Popeangă și fiul au furat de la Comisia Europeană
Popeangă și fiul au furat de la Comisia Europeană
Investigatii9 noiembrie 2012

Deputatul Vasile Popeangă și fiul său au furat cuvânt cu cuvânt un studiu al Comisiei Europene pe care și-au pus semnătura și l-au publicat în “Analele Universității <<Constantin Brâncuși>>” fără absolut nicio trimitere sau referire la textul original, ca și cum ar fi creația domniilor lor.

Conform normelor interne din UCB, care interzic cu desăvârșire plagiatul, din momentul de față cei doi mai pot preda doar pe trotuarul din fața acesteia. Anticipăm, însă, că nu vor păți nimic, deoarece deputatul Vasile Popeangă, ca președinte al “Comisiei pentru dezvoltare strategică, dezvoltare instituțională, prognoze și control financiar” din UCB a mușamalizat toate ingineriile financiare pe bani publici puse în operă de Adrian Gorun, președinte al Senatului UCB, numit de Victor Ponta, ca o nouă sfidare la adresa gorjenilor, la conducerea Ministerului Afacerilor Externe.
De altfel, a trecut o jumătate de an de când GORJNEWS a înregistrat oficial la UCB o cerere adresată direct președintelui comisiei de control financiar, Vasile Popeangă, prin care îndrăzneam să solicităm a se efectua niște verificări interne. Niciun răspuns, după o jumătate de an.
Cu riscul de a ne repeta, tragic nu e faptul că Vasile Popeangă va dormi încă patru ani în Parlament, înghițind alte 4 – 5 miliarde de lei vechi inutil. Tragic e că mafia trans-partinică a aranjat ca Vasile Popeangă să nu aibă contracandidat.
Săptămâna trecută ne-am lămurit că Vasile Popeangă s-a dovedit complet inutil colegiului 5, când s-a pus problema rezolvării unor chestiuni de interes pentru cetățeni. De exemplu, repararea DN-66 – Rovinari-Sadu. Contractul de modernizare a acestei rute a fost semnat în urmă cu 5 ani, dar lucrările nici n-au început. Cu Popeangă responsabil de zonă, ca deputat, e absolut normal.
Fiind atât de incompetent, ca politician, nu avea altă opțiune, decât să devină traseist. Dacă nu fugea de la PD la PSD în anul 2000, nu ar fi ieșit niciodată parlamentar.
Acum vă prezentăm noi argumente care demonstrează că incompetența și impostura îi sunt caracteristice d-lui deputat și în meseria de profesor universitar, nu doar în aceea de parlamentar.
GORJNEWS a descoperit că, pe lângă faptul că și-a angajat fiul la Universitate, în aceeași facultate cu el, ”Profesorul” Popeangă l-a și educat conform principiului: dacă furi, ai mai mult, decât dacă nu furi!
Ca atare, cei doi, tată și fiu, au devenit complici la un furt nesimțit: Popeangă și fiul au ciordit un raport al Comisiei Europene și l-au trecut sub numele Domniilor-lor, pretinzând că este munca lor proprie. Acest comportament este expres menționat la ”AȘA NU!” în codul etic și deontologic al Universității ”Constantin Brâncuși”din Tg-Jiu.
Deci, ca deputat, ”anomalie”, ca profesor, hoț, ca tată pentru fiul Nicolae, foarte bun promotor al nepotismului, iar , ca… caracter,  traseist de la PD!

Deputatul Popeangă, cadru didactic la UCB, dar cu CV-ul la ”secret”

De câțiva ani, întâmplându-se ca interesele să le coincidă, fostul rector Adrian Gorun și deputatul Popeangă au devenit ”frați de cruce”. La ora actuală, dl. deputat este chiar membru al Senatului UCB, în semn de recunoștință a stăpânului de tarla, dl. Gorun, pentru că- i forwarda ministrului Funeriu, pe căi parlamentare, frustrările personale.
În mod absolut interesant, CV-ul d-lui parlamentar Popeangă nu este public pe site-ul UCB, așa cum sunt cele ale celorlalți colegi ai săi. Totuși, Domnia-sa, având gradul de profesor universitar, ar trebui să arate cât a muncit pentru acest lucru. De asemenea, studenții ar avea, astfel, posibilitatea să vadă ce mari profesori și caractere predau la UCB și, sigur, s-ar înscrie puhoaie-puhoaie.
În mod, din nou, interesant, nici CV-ul fiului d-lui deputat, Nicolae, nu este public. La fel, nici lista de lucrări. De ce oare?

