Ponta face poante p(r)ost – electorale
Ponta face poante p(r)ost – electorale
Opinii10 decembrie 2009

victor ponta2Din ce în ce mai afectaţi şi mai pătimaşi, politicienii încep să spună lucruri trăznite. Sau, pur şi simplu, să-i ia gura pe dinainte… Rămas “cumva” de la confruntarea candidaţilor, dl. Victor Ponta a reuşit să dea cu oiştea-n gard printr-o declaraţie absolut multifuncţională. „Ştiam că ne batem cu ei. Trebuia să câştigăm la zece procente ca să ne batem cu ei, dar nu am câştigat la zece, probabil am câştigat doar la trei-patru. Şi – atunci sistemul lor a fost mai bun„, a spus purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană.

[youtube]VA_YPK4ZjLA[/youtube]

În traducere liberă, asta înseamnă, de fapt, „ce să facem, au fost mai hoţi decât noi, de data asta”… Până şi reporteriţa a fost luată iniţial prin surprindere, a avut un uşor delay în a compila, dar a reuşit, totuşi, să-şi traducă replica la timp şi să-l atace din nou pe dl. Ponta, „Cum, adică şi PSD-ul a avut un sistem de fraudare, dacă-l consideraţi pe cel al PDL-ului mai bun?” Întrebare la care dl. Ponta s-a apucat cu mâinile interioare ale lobului parietal de întregul creier şi şi-a înghiţit limba.
Conform principiului „gura păcătosului adevăr grăieşte”, îl credem pe cuvânt şi îi înţelegem supărarea… Oboseală şi consumuri mari în campania asta electorală… Şi nu-i uşor, mai ales la români, să se împace cu ideea că ar fi unii mai şmecheri decât alţii. Sau alţii mai fraieri decât unii… Asta e, de fapt, competiţia…

4 COMENTARII
  • fiul gorjului 18.01.2010 la ora 20:48 pm
    alte poante1: Asa arata “TOP10 Hits” saptamana asta: 1)Parazitii :”Daca-as fi pentr-o zi presedinte” ,fredonata de Mircea Geoana duminica seara. 2) No comment: “La noapte o sa te fur” cantata de Traian Basescu lui Mircea Geoana duminica in ziua alegerilor 3)Racla:”Nu ma uita” , fredonata de Crin Antonescu la adresa lui Mircea Geoana duminica seara ,cand Geoana era presedinte. 4)Verdikt “Vine politia” ,cantata in soapta de oamenii lui Basescu duminica noaptea in timp ce numarau cu ocaua voturi prin sectii. 5)BUG Mafia “Poveste fara sfarsit” cantata de Traian Basescu, dupa ce a fost ales (din nou) presedinte. 6)Morandi “Love me” cantata de Crin Antonescu lui Mircea Geoana la fuziunea facuta dupa esecul PNL din primul tur. 7)Liviu Mititelu “De ce ma minti” melodie cantata pana la epuizare de catre Mircea Geoana catre Biroul Electoral Central dupa afisarea rezultatelor finale. 8)Stefan de la Barbulesti :”As da zile de la mine sa mai fiu o zi cu tine” cantata de Traian Basescu intregii Romanii inainte de inceperea alegerilor. 9)Gica Petrescu “Casuta noastra” melodie cantata de Sorin Ovidiu Vantu lui Geoana , care a avut ca rezultat o vizita fulger a PSD-istului in barlogul mogulului in zilele premergatoare turului 2. 10)Madalina Manole:”Unde esti voi fi si eu” melodie cantata de cativa ani , din suflet, de catre Emil Boc la adresa lui Traian Basescu. PSD-Presedinte in Seara de Duminica PDL -Presedinte Dimineata de Luni E iarna-acuma la romani Au mai ramas ciulinii S-au ofilit in noapte luni Si rozele si "Crinii". De luni nu mai am nici un chef Ma simt o panarama, Ca m-am trezit cu Base sef Dar m-am culcat cu Geoana!
  • fiul gorjului 18.01.2010 la ora 20:49 pm
    alte poante2: (de pe net .. ziceri ..) Intrebare:Ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana? Raspuns: Au dormit!! *** Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie? Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. *** Intrebare: Cine este in spatele lui Basescu? Raspuns: Mircea Geoana. *** Intrebare: Ce face acum Vanghelie? Raspuns: Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora sa o cheme la ordine". *** Cel mai scurt banc: "Geoana, presedinte!" *** Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp? "Daca-as fi ptr o zi presedinte v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde"
  • alexa 18.01.2010 la ora 20:49 pm
    supeeeeer, super ...fiule....
  • silviu sh 18.01.2010 la ora 20:50 pm
    Am vazut declaratia lui in direct si m-a pufnit rasul (am facut legatura putin mai repede ca reporterita). Da. Aparatul de fraudare al PDL-ului a fost mai bun decat al lor. Care va sa zica si ei au avut unul. Parol.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.