Poliţişti locali cu tupeu de şmecheri proşti
Poliţişti locali cu tupeu de şmecheri proşti
Investigatii21 aprilie 2011

Mai rău ca în filmele americane, în care cei de la FBI se iubesc ca şoarecele cu pisica cu cei de la CIA, poliţiştii locali se împiedică din ce în ce mai des de poliţiştii din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Deunăzi, unul dintre şefii de serviciu ai lui Ion Tudor, cu ceva atribuţii pe linie de circulaţie publică, şi-a testat imunitatea în faţa poliţiştilor lui Viorel Caragea, parcând neregulamentar şi ostentativ, chiar sub nasul omologilor săi din clădirea de lângă stadion. A urmat o semi-altercaţie între părţi, în urma căreia poliţistul local s-a ales cu nişte amenzi. Cel puţin curios, în interiorul Poliţiei Locale, acest şef de serviciu nu este supus unei cercetări disciplinare. Aţi ghicit: Ion Tudor îl are la suflet.

Cu Tudor în frunte, unii poliţişti comunitari au tupeu de şmecheri. La fel ca o femeie care ziua huiduie taurii şi noaptea îi călăreşte de îi trec sudorile, există şi poliţişti locali care, atunci când nu fac circulaţie, încalcă regulile de circulaţie şi viceversa. Şef de serviciu, George Drăghescu este tipul poliţistului local însărcinat să îi instruiască pe subalternii săi cum să vegheze la respectarea regulilor de circulaţie în trafic. Asta aşa, de faţadă, pentru că, după ce lasă fluierul deoparte, omul legii se relaxează de la prea mult dat din mâini, parcând pe unde are chef. Săptămâna trecută, George poliţistul şi-a lăsat maşina neregulamentar pe strada Siretului din municipiul Târgu-Jiu. Şi, ca să arate că are tupeu, nu glumă, omul cu legea pe umeri şi-a lăsat maşina chiar în spatele autoturismului de poliţie în care – surpriză – se aflau doi poliţişti de la rutieră.

Poliţist amendat pentru tupeu şi refuz de identificare

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj i-au atras atenţia poliţistului local că locul unde şi-a lăsat autoturismul contravine legislaţiei rutiere. Mândru de haina sa de apărător al legilor, George Drăghescu a reacţionat, lezat în onoarea sa de poliţist local. Poliţiştii Cristina Zota şi Vali Văduva nu s-au lăsat intimidaţi şi i-au împărţit fostului comunitar două bucăţi amendă. Una pentru că Drăghescu a refuzat să prezinte documentele atunci când i-au fost solicitate, dar şi pentru că prin tupeul său a încălcat Legea 61/1991. Fireşte, omul legii locale a ţinut-o sus şi tare că el este şeful serviciului de la siguranţa rutieră din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu şi că nu se cade să i se aplice vreodată vreo sancţiune.
Apărător al legii, George Drăghescu va contesta în mod cert procesele verbale de sancţiune, dat fiind faptul că este şi juristul instituţiei de poliţie locală. Peste toate acestea, AS-ul din mâneca poliţistului local îl reprezintă cunoştinţele sale juridice, dovadă că la concursul pentru a intra în magistratură, omul legii a luat extraordinara notă de 2,60…

Şeful Poliţiei Locale spune că poliţiştii lui Caragea sunt vinovaţi

Comandantul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Ion Tudor, meseriaş în inducerea în eroare a celor din jur, joacă pe cartea neştiutorului. „Nu ştiu dacă a fost sancţionat”, zice Tudor, supărat totodată că cei de la Poliţia Rutieră au răsuflat că au amendat pe unul de la poliţia locală.  „Foarte rău dacă dumnealor şi-au permis să dea publicităţii ceva, este lipsă de fair play”, afirma Tudor. Mizând cu sec la cacealma, comandantul declara că „am avut o discuţie la nivel de şef de serviciu şi aşteptam să mă informeze şi pe mine, dacă era aşa. Unde-i sancţiunea?! Eu nu ştiu. Hai să fim serioşi, noi nu suntem copii mici. Nu ştiu oficial”. Întrebat ce măsuri va dispune, Ion Tudor a continuat în aceeaşi notă. „Nu pot să mă pronunţ înainte. A venit la mine şi şeful de serviciu şi mi-a spus că a avut o discuţie, dar atâta timp cât n-am ambele părţi, ce pot să fac?!”, preciza comandantul poliţiştilor locali. Răspunsul la întrebarea retorică a lui Tudor: „ce pot să fac?!”, ar putea fi: nimic, domnule comandant. Nimic, ca de obicei când e vorba de favoriţii dumneavoastră.

