului, iar cauzele se găsesc în investițiile care s-au lăsat așteptate în iarnă pe fondul pierderii unor jucători importanți pe care echipa i-a avut, i-a pierdut din diferite cauze, dar nu le-a găsit înlocuitpri pe măsură.
Grigoraș spune că în vară, dacă se dorește atacarea unui obiectiv mai îndrăzneț, alta trebuie să fie politica de trasferuri a clubului: „Nu vreau să fac grădiniță aici. Vreau să aduc și niște jucători de fotbal care să-mi intre titulari. Politica din vară, dacă vor să facem ceva cu care să avem pretenții la mai mult, trebuie să facem 3-4 transferuri de valoare care să intre în primii 11, nu ca să cresc încă trei copii, să îl aștept pe Tamboura, pe francezii împrumutați la Buzău, cu Roberto Dumitru și Unguru și să spun că am 26 de jucători, un lot numeros, puternic și atacăm cupele europene. Nu. Trebuie să facem 3-4 transferuri neaparat”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Așteptă discuțiile cu conducerea

Majoritatea echipelor ce-și propun obiective serioase, planifică noul sezon și transferurile necesare încă înainte ca sezonul în curs să ajungă la final, însă Grigoraș spune că nu este cazul Pandurilor, discuțiile pe această temă nefiind încă demarate, motivul fiind unul simplu, nu a avut cu cine: „Deocamdată trebuie să am cu cine discuta. Momentan domnul Condescu este plecat, am înțeles, la Bruxelles, Pîrvulescu pe la Buftea. Trebuie să așteptăm, să punem pe hârtie și să vedem ce putem aduce. Condiția să putem spera la altceva decât o clasare mediocră în ierarhie este să aducem 3-4 jucători peste ce avem noi sau la nivelul celor mai buni jucători ai noștri pentru a spera la un obiectiv. Altfel, ne înșelăm și ne păcălim singuri”, a declarat Grigoraș.

Nu exclude despărțirea

Știrile privind interesul Stelei în ceea ce-l privește pe Grigoraș nu mai reprezintă de mult o noutate, chiar și tehnicianul Pandurilor le-a alimentat declarând mereu că în vară va putea discuta, până atunci neluând în calcul nicio ofertă. Acum, Grigoraș spune că este gata să continue la Pandurii, dar, dacă nu-I vor fi îndeplinite condițiile, acelea de a nu mai pierde jucători și de a se face investiții, despărțirea va fi inevitabilă: „Prioritate are Pandurii. Dacă Pandurii n-o să aibă un obiectiv îndrăzneț ce înseamnă? Că ne despărțim. Am zis că sunt sub contract cu Pandurii, sper ca cei din conducere să înțeleagă că dacă se vrea performanță, trebuie să se facă investiții, dacă lucrurile acestea se vor face, niciun fel de problemă, vom continua împreună. Eu vreau să terminăm în primele șase sau în primele cinci. Pentru asta e nevoie de investiții, de adus jucători, e nevoie de făcut neaparat un teren de antrenament. Nu am făcut nici 20% din ceea ce îmi propuneam la antrenamente din cauza terenului. Am adaptat niște antrenamente mult mai simple și de plăcere pentru a putea face cîte ceva”, a ținut să explice Petre Grigoraș care sunt cerințele sale și obiectivul pe care îl vrea pentru a continua la cârma echipei gorjene.


    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *