Poliţist cu genunchiul praf, mutat abuziv de Caragea la Ordine Publică!
Poliţist cu genunchiul praf, mutat abuziv de Caragea la Ordine Publică!
Investigatii11 iulie 2010

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au decis neînceperea urmăririi penale în două din cele cinci cauze în care îl cercetează pe Viorel Salvador Caragea, comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Astfel, procurorii au evaluat ca neîntemeiate plângerile depuse pentru purtare abuzivă în exercitarea atribuţiilor de serviciu împotriva lui Caragea de către adjunctul şefului IPJ Gorj, Ion Frăţilescu, şi de către Sergiu Posea, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Municipale. În mod cert, cel puţin Sergiu Posea va depune plângere împotriva soluţiei date de procurori, apreciată ca nelegală.

Potrivit surselor GORJNEWS.ro, procurorii ţin cu tot dinadinsul să dispună neînceperea urmăririi penale şi în alte trei cauze în care îl cercetează pe Caragea, în baza unor plângeri depuse la 26 mai, 7 iunie şi 14 iunie a.c.  Cel mai dificil le va fi în cazul poliţistului Cristian Bordea, care a fost mutat abuziv, recent, de Viorel Salvador Caragea de la Biroul de Investigaţii Criminale la Biroul de Ordine Publică, în condiţiile în care Bordea tocmai fusese operat la un genunche şi mai mulţi specialişti din centre universitare independente îi interziseseră orice efort fizic. Deşi primise inclusiv de la medicii Ministerului Administraţiei şi Internelor întreaga documentaţie medicală care dovedea gravitatea afecţiunilor multiple ale lui Cristian Bordea, Caragea a dispus mutarea sa la o altă structură, care presupune preponderent mersul îndelungat pe jos. Mai mult, sursele GORJNEWS.ro relatează că după ce Cristian Bordea a depus plângere împotriva lui Caragea, i-a fost dublat itinerariul de patrulare (!), alocându-i-se două sectoare.

GORJNEWS.ro va prezenta documentele medicale aflate în posesia lui Viorel Salvador Caragea, care demonstrează indubitabil abuzul în serviciu săvârşit de comandantul IPJ Gorj. Totodată, vom solicita poziţia oficială a ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

P.S.: O investigaţie GORJNEWS.ro aflată în derulare va demonstra cauzele reale ale tratamentului inuman de care beneficiază poliţistul Cristian Bordea. Pentru moment, dezvăluim doar că Mihai Birău, şeful Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a primit mult timp un anumit tip de asistenţă medicală, într-un imobil aflat în proprietatea unui alt poliţist. Într-o zi, poliţistul proprietar s-a însurat, a schimbat yala de la intrare şi, natural, niciuna din chei nu a ajuns la Mihai Birău. Despre afecţiunile şi tratamentele acestuia, în curând, pe GORJNEWS.ro.

3 COMENTARII
  • Cronică de carte Romanul unei familii g 19.07.2010 la ora 8:41 am
    [...] plan naţional Constantin Stănoiu se situează ca povestitor pe urmele unor clasici ai genului precum Ion Creangă, Mihail Sadoveanu, [...]
  • constantin 22.07.2010 la ora 13:48 pm
    un idiot, agent prost. de ce nu si baga in cv si ca a fost agent de politie, ii e rusine?oricum e un prapadit.
  • Cosmin Cristea 23.07.2010 la ora 21:36 pm
    Trebuie sa recunosc.....Caragilă cu gaşca lui de miliardari în robe m-au învins.... . Oare va fi REÂNTOARCEREA din MORŢI?... Cred că nu aceasta e întrebarea la care trebuie să mă gândesc....Trebuie să mă gândesc la alte întrebări gen: ......... Viaţa este scurtă...., ...... Libertatea se măsoară prin CONVINGERE...,
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.