37 COMENTARII
 • Joe 22.04.2011 la ora 0:49 am
  Draghescu George, un cocalar de la Cotofenii din dos, un meltean autentic, un ghiolban numai bun de pazit oi, ajuns peste noapte sef de serviciu, de fapt si acest sef de serviciu parvenit, fara merite face parte din aceeasi liota de laudatori si de servili si umili execuntati ai lui Tudor si Urdea care ei doi cu acceptul Primarului Florin Carciumaru l-au sustinut si promovat pe acest Draghescu George in functia de Sef Serviciu Rutiera (!!!!!!) in luna ianuarie 2011. Cata carte poate sa stie acest om daca la un examen la magistratura a obtinut nota 2,60 (!!!!), cata nesimtire sa ai, sa iei efectiv la misto doi politisti veritabili ( nu parvenit ca si el) pe Cristina Zota şi pe Vali Văduva, Cristina Zota cel putin este absolvent de academie si in plus este femeie si in plus teoretic este si colega cu acest Draghescu, iata cel putin trei motive pentru care acest individ cica sef de serviciu la Politia Locala trebuia sa respecte pe cei doi politisti autentici spre deosebire de el care este unul vopsit. Bravo domnule Tudor, bravo domnule Urdea, bravo domnule Carciumaru, priviti pe cine a-ti promovat, super om asa este? Va seamana asa este? Va slujeste destoinic in toate asa este? Pai normal, cand el a fabricat toate dosarele si toate smecheriile lui Tudor ce sunt si au fost pe la instantele de judecata. Fost sofer la A.C.H., in mod normal cartea care teoretic ar trebui sa o stie ca sef de serviciu, ar fi trebuit sa-l destupe cumva, sa-l slefuiasca cumva, dar dupa cum se vede a ramas tot la nivelul omului din paleolitic, adica neslefuit. Dar uite ca s-au gasit cei doi politisti de la Rutiera respectiv Cristina Zota şi Vali Văduva, care au aplicat urgent omului preistoric (ca si comportamnet), 2 proceduri ce se vor a fi un inceput de corijare a unui comportament de om prost (a se citi doua amenzi, ca de, una nu ajungea la ditai sef de serviciu). Bravo domnilor Politisti adevarati, si sa continuati asa. Domnule Narcis Daju feleicitari pentru demersul dumneavoastra jurnalistic si va rog sa urmariti ce masuri se vor lua cu acest individ de catre conducerea Politiei Locale si de catre primarul Florin Carciumaru, pentru ca prin neluarea niciunei masuri evident ca se incurajeaza un astfel de comportament de cate cei trei sus enuntati. Draghescu-le esti tare, exact cum e untul la soare, adica te-ai facut de cacao si ai facut o insitutie intreaga de cacao care si asa nu era de alta culoare. Felicitari baiatule hai ca ai inceput bine sefia, sigur ajungi departe, nu trecura decat 4 luni si o proptisi bine de tot. Tine-o asa.
 • Maricica 22.04.2011 la ora 1:17 am
  CONCURSUL DE ADMITERE LA INSTITUTUL NAŢIONAL AL MAGISTRATURII - sesiunea august - septembrie 2010 - LISTA CANDIDAŢILOR DECLARAŢI RESPINŞI ÎN URMA SOLUŢIONĂRII CONTESTAŢIILOR LA PROBA ELIMINATORIE TIP GRILĂ Nr. crt Nume şi prenume candidat Nr. ordine Nr. grila Punctaj Tribunalul/Parchetul 968 DRĂGHESCU R. Aurel Dragoş 1016 3 25 T Gorj 969 DRĂGHESCU S. Gheorghe 1017 4 26 P Gorj http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/06_09_2010__34637_ro.pdf
 • una mica 22.04.2011 la ora 10:19 am
  Domnule Inspector Sef Viorel Salvador Caragea, daca intradevar sunteti seful politistilor gorjeni cereti primarului Florin Carciumaru, sa ia masuri cu acest Draghescu, sef de serviciu, ca daca cereti lui Tudor si lui Urdea de fapt cereti nimanui. Daca intradevar va pasa de cum sunt respectati cei pe care-i pastoriti, nu treceti cu vederea acest caz, in caz contrar in timp veti vedea ca lucrurile vor degenera, si altii vor proceda la fel cu gandul ca va tine figura. Nu cred ca este normal ca un asemenea specimen ( si mai sunt si altii la politia Locala) sa lucreze cot la cot cu politisti de la politia nationala, nu exista termen de comparatie intre ei din niciun punt de vedere, asadar firesc ar fi sa cereti oficial luarea de masuri cu acest needucat, Draghescu George.
 • eu 22.04.2011 la ora 10:41 am
  Ma frate eu nu inteleg un lucru daca acet individ ION TUDOR care inca este in serviciul gardienilor publici ca politisti nu le poti spune , mai conduce inca aceasta institutie si stiinduse bine ca el a facut parte din structuri comuniste da chiar asa mare e nesimtirea sa il tot tina acolo ce sa intelegem ca acesti indivizi ajung in functii publice si se insoara pe viata cu functia atribuita RUSINE MARE .
