Ponta n-are rușine față de profesori, elevi și părinți. Ce a mințit la deschiderea anului școlar precedent
Ponta n-are rușine față de profesori, elevi și părinți. Ce a mințit la deschiderea anului școlar precedent
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte14 septembrie 2015


Premierul Victor Ponta a deschis anul școlar precedent la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Cu acel prilej, atât Ponta cât și primarul Târgu Jiului, Florin Cârciumaru, au promis ferm că vor fi alocate 3 milioane de euro pentru modernizarea ”de la acoperiș până la podea” a acestei instituții de învățământ care a împlinit în acest an 125 de ani de existență.
 
Victor-Ponta-si-Florin-Carciumaru
În prezența deputatului de Târgu Jiu, Florin Cârciumaru a anunțat demararea unui ”proiect de aproximativ 3 milioane de euro, prin care acest liceu se va moderniza de la acoperiş până la podea şi va fi unul dintre cele mai moderne şcoli din ţară”. În realitate, nu s-a făcut absolut nimic. Nici măcar sistemul de încălzire extrem de rudimentar de care ”beneficiază” CNTV nu a fost înlocuit cu unul modern.
 
ponta la cntv
Este motivul pentru care Ponta nu se mai poate înfățișa la CNTV, pentru a deschide noul an școlar, în fața profesorilor, elevilor și părinților, cu toate că anul trecut a garantat cât se poate de ferm că, indiferent în ce funcție va fi în 2015,va veni în prima zi de școală tot la acest Colegiu: ”anul viitor, în orice fel de calitate voi avea, în primul şi în primul rând de admirator al rezultatelor şi tradiţiei Colegiului Tudor Vladimirescu, cu siguranţă vom fi din nou împreună”.
Deoarece este extrem de detestat în Gorj, din cauza figurației pe care o face de 11 ani, ca deputat de Târgu Jiu, Ponta a evitat să-și anunțe în termeni clari prezența la deschiderea noului an școlar. În dimineața zilei de 14 septembrie a.c., pe site-ul oficial al guvernului nu era anunțată niciun fel de activitate în agenda premierului.
 
agenda publicaPotrivit unor surse din PSD, Ponta și-a propus, totuși, să participe la deschiderea noului an școlar, la o altă instituție de învățământ din Târgu Jiu: Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”. De văzut ce va minți în acest an și ce va mai perora despre tabletele, smartphone-urile și laptopurile cu acces la internet care ”nu lipsesc din dotarea niciunui copil”, în concepția premierului Victor Ponta.

3 COMENTARII
  • VASI 14.09.2015 la ora 14:01 pm
    FOARTE BINE CA I ATI AMINTIT CE A SPUS SI NU AFACUT!! ESTE UN MINCINOS, IN CARE NU PUTEM AVEA INCREDERE.
  • gorjanul 14.09.2015 la ora 17:32 pm
    Un papagal habarnist , mincinos si neserios. Crede ca daca face o mistocareala ieftina ,, made in Basescu,, va creste in ochii cetatenilor . Se inseala ,metoda copy-paste dupa Basescu nici nu mai tine la electorat . E o metoda rasuflata.
  • cristina 15.09.2015 la ora 11:40 am
    Sunt sigura ca Ponta a furat toti banii pe care i-a promis acelui colegiu din Targu Jiu . Este un hot si un mincinos , a promis alocatie 100 euro si abia da 18 euro . Iar presedintele a promis ca va dona 2 case , una pentru un camin de batrani si una pentru un camin de copii abandonati . Tot presedintele a promis sa primeasca in patul de 9 mp de la vila lac vreo 4-5 refugiati . A spus la tv ca au sosit deja 4000 , cei de la vila or fi ajuns ? "Pr ima toamna " ii asteapta cu nerabdare !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.