Ponta nu și-a anunțat oficial prezența la Târgu Jiu, de Ziua Națională
Ponta nu și-a anunțat oficial prezența la Târgu Jiu, de Ziua Națională
AlteleUltra - Scurte30 noiembrie 2013

Nici în “agenda publică” a premierului Victor Ponta, de pe site-ul oficial al Guvernului României, nici în mail-urile adresate presei de pe întreg cuprinsul țării de staff-ul primului ministru nu se pomenește absolut nimic despre prezența sa, mâine după-amiază, la Târgu Jiu.
Semn că dacă, totuși, va veni, va fi neoficial și neserios și la caterincă, așa cum ne-a obișnuit, din 2004, de la primul său mandat de deputat de Gorj.
Rog proștii de pe tot cuprinsul județului să se adune, cu mic cu mare, mâine seară, la ora 18, în Piața Prefecturii, mâncați bine și cu creierul neted, ca să aibă putere, să-l aclame…

Notă: Voi fi acolo, să vă număr 🙂

7 COMENTARII
  • Iuli 30.11.2013 la ora 21:52 pm
    Daca nu e in agenda oficiala, inseamna ca vine cu rata, pe cont propriu, nu cu elicopterul.
  • Georgi 30.11.2013 la ora 21:53 pm
    Pai si daca nu vine ii dau alea de la coafor banii inapoi domnisoarei viceprimar?
  • gorjanul 01.12.2013 la ora 10:13 am
    Si ******** ********* a fost coafata degeaba ? Rusinica ,,,,,
  • Ion Popescu 01.12.2013 la ora 12:55 pm
    Pana si in povestiri, omul span era unul periculos, de neincredere, pizmas, siret. Poate vine duminica seara, atunci nu se pot observa degetele intinse catre obrazul mincinos, cred!
  • gorjanul 01.12.2013 la ora 20:03 pm
    Uite railor ce sunteti ca Ponta a ajuns la ceas de seara , pe sestache la Tg Jiu .A aprins luminitele cu exceptia Luminitei de la Capatul Tunelului . Norucu' nostru ca a facut nea' Florin Heliport pe insulita ca altfel n'avea cine aprinde,, lumina,, de la capul CEO si al Gorjului .
  • TinA 02.12.2013 la ora 17:17 pm
    Daca nu era trecuta vizita la Tg-Jiu în “agenda publică” a premierului Victor Ponta, agenda existenta pe site-ul oficial al Guvernului României, putea folosi elicopterul? Heliportul nu este pentru cazuri medicale de urgenta? Nu avea timp suficient de la incheierea paradei sa ajunga la Tg-Jiu?
  • Mugurel 10.12.2013 la ora 16:43 pm
    Ponta a fost chemat la o receptie cu ocazia zilei nationale, de catre presedintele Basescu, si s-a scuzat ca nu poate onora invitatia, ca el vine intotdeauna la Tg. Jiu, de ziua nationala ! dar nici la Tg. Jiu n-a fost ! A venit spre seara, cu elicopterul " personal" sa apese pe un buton sa aprinda luminile orasului Minicnosul asta, ne-a tras clapa ! Mai bine il alegeam pe celalalt nerod, Diaconescu ! Am zis Diaconescui ? Nu,pe asta nu, ca e mai prost decat prevede legea !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.