 • un om dstept 22.04.2011 la ora 13:04 pm
  voi cei care scrieti nu puteti nici macar sa participati la un concurs la INM, dar sa mai si luati 26 de puncte. Habar nu aveti, nu stiti decat sa scrieti numai prostii despre oameni capabili. Sunteti niste frustati toti cei care faceti asemenea comentarii. In ceea ce-i priveste pe acesti politisti de la rutiera daca spuneti ca d-nul Draghescu a parcat masina in spatele lor, cu ce a incalcat regulile de circulatie fiind in timpul serviciului? sau le este teama pentru serviciul lor dat fiind faptul ca politistii locali sunt mereu inaintea lor la evenimentele locale si mai ales ca legea politiei locale 155/2010 la permite sa dirijeze traficul rutier. Aceasta Cristina Zota a invatat cumva circulatie la ea in mahala? daca nu ma insel. Asa le-a dictat sefii lor, sa dea amenda acestui baiat care si-a facut treaba, cand ei abia se miscau de prin birouri desi locul lor era in strada. Rusine sa le fie, si lor celor de la rutiera si celor care fac comentarii in necunostinta de cauza, legat de acest baiat de caracter, Draghescu.
 • se vede cu ochiul liber 22.04.2011 la ora 13:31 pm
  daca spuneti ca este sef serviciu circulatie rutiera la Politia Locala si dirijeaza traficul impreuna cu cei de la rutiera, cum se face ca nu l-au cunoscut colegii de la rutiera de i-au cerut sa se legitimeze? sau poate nici nu l-au legitimat si au vrut sa arate cat de "destepti" sunt ei fata de cei de la Politia Locala. Rusine sa le fie celor de la rutiera pentru ca sunt foarte aroganti, bine ar fi sa mai dea din ei afara ca si asa nu fac nimic, consuma combustibilul degeaba. traficul nu se dirijeaza din masina.
 • un cetatean simplu 22.04.2011 la ora 18:45 pm
  Ma mir ca sunteti atat de frustrati domnilor de la politia romana si batjocoriti acest baiat pentru ca pe draghescu l-am cunoscut intimplator si credeti-ma ca este foarte manierat si de bun simt, dar si foarte capabil, rusine sa va fie militienilor. De aftfel cred ca simtiti ca va fuge presul de sub picioare de cand a aparut legea politiei locale si a dat atributii si pe linie de circulatie rutiera. Mihai Birou, seful politiei municipale, un om de toata jena, cred ca are un mic handicap mintal, lasaneeeeeeeeeeeeeee.....
 • un nene 22.04.2011 la ora 20:52 pm
  domnilor. ati uitat ca si masina dlui Inspector Sef Caragea a fost ridicata pt ca a parcat foarte regulamentar?! acest Draghescu dc sa fi fost pasuit?!!! si inca ceva! dupa cat am inteles nu era masina de seviciu ,ci proprietate personala!!!! asa ca gura ca faceti curent!!!!!!!!!!!!! si asa oamenii sunt satui de de-ai ca voi!!!LINGAILOR!!!!!
 • gabi32 22.04.2011 la ora 22:07 pm
  Daca acum cateva luni am luat apararea celor de la politia locala pentru faptul ca au avut curajul sa ridice masina domnului caragea, masina parcata in loc nepermis, acum nu sunt pe aceasi unda cu acest Draghescu... Nu conteaza cum te cheama si ce functie ocupi (aici ma refer si la cazul domnului Andrei care s-a luat de cei de la rutiera ca au avut curjaul sa-i dea o amenda) legea este pentru toti...deci cei de la rutiera au procedat foarte corect si ii felicit pentru asta. Nota: am citit intr-un ziar local ca prefectul a fost prins in orasul bumbesti jiu ca-si conducea masina cu 100 km/h....teoretic a depasit viteza cu 50 km/h in localitate...nu trebuia sa ramana fara permis cel putin o luna?
 • Tanta 22.04.2011 la ora 22:45 pm
  Cata minciuna, auzi Draghescu un caracter deosebit. Pai ce caracter are el, atata timp cat a jignit public si a injosit pe cei doi politisti, in fapt colegii lui pana la urma. Ala este caracter? Da eventual are un caracter de vacar. Este exclus ca cei doi politisti Cristina Zota şi Vali Văduva, amandoi sa fi exagerat asa ca le-a venit lor. Este deci sigur ca Draghescu cu acel caracter de vacar sa fi generat totul si reactia celor doi polititsti este fireasca, adica bine au facut ca au cotonogit vacarul. Daca ar fi avut caracter ar fi evitat cel putin o disputa publica, mai ales ca este sef de serviciu, normal era sa gandeasca inainte de a trece la tot felul de balbe si icnete de taranoi, trebuia deci sa gandeasca ca isi face un deserviciu lui cat si institutiei si colegilor din acea institutie angajand o astfel de disputa in plina strada, asa ca nu o mai ardeti ca are caracter Draghescu, CA NU ARE. Atata timp cat in institutie se crede cel mai destept, dar de fapt tranteste cate o prostie sau cate un H.C.L. de te doare mintea, ca in final nici el sa nu poata explica ceea ce a intentionat sa faca, atata timp cat nu isi respecta colegii si subalternii, atata timp cat de multe ori in strada si-a controlat subalternii, inclusiv daca culoarea sosetelor purtata de acestia este neagra si nu de alta culoare, evident generand din nou o alta situatie stupida, atata timp cat da un examen la magistratura convins fiind de valoarea lui monumentala, dar in realitate este de maxim 2,60, nu mai este nevoie de nimic pentru a completa tabloul cu cel ce este sef de serviciu Siguranta Rutiera Draghescu George. Este firesc sa apara si latraii lui Tudor pe aici si sa sustina contrariul, probabil la ordin, dar nicio problema baieti, ca acest Draghescu o va face el de oaie cumva din nou, ca asta este stofa din el. Veti vedea.
