Ponta, iresponsabil și în privința Porții Sărutului
Ponta, iresponsabil și în privința Porții Sărutului
InvestigatiiPovara BrâncuşiUltra - Scurte28 noiembrie 2013

Deși traumele provocate Porții Sărutului ar fi trebuit evaluate urgent, abia ieri, la o lună distanță de când premierul Victor Ponta a declarat public că va angaja o echipă internațională de experți, s-a adoptat un act normativ intitulat <<MEMORANDUM cu tema: Constituirea unei comisii de experţi pentru studierea situaţiei restaurării componentei sculpturale „Poarta Sărutului” din cadrul ansamblului sculptural „Constantin Brâncuşi” de la Târgu Jiu.>>.
Este limpede că Ponta trage de timp, doar așa putând fi salvați de răspundere penală conducătorii Primăriei Târgu Jiu și ai Centrului Brâncuși, care au dispus și plătit din bani publici spălarea cu jet sub presiune a operelor din piatră ale Ansamblului Sculptural „Calea Eroilor”.
Probabil vor mai trece câteva luni până o comisie făcută pe genunchi, cu verdictul primit în plic, va ajunge la Târgu Jiu. Mai întâi trebuie identificate fondurile necesare remunerării comisiei, apoi va fi inițiată corespondența cu posibilii experți ce ar urma să facă parte din comisie ș.a.m.d.
Este regretabil că Ponta tratează iresponsabil și cel mai prețios lucru al Gorjului. GORJNEWS a făcut publice dovezi (aici  și aici) care ar fi trebuit să determine demiterea imediată a conducerii Institutului Național al Patrimoniului și a Centrului Brâncuși și sesizarea organelor de cercetare penală.

2 COMENTARII
  • liviu 28.11.2013 la ora 16:55 pm
    Asa,este iresponsabil.Altceva?Omule,eu cred ca te manca undeva!
  • gorjanul 29.11.2013 la ora 7:55 am
    Oare Liviule unde il mananca pe Daju , in fata sau in spate ? Daca tot crezi ca il mananca , nu ne spui si de unde ? Sau de ce ? Ca multe mai crezi liviule ,,,
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.