Polițiștii implicați în dosarul ”Mafia Permiselor”, suspendați de la examinări
Polițiștii implicați în dosarul ”Mafia Permiselor”, suspendați de la examinări
Ultra - Scurte19 noiembrie 2013

Cei trei polițiști din cadrul Serviciului Permise Gorj, implicați în dosarul ”Mafia Permiselor”, nu mai au voie să examineze candidații pentru obținerea permisului auto. Decizia luată va fi menținută până la finalizarea anchetei. Mai mult, ofițerul Cristian Stroe, anchetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, a intrat în concediu de odihnă pentru două săptămâni, imediat după ce a fost audiat. Colegul său, agentul de poliție Ciurea Daniel, este anchetat pentru abuz în serviciu și deja a primit alte atribuții la locul de muncă, la fel și informaticianul Florin Ciora, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.
„Vreau să vă spun că până la finalizarea anchetei în acest caz, cei trei lucrători de la Serviciul Permise și Înmatriculări au fost suspendați de la examinările auto. În acest moment, Cristian Stroe este în concediu, iar când se va întoarce va primi alte sarcini în cadrul serviciului, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Daniel Ciurea și Florin Ciora care acum se ocupă de altceva, cum ar fi informarea, arhivarea și alte sarcini distribuite de conducerea serviciului”, a declarat  Nicolae Dinoiu, șeful Serviciului Înmatriculări.
De asemenea, medicii Elena Băltărețu, Dana Maria Vodislav și Rodica Lehner, asistentele medicale Elena Liliana Răcman, Lorenziana Paula Diaconescu și Adam Eugenia, precum și fiul medicului Băltărețu, Virgil, vor rămâne în arest, după ce  Curtea de Apel București a respins ieri recursurile formulate de aceștia la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.