 • Marcel 22.04.2011 la ora 22:59 pm
  De ce nimeni altul de la Politia Locala nu a mai fost amendat pana acum? De ce niciun alt sef de serviciu de acolo nu a mai fost sanctionat pana acum? Pentru ca nu a exagerat nici unul pana acum, asa cum o face acest Draghescu, care de cand este sef de serviciu se crede zmeul zmeilor, dar este exact pielea de pe P**A si uite ca a primit ce a meritat. Lasa ca e bine ca s-a gasit cineva sa- mai taie din nas, ca sa iasa pe strada acum cu rusine, sau poate omul avea nevoie cu orice pret sa fie si el mediatizat nitel, io fi suflat Tudor in gura si lui, ca e bine sa apari in presa, dar la cat e de istet Draghescu nu a inteles ce trebuia si uite rezultatul.
 • Pasarin 22.04.2011 la ora 23:13 pm
  Daca cei doi frati Draghescu au obtinut cumulat la CONCURSUL DE ADMITERE LA INSTITUTUL NAŢIONAL AL MAGISTRATURII 51 de puncte, atunci de cati draghesti era nevoie ca sa adune nota necesara pentru a intra unul din ei acolo? Aceasta este o problema simpla de matematica, stie cineva raspunsul? Lingaii, este valabil si pentru voi daca stiti sa calculeste.
 • Politia rutiera in moarte clinica 22.04.2011 la ora 23:33 pm
  Salutare tie celui care citesti acest comentariu! Nu am inteles de ce Politia rutiera din cadrul Politiei Romane in cazul de fata a avut intotdeauna o problema cu toata lumea din jur si mai ales cu cei cu care ar trebuii sa colaboreze adica, daca ii intrebi despre cei de la SRI, SIE si restul serviciilor de securitate din tara (7 la numar) spun ca sunt niste turnatori si ca nu stiu altceva decat sa asculte telefoanele si cand din intamplare se intalnesc la o petrecere fac bisericute ca la clasa 3-a si ii barfesc pe asa zisii "turnatori". Acum de cand Politia Locala a luat fiinta si au mai primit si atributiuni din domeniul rutier, pe care pana acum le facea doar Polita Rutiera din cadrul Politiei Romane a orasului,.. atunci cand isi amintea de aceste atributiuni... de aceeea constat ca cei de la Politia Rutiera din cadrul Politiei Romane incep sa se besice pentru ca Politia Locala vine cu atributiuni pe care le faceau defectuos si surprinzator aceste atributinui se fac la o calitate net superoara fata de ce poate sa faca Politia Rutiera avand in vedere ca ei nu stiu altceva decat sa iasa in strada sa imparta amenzi in stanga si in dreapta pentru ca asa le zice tati Caragea si mami Posea de altfel asa au fost invatati sa creada ca fara ei Pamantul nu se mai invarte sau fara ei Polul Nord s-ar muta in locul Polului sud. De aceea spun ca eu unul sunt foarte multumit de serviciile oferite de Politia Locala Tg-Jiu si mai ales de serviciul rutier al acesteia avand in vedere ca politisti locali sunt in toate inersectiile mari din oras inca de la orele diminetii atunci cand cei de la Politia Rutiera din cadrul Politiei Romane inca isi beau caufeaua de dimineata cu aroganta si se scarpina pe burtie dospite ca un cozonac facut de mama si se gandesc ca trebuie sa stea si azi pe un scaun pana la 4 cand trebuie sa plece sa se intalneasca cu amantele iar sotiile lor cu amantii. Despre domnule Draghescu George am decat lucruri bune sa va spun avand in vedere ca intr-o anumita conjunctura am facut cunostinta si am discutat cu acesta despre evolutia Politie Locale si sperantele pe care acesta le are in acesta institutie pentru a oferii servicii comparabile cu cele din strainatete din punct de vedere al calitatii acestora. Acest lucru s-a vazut 2 luni mai târziu cand m-am reîntors în Tg-Jiu si am constat evoluția de care povestea domnul Draghescu George, adica politisti care dirijeaza intersectii foarte aglomerate fara ajutorul Politiei Romanie facand si o munca de prevenire si cu bun simt. In legatura cu admiterea la INM numai un incapabil sau un handicapat mintal poate sa judece o persoana care a participat la un asemenea examen in care au fost peste 3500 de candidati pe 200 de locuri din care au fost ocupate in urma acestui examen doar 70 de locuri.
