Ponta, luat la întrebări despre numărul mare de șomeri din Gorj
Ponta, luat la întrebări despre numărul mare de șomeri din Gorj
Ultra - Scurte1 noiembrie 2013

Premierul Victor Ponta a fost luat, recent, la întrebări despre numărul mare de șomeri din Gorj, printr-o interpelare depusă de parlamentarul PP-DD Niculina Mocioi. Mai mult, aceasta l-a acuzat de faptul că locurile de muncă promise în urmă cu un an şi lozinca „M-am ţinut de cuvânt!” nu sunt decât promisuni electorale.
„Redau mai departe numărul de persoane concediate colectiv şi individual în ultimele nouă luni: Ianuarie – 1.901 disponibilizări, Februarie – 1.588, Martie – 1.286, Aprilie – 1.388, Mai – 1.435, Iunie – 1.656. Iulie – 2.713, August – 1.843, Septembrie – 1.876. Menţionăm că acestea sunt cifre furnizate de Agenţia de Muncă, dar numărul şomerilor este mult mai mare. Domnule prim-ministru, lipsa investitorilor şi a unei strategii serioase şi realizabile de dezvoltare a judeţului duce la reducerea şanselor gorjenilor de a-şi găsi un loc de muncă. Tot Agenţia de Muncă arată că în Gorj sunt disponibile circa o sută de locuri de muncă. Ceilalţi ce vor face, pleacă în străinătate?”, se arată în interpelarea depusă de Niculina Mocioi.
În aceeași interpelare, Mocioi îi cere lui Ponta să spună care sunt intenţiile Guvernului în privinţa ajutorării regiunilor monoindustriale, în Gorj nefiind anunţată, până acum, nicio mare investiţie care să ducă măcar la crearea câtorva sute de locuri de muncă.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • euilie 03.11.2013 la ora 10:33 am
    E bine Mocioaico , dar voi parlamentarii trebuie sa luptati impotriva acestui derbedeu tradator de Ponta Naumovici si ca sa salvam Rosia Montana si sa evitam exploatarea gazelor de sist care ar duce la dezastru ecologic !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.