Ponta l-a adus pe Bebe Viorel Ionică în sapă de lemn
Ponta l-a adus pe Bebe Viorel Ionică în sapă de lemn
InvestigatiiUltra - Scurte6 ianuarie 2014

La finele anului trecut, un bătrânel ușor gârbovit și măcinat de problemele vieții de zi cu zi, pe numele său Bebe Viorel Ionică, a trecut pragul televiziunii Gorjeanul TV, proaspăt apărută în peisajul mijloacelor de comunicare în masă locale, cu rugămintea de a adresa o felicitare video cetățenilor județului nostru.
Deși ocupă funcția de ministru secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informațională, Bebe Viorel Ionică nu prea este familiarizat cu tehnica modernă, de aceea în loc să folosească prompterul a preferat să-și citească, mecanic, mesajul de pe o foaie de hârtie. Probabil că greutățile vieții de demnitar  în cabinetul Ponta l-au adus în situația de a nu putea adresa două – trei cuvinte, în mod liber, gorjenilor, din sufletul lui.
[youtube]kNxy6YWeePU[/youtube]
Am fost surprinși să constatăm că, la modul general, Bebe Viorel Ionică, degaja un aer de austeritate pronunțată.
De altfel, în ultima perioadă el a fost văzut de mai multe ori, pe traseul Târgu Jiu – București și retur, împingând la autoturismul pe care îl are în proprietate – o Dacia 1310 L din 1997. Potrivit declarației sale de avere, acest vehicul – cu care face naveta până la guvern și înapoi – este singurul deținut de Bebe Viorel Ionică.

Notă: La sfârșitul anului trecut, cei doi fii ai lui Bebe Viorel Ionică au angajat un credit de un milion de euro – girat cu bunuri de mai multe milioane de euro – pentru a-și cumpăra în București un imobil în valoare de un milion de euro.
Desigur că succesul răsunător în afaceri din domeniul IT al celor doi fii nu are nicio legătură cu funcția de ministru secretar de stat pe care tatăl lor, pauperul Bebe Viorel Ionică, proprietar de Dacia 1310 L din 1997, o deține în guvernul Ponta, fix în același domeniu: IT.
Detalii înduioșătoare, în curând.

2 COMENTARII
  • gorjanul 06.01.2014 la ora 19:55 pm
    Ai dracu ' USL isti cum l au saracit pe dom' Bebe .Da' de benzina , sa ajunga la servici' la Bucuresti cum s'o descurca ?
  • ionica 06.01.2014 la ora 20:24 pm
    Lasa nea Bebe ca vine PDL istii la guvernare si ti da si lu matale un contract doua acolo cu statu sa faci si matale acolo un program doua de calculat sa aibe si caii lu matale de sup capota Jipului de mancare o tona doua de benzina acolo.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.