Poliția e cu noi! Baronul Călinoiu, lăsat fără permis de conducere!
Poliția e cu noi! Baronul Călinoiu, lăsat fără permis de conducere!
De cititInvestigatiiUltra - Scurte12 martie 2016

calinoiu 495
UPDATE: Polițistul care n-a vrut să stea drepți în fața lui Călinoiu este Florin Groșanu.
Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost lăsat azi fără permis de conducere, de un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere, care l-a surprins circulând cu viteză excesivă și depășind neregulamentar, pe linia continuă, la intrarea în Bumbești Jiu.
Inițial, Călinoiu a fost surprins de îndrăzneala polițiștilor de a-l opri în trafic, dar aceștia au fost fermi și l-au invitat să-i urmeze în parcarea stației peco de la intrarea în oraș.
Călinoiu s-a ales cu amendă contravențională și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Președintele Consiliului Județean conducea o limuzină AUDI, de serviciu.
 
radar-politie
 
Ne așteptăm ca, în prima conferință de presă, Călinoiu să anunțe că, mai nou, este linșat nu doar de presă, ci și de polițiști.
Incidentul de astăzi prevestește o săptămână neagră, pentru președintele Consiliului Județean.
Potrivit surselor noastre, noul prefect de Gorj, Gheorghe Paraschivu, urmează să emită ordinul de revocare din funcție a lui Călinoiu, pentru că a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate . De asemenea, lui Călinoiu i se va interzice să mai ocupe funcții eligibile pentru o perioadă de trei ani.

9 COMENTARII
  • cosmin_stejar 12.03.2016 la ora 15:52 pm
    Bravo Politia! cand urmeaza Carciumaru Florin si Gorun Adrian?
  • Pesedeu 12.03.2016 la ora 16:41 pm
    In poza seamana cu Gadea cand l-au luat pe Voiculescu la bulau ;)
  • jiescu 12.03.2016 la ora 16:47 pm
    a fost la comemorarea brancusi de la minastirea lainici
  • VerSus dracnea 12.03.2016 la ora 17:43 pm
    In concluzie, nu este vorba despre militienii din Targu Jiu, nci de sefii lor, deosebit de abuzivi (complici).
  • NOI 12.03.2016 la ora 18:00 pm
    ARE PERMIS DE TRACTORIST costreie ,pardon CA-CALINOIU
  • gabi oprea 12.03.2016 la ora 21:17 pm
    Sambata ,cu masina de serviciu?Nu cumva se plimba pe banii contribuabililor in interes personal?Nu ar fi normal ca ,in afara orelor de program, masinile institutiilor sa fie garate le sedii? Nu ar fi normal ca in loc de Audi sa aiba Dacia? Felicitari agentilor de la circulatie!
  • ion marian 12.03.2016 la ora 22:29 pm
    Ar fi cazul sa nu mai stea politisti in pomi pe contrasens si in statia peco.E ilegal!
  • TAXI 13.03.2016 la ora 15:19 pm
    Si asa mai munceste si soferul lui CA-CALINOIU afaceristul Mihut zis si Gabi care sub obladuirea sefului sau are o retea de taximetre in Tg-Jiu.Asa se fac afaceri cand ai sef pe CA-CALINOIU .
  • gorjanul 14.03.2016 la ora 8:04 am
    Problema este mai complicata decat pare . Politistul de ce nu a verificat daca Calinoiu ( sic) avea foaie de parcurs si daca in foaie era trecuta cursa de Lainici sau daca in foaia de parcurs Calinoiu era inscris ca sofer 1 sau sofer 2 . In cazul in care Calinoiu nu avea foaie de parcurs, politistul era obligat sa intocmeasca dosar penal penttru abuz in serviciu , pentru folosirea Limuzinei Consiliului Judetean in interes personal iar Consiliul Judetean sa i impute contravaloarea folosintei Limuzinei in interes personal . In alta ordine de idei politistul a verificat daca folia neagra de pe luneta si geamurile laterale ale autoturismului Consiliului Judetean Gorj AUDI A 8 cu nr de inmatriculare GJ 01 CJG sunt omologate RAR ? Cred ca abaterile soferului , sau ma rog , tractoristului Calinoiu au fost mult mai grave dar politistul intuind ca soferul era filat de institutiile Statului a aplicat o sanctiune modica totusi . Se pare ca viteza a fost de peste 130 de km la ora insa politistul a trecut doar 74 . Cred ca o ancheta serioasa ar duce la retineri in acest caz .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.