Persoana fizică Dan Ilie Morega i-a închiriat deputatului Dan Ilie Morega câţiva metri pătraţi cu 50 de milioane lei vechi lunar, bani publici. Huoooooooo!
Persoana fizică Dan Ilie Morega i-a închiriat deputatului Dan Ilie Morega câţiva metri pătraţi cu 50 de milioane lei vechi lunar, bani publici. Huoooooooo!
Investigatii17 mai 2010

Dan Ilie Morega nu are limite. Deşi este putred de bogat, nu se dă înapoi de la niciun tertip care-i poate spori averea colosală. Tipul avarului, creat de clasicii literaturii universale, păleşte prin comparaţie cu preşedintele interimar al PNL Gorj. Acţiunile sale sunt un izvor nesfârşit de scârbă.

Dan Ilie Morega decontează lunar aproape 50 de milioane de lei vechi (!) pentru plata chiriei spaţiului în care funcţionează cabinetul său parlamentar din Târgu Jiu. Băi, nene, dar a închiriat Morega tot Hotelul Gorj, de trebuie plătită atâta chirie? În al doilea rând, ştiţi cine este proprietarul spaţiului în care funcţionează cabinetul parlamentar al lui Dan Ilie Morega? Ştiţi unde se duc cele 50 de milioane de lei vechi, cât reprezintă chiria? La Dan Ilie Morega, proprietarul spaţiului. Deci persoana fizică Dan Ilie Morega i-a închiriat deputatului Dan Ilie Morega câţiva metri pătraţi, în schimbul a 50 de milioane de lei vechi.
Acestea fiind spuse, sunt întrunite toate condiţiile pentru a finaliza cu o concluzie sinceră, adresată lui Dan Ilie Morega şi imbecililor care i-au dat voturile: HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

13 COMENTARII
  • gorjanul 17.05.2010 la ora 18:26 pm
    asa si a trait toata viata ,in mizerii ,in afaceri murdare,accidente de circulatie musamalizate,calcat pe cadavre etc.viata lui vasile croicu ,accidentat mortal de dacia 1310 neagra,1 gj 113,in urma caruia au ramas orfani patru copii minori, nu a valorat pentru acesta decat un motor de aro pe motorina. se insala daca crede ca toate acestea ii vor fi iertate prin donarea unei parti din banii furati catre biserici.
  • simona 18.05.2010 la ora 1:10 am
    @ gorjanul Nici macar un motor de aro nu l a costat viata acelui om si acela a fost platit de baiatul lui.Acest Morega nici macar nu se poate numii animal caci animalele au ceva suflet.Acum poate iti dai seama ca nu sint Simona de la PNL cum ai spus in celalat ziar,nu am nici o treaba cu ei,imi era doar mila de nevasta domunului respectiv caci sint femeie si nu mi as dorii sa fiu in pielea ei.Eu nu inteleg, totusi pt acest Morega nu exista nici o lege in Romania,nu aude si nu vede nimeni ceea ce face?Crezi ca banii aceia care se zice ca ii da la biserici nu sint alte afaceri necurate?Caci el nu are nimic de a face cu Dumnezeu dupa cite se vede....
  • gorjanul 18.05.2010 la ora 19:20 pm
    ai dreptate simona,i mi cer scuze. se pare ca stii povestea lui vasile croicu si a motorului de aro.probabil stii si povestea acelei tinere numita muscalu decedata in accidentul de la barsesti.
  • simona 19.05.2010 la ora 9:52 am
    Zici de tinara economista care era angajata lui?Si se mai birfea prin oras ca era mai mult decit angajata.Oare cite cadavre are pe constiinta?Si mai scoate si ochii in lume,nesimtitul!!!!
  • bebe 23.05.2010 la ora 9:26 am
    ptr simona. acea economista Muscalu despre care vorbiti a decedat in accidentul de la pasarela Barsesti,, coducand,, autoturismul de pe locul din dreapta unde a fost gasita fara suflare. d le daju rascoliti prin documentele vremii si ve ti afla cu cine a fost in acea zi pe valea sohodolului acea tanara si cine conducea acea masina spre tg jiu. pacat ca fratele ei a lasat lucrurile asa.
  • Romania Jefuita 23.05.2010 la ora 12:56 pm
    Ca sa vedeti ce a fost si ce ne asteapta cu adevarat, analizati sumele de pe www.porcisme.ro. E ceva de groaza! Scorul se actualizeaza zilnic. www.porcisme.ro
  • popescu 23.05.2010 la ora 23:26 pm
    verifica ti afacerile deputatului morega desfasurate in urma cu cativa ani cu mai multi italieni care s au intors saraci in italia,cu exceptia lui valter scodellaro pe care l a insurat cu fosta lui ,,menajera,,MAXI de fapt maria de la vaeni _pades. culmea e ca maxi a fost ajutata de dim sa fie membra a AJVPS Gorj ,probabil singura gorjeanca vanator.asa ca analizati,,,,,,,femeie romanca ,posesoare de arme ,protejata lui dim ,cuplata cu cetatean italian .Si cand te gandesti ca presedintele AJPS Gorj este ofiter de politie,,,,halal organe ale statului ce mai verificari au facut cand i au dat permis de arma amantei unui italian.mai ramane ,doamne fereste sa aflam ca italianul este...................
  • gorjanul 24.05.2010 la ora 10:08 am
    serviciile de informatii ar trebui sa verifice documentele acestei maxi ,sa verifice cand a facut cursurile pentru arme letale, cand a facut practica vanatoreasca si mai ales care au fost cei doi vinatori autorizati care i au dat recomandarile scrise si semnate fara de care aceasta nu se putea inscrie la concursul AJVPS Gorj ,in conditiile in care aceasta locuieste si lucreaza in italia .asteptam raspunsul AGVPS Gorj si al IPJ Gorj.
  • Narcis DAJU 24.05.2010 la ora 21:42 pm
    @) gorjanul sigur, la anul si la multi ani!
  • gorjanul 31.05.2010 la ora 19:31 pm
    d le daju, poza e tare , e sugestiva.
  • simona 03.06.2010 la ora 23:09 pm
    Nu pot sa cred ca pina la ora asta nu ai scris nimic despre plecarea (asa zisa plecare) a lui Morega de la Pnl.Banuiesc ca sinteti toti pe centru,fiesta mare,sampanii,muzica,baloane!!!!!Asa eveniment merita sarbatorit cum se cuvine!
  • Narcis DAJU 03.06.2010 la ora 23:11 pm
    Am fost la o emisiune TV pe acest subiect. O postez curand.
  • Nea Costache 04.06.2010 la ora 8:38 am
    Merita postata! Oare ce noua culoare de partid va capata acest cameleon?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.