 • elena 23.04.2011 la ora 7:42 am
  dmnilor la cat de mandru este Draghescu adica d-nul TULEAN care a ajuns din sofer direct sef de serviciu la pol locala si mai ales la serviciu rutier are pretenti sa fie respectat dar nu sa respecte si legea.respectati-va si veti fi respectat
 • Ciociolina 23.04.2011 la ora 9:23 am
  Normal ca Draghescu se tine mandru, pentru simplul fapt ca mandria este sora cu prostia, si in plus mai e si fudul, pentru ca prostul nu e prost destul. daca nu e si fudul. La-s ca e bine asa, ca si-a semnalizat prostia pe care o conduce el, sa vada si sa citeasca un oras intreg ce personalitate si ce om este Draghescu asta. Oameni buni ca sa va convingeti ca asa este, cand sunteti pe strada si intalniti un politist local intrebatil asa discret in privat despre acest Draghescu, cine este si cum este si va veti convinge. Este foarte simplu.
 • Eu 23.04.2011 la ora 11:38 am
  Sunt niste tupeisti gardieni astia publici,prosti de bubuie,nu au cultura deloc,s-a va povestesc o faza,parchez masina pe Popa Sapca,am suit-o cu roata pe bordura deoarece imi era frica sa nu ma atinga in spate,masina mea fiind mai lunga,breck.Era loc destul pe trotuar,nu se punea probelma de asa ceva.Nu cobor bine din masina ca vine unu gardian dinasta public si ma ia,"baiatu auzi vezi ca dupa noul cod rutier nu mai ai voie sa parchezi masina pe trotuar",stau putin si ma gandesc si ii raspund:"Cum domnu,eu stiam ca daca ramane minim un 1 metru dinstanta,nu e nici o problema',ala tot insista,iar eu mi-am mentinut punctul de vedere,dupa aceea incepe sa ma ia cu mistouri,vezi ca iti dau amenda nu stiu ce,si normal ca iti sare tandara,incepe sa ma ia el cu "Bai baiatule varumiu e la SRI,daca vreau pana colo in intersectie iti pun catusele" ,auziti si voi ce vocabular au,eu ii zic,ce faci ma ameninti acuma? Si am plecat,pur si simpu de scot din sarite...
 • un politist local 23.04.2011 la ora 21:53 pm
  pentru cel care isi spune EU. Prost de bubuie esti tu, pentru ca habar nu ai sa scrii. Invata sa scrii bine lb. romana si apoi sa lasi comentarii, mediocrule si incultule!!!!!!!!!!!!!!!
 • florin 23.04.2011 la ora 22:24 pm
  Nu sunteti in stare sa scrieti numele corect . . . . dar aveti tupeul sa face-ti comentarii . Nu stiti sa cititi o foaie matricola . . . . . . dar judecati omul . Daca ati ramas niste soferi cu permisul luat la Pitesti . . . . . va inteleg , aveti motive sa fiti frustrati . Cum intalniti pe cineva care respecta legea si va face probleme reactionati . . . . . . ma bucur ca o sa platiti amenzi . . . . . . aveti grija unde parcati masina . Bravo domnule Draghescu Gheorghe . . . . . . sper sa creasca bugetul local . Si pt toti cei care o sa comenteze . . . . . . il cunosc personal de la Garda Natioanala , era mereu cu un pas in fata .
