Poftă bună?! PANSAMENT CU SÂNGE în mâncare, la un restaurant de fițe din Rovinari
Poftă bună?! PANSAMENT CU SÂNGE în mâncare, la un restaurant de fițe din Rovinari
exportInvestigatii19 august 2021

Un cetățean din Rovinari s-a dus astăzi să servească masa de prânz la un restaurant de fițe din Rovinari – ALDO BISTRO. A mușcat cu poftă din chifla care i s-a servit, și a simțit că mestecă ceva ciudat. Și, da, era chiar o ”mâncare” cu totul și cu totul neobișnuită: un pansament îmbibat în sânge ajunsese în mijlocul unei chifle!

Șocat, clientul respectiv a luat legătura imediat cu patroana localului, Nicoleta Iftode, și cu bucătarul, care se prezintă pe o rețea de socializare drept ”Alex Bogdan” (foto).

”Bucătarul a recunoscut că are o rană la degetul inelar, și că i-a picat din greșeală pansamentul în aluatul din care a făcut chiflele. La orice restaurant care se respectă, știu că bucătarii folosesc mânuși. Aici, nu. Cel mai mult mă tem să nu fi luat vreo boală care se transmite prin sânge, în momentul în care am mestecat acel pansament îmbibat. Patroana mi-a promis că-și trimite angajatul să-și facă analizele medicale, măcar să știu la ce să mă aștept. Nu voi sesiza autoritățile, pentru că e posibil să închidă restaurantul, și să rămână angajații pe drumuri.” Este ceea ce ne-a declarat ghinionistul client.


Am vrut, apoi, să vedem ce are de spus Nicoleta Iftode, patroana restaurantului ALDO BISTRO (foto), în care nu se respectă nicio normă igienico-sanitară. A refuzat să facă vreo declarație, dar s-a arătat extrem de deranjată că un astfel de incident a ajuns să fie semnalat presei.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.