Ponta a venit în Gorj mai rar decât Michael Jackson în România
Ponta a venit în Gorj mai rar decât Michael Jackson în România
Opinii23 noiembrie 2010

De când s-a ales preşedinte la PSD, Victor Ponta a venit în Gorj mai rar decât Michael Jackson în România. Victor Ponta n-ar fi ajuns preşedintele PSD dacă n-ar fi fost deputat. Foarte important: Ponta n-ar fi fost deputat dacă nu l-ar fi votat romii din cartierul Obreja al Târgu Jiului. Trecând peste procentul ruşinos de 51% cu care s-a calificat în Parlamentul României, este regretabil că politicianul preferat al Iuliei Vână nu îşi îndeplineşte obligaţiile legale faţă de cetăţenii din colegiul în care s-a ales. Probabil că gorjenii vin acum în audienţe la Ponta prin telepatie ori videochat (!).

Victor Ponta este astăzi un om infinit mai puternic decât atunci când a ajuns deputat de Gorj. Faptul că nu foloseşte nicio fărâmă din influenţa sa în beneficiul judeţului care l-a trimis în Parlamentul României spune absolut totul despre el. Nu cred că Ponta a abdicat în faţa mafiilor din Gorj, şi că se ţine cât mai departe de ele, ci că, pur şi simplu, îl doare fix în cot de ce se întâmplă în acest colţ de ţară.
Prin urmare, se naşte, firesc, întrebarea: dacă Ponta se fereşte de Gorj ca dracul de tămâie, cine este dracul şi cine este tămâia?

3 COMENTARII
  • bibi 23.11.2010 la ora 22:52 pm
    .......si ce mai multumea el,recent ,ptr.sprijinul acordat de carciumaru ,ca deh,datorita acestuia,a ajuns mare si tare,cat despre mizeriile din gorj,tace chitic.
  • Secretarul 23.11.2010 la ora 23:39 pm
    Ce asteptati sa faca D-l Ponta pentru Gorj, domnule Daju? Uitati cum a fost ales cu adevarat? Uitati cum a castigat cu adevarat? Uitati prin ce mijloace a castigat? Uitati de d-l Tudor Ion si de toata Politia Comunitara Targu Jiu in ecuatia asta? Uitati de tot sprijinul si tot suportul acordat pe toate caile de Carciumaru si Calinoiu? Toate acestea intr-o maniera foarte mizera si toate acestea in detrimentul NELOIAL al contracandidatului sau de pe atunci D-l Marcel Romanescu? Dar nicio problema se pare ca se va ajunge cat de curand si la scoaterea la lumina a acestor aspecte. De ce? Pentru ca asa scrie in carti, si se scrie efectiv deja. O sa vedeti ce n-ati vazut. Veti avea ce scrie cat de curand. Asa e viata, cateodata se mai si aplica dictonul DUPA FAPTA SI RASPLATA. Sunt destui care tot nu cred ca iese rau de tot....
  • ION ILICY YLYESCU 24.11.2010 la ora 1:46 am
    Domnul Ponta ( sa ma scuze ca-i zic asa ) atunci cand vine prin gorj are treburi mult mai importante decat primirea unor amarati in audienta , merge la Ranca la intreceri auto , participa la intreceri sportive etc .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.