 • florin 23.04.2011 la ora 22:29 pm
  . . . . . si scuze celor de la Politia Rutiera . . . . . imi pare rau ca o sa va scada veniturile , dar in acelasi timp . . . . ma bucur :))))))))))))))))))))))))
 • Stroe 24.04.2011 la ora 11:26 am
  De ce acest Draghescu este sef de serviciu? Credeti ca pentru merite deosebite in activitatea sa anterioara? Credeti ca pentru un cumul de studii nemaivazute? Credeti ca pentru multele procese castigate de el in instanta? NICI GAND, nimic din cele de mai sus nu sunt atuuri pentru el, pentru ca nu se regaseste in CV-ul sau asa ceva. Procedura de lucru, pentru ca acest Draghescu sa ajunga sef de serviciu, a fost urmatoarea. Acesta fiind prieten bun cu directorul adjunct Florin Urdea si mama acestuia Viorica Urdea (http://www.gorjnews.ro/slider/caragea-si-tudor-sunt-la-cutite.html) fiind secretara primarului Florin Carciumaru, evident ca a fost usor obtinerea unui accept pentru aceasta functie de sef serviciu in noua organigrama elaborata in ianuarie 2011. Tudor a acceptat si el situatia pentru simplul fapt ca reprezinta interesele acestuia la instantele de judecata, in lungul sir de procese pe care Tudor le are cu o parte din fostii angajati, pe care evident ca i-a demis ilegal, procese pe care acest Draghescu le va pierde cu brio (fiind foarte capabil desigur si foarte bine pregatit 2,60) si despre care procese se va putea citii cred tot in paginile acestui ziar la momentul potrivit. Asadar asa a fost cadorist Draghescu Geroge cu functia de sef serviciu siguranta rutiera, pe usa din dos a primariei. De aceea nu trebuie sa mire pe nimeni reactia sa spontana de taran cu acei politisti de la rutiera, pentru ca el nu a facut prin gestul sau decat sa arate ce om e si de ce este capabil, dar asa la modul cel mai grosolan cu putinta, sa arate firescul comportamentului sau, asta este modul sau firesc de a se comporta si nu este doar o exceptie nefericita. La fel ca el mai sunt si altii la Politia Locala care tot pe usa din dos sunt ceea ce sunt. Vinovatii principali sunt Tudor si Urdea si acolo nu se va schimba nimic in bine decat dupa ce acestia nu vor mai conduce destinele acestei institutii si dupa ce vor disparea cei ce stirbesc imaginea acestei intitutii si sunt in pom si paraleli cu munca de politie si una peste alta sunt in pom la mai toate capitolele inclusiv la cel de om. Deci pestele de la cap se inpute si la Politia Locala pute rau de tot si de mult timp.
 • Vera 24.04.2011 la ora 15:20 pm
  Draghescu face parte din comisia de disciplima la Politia Locala. In primul rand si ca prima masura din partea conducerii acestei institutii dupa amenda luata pe Legea 61/1991 este excluderea acestuia din comisia de disciplina. Nu este moral, corect, onest ca unul amendat la legea 61 sa tina apoi lectii de moralitate si comportament angajatilor politiei locale, apoi tot Draghescu executa si instruirea subordonatilor sai. Ori un om cu un asemena profil moral ce instuire poate face subalternilor, ce solutii juste poate emite la comisia de disciplina?
 • Luci 24.04.2011 la ora 19:09 pm
  @ Florin Spui ca il cunosti pe Draghescu de la Garda Nationala? Sti cu ce se ocupa Garda Nationala? Cu defilari, cu diverse plantoane in anumite puncte si chestiuni similare, este de ras daca a facut armata acolo pentru ca nu este nicio unitate de elita sau ceva similar, criteriile pentru a merge acolo, era sa ai o anumita inaltime, in general erai ales dupa aspectul fizic ca si criteriu si nu dupa vreo evaluare a intelectului, cu alte cuvinte mai pe romaneste conta cum arata animalul nu ce are in capatana, armata serioasa daca vrei se facea in unitatile specializate ale SRI ale Politiei, Politiei de frontiera de unde plecai si cu o calificare, deci Garda Nationala egal poze si pas de defilare, atat. Mai spui ca mereu era cu un pas inainte, pai eu inteleg facand si eu armata ca daca era mereu cu un pas inainte cum tu spui mai sus, inseamna ca nu stia sa bata nici pasul de defilare, mereu un pas inainte inseamna ca nu pastra cadenta plutonului sau echipei din care facea parte. Asa ca a face armata la Garda Nationala sigur nu inseamna ca esti vreo valoare, vreo elita sau vreunul bine pregatit, acolo conteaza inaltimea si aspectul in general si sa stai drepti asa vreo 12 ore fara sa misti la drapel, sau in alte puncte de interes. Mare smecherie a-ti facut voi cu armata la Garda Nationala, eu nici nu as mai fi spus, dar pesemne ca si tu esti tot vreun draghesc la minte, sau ai mancat din aceeasi farfurie cu el.
 • marya 27.04.2011 la ora 8:00 am
  nu inteleg ce cauta politia locala prin intersectii. locul lor e in alta parte au cu tyotul alte atributii . DRAGHESCU E UN ******* pe care tudor il tine in brate,ar fi mai bine sa lase locul la altul mai competent si sa uite de politia locala si mai ales de magistratura. sa se intoarca la oile lui dar nici acolo nu are competenta.
