Peste 2 milioane de euro, plătiţi ungurilor pentru nişte gropi
Peste 2 milioane de euro, plătiţi ungurilor pentru nişte gropi
Altele26 februarie 2010

Adevărul de Seară: Pentru că UDMR este la guvernare, o firmă maghiară a primit deja 2,3 milioane euro pentru batjocura de pe traseul Rovinari – Sadu, iar ministrul Berceanu nici nu se gândeşte să le rezilieze contractul. Posibil ca ungurii să predea lucrarea finalizată nepoţilor noştri.

Impact în Gorj: În PNL-ul reformat de Crin Antonescu, Dan Ilie Morega e la revedere, drum bun!
Radio Târgu Jiu: În 24 de luni vom avea la Târgu Jiu un drum de rocadă modernizat. Potrivit cotidianului Pandurul, Ion Udangiu, patronul C&I Euroconstruct a promis că va finaliza lucrarea mai devreme. Licitaţia a durat – record absolut! – 15 luni. La mai mare, cârciumare!
Gorjeanul: Ciobotariu i-a dus pe fotbalişti în mină, să vadă cum trudesc minerii care-i finanţează. Urmează ca fotbaliştii să-l ducă pe Ciobotariu la o şcoală de antrenori, să vadă şi specialistul în retrogradări pe unde ar fi trebuit să treacă înainte să ajungă pe banca Pandurilor.
Pandurul: Peste 18 milioane lei vechi pe lună a fost cea mai mare indemnizaţie de şomaj plătită de AJOFM în 2009.
Radio Târgu Jiu: Astăzi, primul termen în procesul intentat Consiliului Judeţean Gorj de Ion Fugaru, viceprimarul oraşului Târgu Cărbuneşti, pentru repartizarea pe criteriu politic a bugetului.

1 COMENTARII
  • fiul gorjului 26.02.2010 la ora 10:45 am
    maghiari .. Narcis .. unguri e picut .. injurios ..
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.