Ponta trădează din nou Gorjul: Forumul Economic Regional a fost anulat!
Ponta trădează din nou Gorjul: Forumul Economic Regional a fost anulat!
InvestigatiiUltra - Scurte19 mai 2014


Zilele trecute ar fi trebuit să se desfășoare la Târgu Jiu manifestarea intitulată “Forumul economic regional”. Ar fi putut fi momentul zero, de deschidere reală a porților județului pentru investitori străini, care să resusciteze economia județului nostru.
Iată cum era anunțată, în urmă cu două luni, această manifestare:
“Cea mai importantă manifestare economică din zona Olteniei va avea loc în perioada 18-19 mai. Este vorba despre Forumul Economic Regional, manifestare organizată la Târgu Jiu, iar la eveniment vor participa: premierul Victor Ponta, reprezentanţi ai Guvernului, autorităţile locale şi judeţene, precum şi ambasadori din mai multe state. (…) Manifestarea îşi propune să prezinte investitorilor străini oportunităţi pentru dezvoltarea economică şi socială în Oltenia.
Forumul Economic Regional va fi organizat pe patru secţiuni: industrie, agricultură, energie şi turism.” („Gorjeanul”, 24 martie 2014)
Desigur că pentru PSD, prezența la Târgu Jiu, în cadrul acestei manifestări, a premierului Ponta înconjurat de ambasadori și de investitorii străini cu care se laudă Mihnea Costoiu că stau să dea năvală în județ, ar fi constituit mană cerească în perspectiva alegerilor din 25 mai. Mai mult, oamenii de rând ar fi primit, în sfârșit, o dovadă palpabilă că Gorjul nu moare din punct de vedere economic.
Din păcate, evenimentul a fost anulat, pentru că nu s-a reușit atragerea niciunui investitor străin!!! Aceasta este situația reală! În județul lui Ponta și Costoiu nu vine să investească nimeni, în primul rând pentru că nu-i cheamă nimeni. În al doilea rând, pentru că infrastructura este la pământ, Ponta fiind total dezinteresat, de exemplu, de situația reală a D.N. 66, pe tronsonul Rovinari – Bumbești Jiu – Petroșani.
Deși nu s-a mai ținut Forumul Economic Regional, nu s-au mai putut anula invitațiile adresate ambasadorilor, care au fost aduși în Gorj pentru o simplă plimbare ce a costat enorm bugetul de stat, fără însă a returna beneficii reale acestui județ.

Prosteală à la Călinoiu și à la Cârciumaru! Cu atât s-au ales gorjenii, în urma vizitei ambasadorilor.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.