 • eu 27.04.2011 la ora 16:43 pm
  vai de mama voastra tudore esti de rasul lumii pe zi ce trece esti mai galben la fata si mai alb la par cu tioate ca te hranesti cu sange proaspat de tismana dar cei la fundul tau prietene eu nu stiu cum mai dormi noaptea iti bati joc de oameni dar iti bati joc de tine puneti juristul mai bine sa faca documentele necesare sa putem beneficia de ce scrie in contractul de munca al primariei suntem singura directie care nu este inclusa sa nul superi pe nasu niste nesimtiti pana cand o sa va mai bateti joc lumea e satula de voi domnule draghescu nu este locul dumitale in strada stai si mai citeste cate ceva si mai tine si cu oamenii nui mai baga in comisii de disciplina ca nu respecta leg 7 codul de conduita al functionarului pai tu ce ai incalcat ce ai facut cu domnii de la circulatie e grav si trebuie sa fi sanctionat comform legii de conducerea ta sati fie rusine
 • O nouă carte pentru copii! | Blogul lui 29.04.2011 la ora 20:25 pm
  [...] Mirela Pete, Shayna, Scorpio, Strumfita cu esarfa, Theodora, Alex Mazilu, Blogatu ,  Costin Comba, d-l Daju, artistul Marius Lupu, Marius Stefan Aldea, Nelinistitu’ Adrian Voicu , Teo Negura, Vania , Vlad, [...]
 • ana maria 30.04.2011 la ora 11:19 am
  Domnu Draghescu, gandeste-te ca o buna parte din fostii angajati ai Politiei Comunitare or sa vina inapoi ca si angajati ai Politiei Locale, desigur dupa ce vor castiga in instanta acest drept, si-l vor castiga cu totate rahaturile depuse de tine pe la instanta, ar trebui sa te gandesti ca vei fi din nou coleg cu acesti oameni si vei fi bun doar de scuipat pe unde or sa te prinda. Mai trebuie sa te gandesti ca ai comis o multiume de abuzuri si ilegalitati ca instrument fara minte ce esti al directorului tau Tudor, ilegalitati de care se stie si de care vei raspunde baiatule. Trebuie sa te gandesti ca vei avea viata grea acolo si in strada evident. Dintre toti sefii de serviciu de la Politia Locala esti cel mai jalnic si cel mai penibil, tu nu vezi? Ca se vede din avion. Ce daca nu vrei sa recunosti ca esti din Tismana, pentru ca dupa cum tu spui iti este rusine sa recunosti acest lucru pentru ca tot de acolo este si prima proasta, pardon prima doamna. Mai bine ai pleca, ca vei avea viata nu grea, vei avea viata de rahat acolo. Daca nu crezi o sa vezi. Multe succesuri.
 • 1 Mai muncitoresc | Blogul lui Nea Costa 01.05.2011 la ora 11:02 am
  [...] Mirela Pete, Shayna, Scorpio, Strumfita cu esarfa, Theodora, Alex Mazilu, Blogatu ,  Costin Comba, d-l Daju, artistul Marius Lupu, Marius Stefan Aldea, Nelinistitu’ Adrian Voicu , Teo Negura, Vania , Vlad, [...]
 • cezar 02.05.2011 la ora 20:28 pm
  pt " un om destept" " Asa le-a dictat sefii "....................nu "mai te da" destept, ca nu esti absolut deloc...sau poate crezi doar tu asta....
 • ionela 03.05.2011 la ora 0:19 am
  Se mai aude ceva despre desteptul de Draghescu? Desigur in afara de faptul ca a mai avut o (ne)reusita prin pierderea altui proces cu fosti angajati ai Politiei Comunitare care se pare ca oricat a incercat sa-i impiedice la tribunal cu tot felul de ineptii si aiureli, prin incercarea nereusita de a induce in eroare completul de judecata, acestia vor fi din nou colegi cu acest invatat. Desigur in afara de faptul ca nu s-a luat nicio masura cu el, desigur ca nu se desfasoara nicio cercetare administrativa, ca nu a dat nicio nota explicativa, ca nu a primit nicio sanctiune, dar ca in jurul datei de 20 mai 2011 va sustine cica o aiureala de examen ca sa fie sef de serviciu, asa ca la carte. Doar ca nu prea inteleg cum este sef de servicu acum in uniforma si avocat la tribunal, sau si una si alta sau poate toate asa la gramada ca merge. In orice institutie care se respecta trebuia imediat demarata o cercetare administrativa pentru a se constata gradul de vinovatie sau de nevinovatie, este totusi o situatie foarte grava , care ar trebui tratata cu maxima seriozitate. La Politia Locala Targu Jiu cel ce este amendat pe legea 61, da un examen la repezeala si gata este sef de serviciu. Minunat...
 • nepotul 05.05.2011 la ora 12:47 pm
  fii mandru de tine, prostia si tupeul sunt calitatile necesare pt a te afirma. cu prostia iti faci loc peste tot, chiar se cauta asta, e o fala :)) nu trebuie sa gandesti pt ca e fffoarte greu, doar executi cea ce ti-se spune pt o bucata de paine. scuzeeeeeeee am uitat sa ma legitimez .......numele meu este draghescu GHEORGHE !!! :)))))
 • nepotul 05.05.2011 la ora 20:25 pm
  ''nu te pune cu un cretin....te duce la nivelul lui, si te bate la experienta :)
 • un nene 10.05.2011 la ora 15:01 pm
  Ca un ,,nene,, ce sunt, neavand ce face antr-o zi ma plimbam pe holul Tribunalului Gorj unde am dat nas an nas cu cei ce au castigat procesele de repunere pe functie! Antrebandui pe acestia care sunt motivele pe care s-a catigat procesul, la ceea ce am aflat am ramas pur si simplu stupefiat, masca,....etc!!!!!!!!!!! Acestia mi-au spus ca dl Tudor ampreuna cu dl jurist Geo,si-au permis sa semneze deciziile de numire an functia publica cat si pe cele de eliberare din functia publica!!!!!!!! Decizii ce trebuiau semnate numai si numai de dl primar care este!!!!!!! Deci cu alte cuvinte functionari publici an cadrul politiei comunitare au fost doar cei care au avut decizii de numire an functia publica semnate de domnul primar,adica doar cei care au prins trecerea de la gardieni publici la pol. com.!!!!!!!! Acestia sunt singurii care au astfel de decizii,restul fiind NULE!!!!!!!!!!!!! Deci dl Tudor si-a atribuit o calitate pe care nu o avea! Acea de primar, iar dl jurist GEO a semnat acele decizii si el fiind deacord pe deplin ca dl Tudor sa semneze an locul primarului, ca prmarul!!!! Defapt d-lor a-ti ancalcat grav de tot legea instanta constatand an cele din urma comiterea unor infractiuni!!!! Dl Tudor nu are nici-o amputernicire sau dispozitie data de primar prin care sa numeasca sau sa elibereze din functia publica!!!!!!!!!!! Cititi regulamentul cadru de organizare si funt a pol com art.6 , art 21pct2 si leg 188/1999 numirea si eliberarea din functia publica!!!!!!!! Dl Geo!!!!!!!!!! Nu ai nici-o sansa la recurs!!!!!! Fai rpd niste HCL-uri ca sa castigi recursul ca altfel dai de belea!!!! Ce a-ti facut voi pe acolo e cam penal totul!!!!!!!!!!!!!!
 • cumnatul de mana 11.05.2011 la ora 10:44 am
  baieti, haideti sa luam masuriile necesare ce se impun in cea ce priveste oprirea/stationarea neregulamentara dar, sa nu furati ca model greseala mea cu politistii rutieri :) ''doua bucati amenda dintr-un foc ...." eu stiam ca voi gresi si am vrut sa le testez vigilenta :) insa fara succes :)
 • Adriana 12.05.2011 la ora 23:58 pm
  Draghescu nu merita sa fie sef de sef de servici, ca si necunoscator al legii trebuia sa stie ca niciodata Politia Locala nu va verifica activitatea Politiei Nationale ci exact invers stau lucrurile, dar daca nu stie s-au gasit cei doi politisti sa-l invete cum sta treaba. sa-l invete ca gura bate fundul si ca daca tacea filozof ramanea, dar de unde nu este nici Dumnezeu nu cere. As vrea sa stiu cine va face parte din comisia de examen , acolo unde Draghescu va devenii sef de servici, vreau sa stiu cine sunt aceia care vor pune umarul la cacealmaua asta, va rog daca stie cineva sa-i numiti aici. Cred ca cei vizati sa faca parte din aceasta comisie ar trebui sa evite aceasta situatie rusinoasa care le va pata reputatia si numele, asta daca au cat de cat ceva onoare, daca nu, este clar ca vor fi in acea comisie.Domnule Daju, va rog sa verificati ce masuri s-au luat cu acest politist local, daca a fost cerecetat sau nu, ce sanctiune a primit si de ce sa fie sef de servici in conditiile in care a demonstrat prin faptele sale ca nu merita aceasta functie. Va rog daca stie cineva componenta comisie de examen, ar fi bine de stiut.
 • minel 29.05.2011 la ora 1:44 am
  Ati avut dreptate domnule Daju, desigur ca in urma cercetarilor adminmistrative detaliate afectuate de conducerea Politiei Locale s-a ajuns la concluzia ca Draghescu sa fie facut sef de seviciu urgent, sa dea examen singur fara contracandidat, sa sustina proba scrisa fara asistenta in sala, sa sustina proba orala in biroul domniei sale si astefel gata, avem alt sefut foarte capabil desigur, foarte bine pregatit. si care desigur ca a susutinut un examen foarte corect si desigur ca nu a fost o cacialma de rasul curcilor. La o adica a existat si o comisie care poate certifica ca totul a decurs doar asa cum este (a)normal.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • nu conteaza 08.06.2011 la ora 0:42 am
  Daju, la momentul de fata este cel mai bun ziarist, fara contre si incontestabil pe plan local. Meritele se datoreaza in mare parte de la comentatori dupa cum s-a observat si confirmat pana in prezent din atatea sesizari, un om destept si lider al dreptatii, Bravooo stimate Daju :)
 • Andrei 16.07.2013 la ora 18:16 pm
  Crsitina Zota a învățat legislație rutieră acolo unde trebuie. Și a fost una dintre foarte bine pregătitele studente ale profilului Rutier. Așa că, nu mai lehăiți pe tema asta...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.