Și, da!, fiul d-lui Popeangă, deoarece s-a ”întâmplat” să ”aibă” ”vocația universitară” a tatălui Domniei-sale, este, la rându-i, profesor universitar. Și, din nou ”întâmplător”, tânărul Popeangă este titular la aceeași universitate, ca tatăl său: UCB Tg-Jiu, adică proprietatea ”pe persoană fizică” a lufamilia Gorun. Sugerez, prin urmare, în mod public, tuturor celor care au planuri de carieră în domeniul educației, să evite Gorjul – aici, acest domeniu este concesionat unor familii ”de prestigiu”, aflate sub protecția PSD.

Am găsit CV-ul lui Popeangă și am descoperit că l-a susținut pe Băsescu să ajungă Președinte

Până la urmă, în condițiile în care, în Gorj, nicio regulă nu se respectă (pentru a se putea fura mai cu măiestrie), am reușit să descoperim CV-ul d-lui Popeangă doar la București, pe site-ul Camerei Deputaților. Dar, în stil găinăresc, acest CV, ce furnizează minimum de detalii, a fost umflat strategic, așa că arată ca o pungă plină, cu multe realizări, fără ca acestea să fie menționate…
O bilă albă la CV, totuși: dl. Popeangă este transparent, în legătură cu faptul că a fost, nici mai mult nici mai puțin, decât un traseist. Ce convingeri politice!? Ce dorință să schimbe țara în bine!? Domnia-sa a dorit doar să schimbe partide, ca să-i fie viața sa și a familiei sale  într-o continuă schimbare în bine. Deci, omul a fost întâi la PSD, apoi la APR, de acolo a mers vicepreședinte la PD (!!!), ulterior, fugind, din nou, la PSD, pentru a se alege deputat.

Ca atare, mare profesor, mare caracter și, mai ales, mare susținător al lui Băsescu în 2004! CV-ul Domniei-sale e o probă certă, în acest sens! Pe această cale am descoperit și activitatea ”solidă” a lui Vasile Popeangă, desfășurată ca profesor titular al Universității ”Constantin Brâncuși”din Tg-Jiu. Ca politician, ne-am lămurit: anomalie și traseist. Ca profesor, se presupune că, în virtutea meseriei, măcar, deși nu o fi genial, o fi cinstit…

Cei doi Popeangă au ciordit un raport al Comisiei Europene

Printr-o simplă căutare pe goagăl (demers de un academism complex, pentru cei mai importanți pesediști ai țării), am găsit un articol semnat de cei doi Popeangă – unul dintre ei, însuși dl. deputat de București (via Lelești) și senator de UCB, nea Vasile, celălalt, moștenitorul lui nea Vasile, tănârul Nicolae Popeangă. Ne-am zis că nu se poate să fie chiar atât de ghinionist dl. Popeangă, încât să-i fi descoperit, din primul foc, un plagiat. Dar, cum căutarea am efectuat-o vinerea (n.r. – “ziua norocoasă” a lui Popeangă), iată că, mă tem, trebuie să-și reconfigureze superstițiile: de acum încolo, vineri a devenit ziua norocoasă a GORJNEWS!
Cum cei doi Popeangă – deputatul și fiul – sunt ”ultra-extra-foarte performanți”, Domniile-lor ”este ” intelectuali care se respectă, așa că nu au furat de la fiștecine și fiștecum; Domniile-lor au furat dintr-o cercetare a Eurostat – ului Comisiei Europene, un întreg capitol, cuvânt cu cuvânt. În continuare, dovezi exhaustive, în acest sens. Sunt mostre ale nesimțirii penibile ce-i caracterizează pe cei doi, care demonstrează că plagiatul este unul direct (copy-paste). Practic, articolul celor doi Popeangă (”Impozitarea în Norvegia”) nu este altceva decât copierea integrală, fără a folosi ghilimele, a capitolului intitulat ”Norway”, din raportul pe fiscalitate al Eurostat/Comisia Europeană, publicat, în 2009, sub titlul ”Taxation Trends in the European Union”.
De aici…

… au copiat aici:

Originalul și furtul sunt identice:

Furtul este de o gravitate extremă: cei doi cercetători, adică Popeangă și fiul, nu numai că fură un întreg capitol dintr-un raport al Comisiei Europene, cuvânt cu cuvânt, dar nu folosesc niciunde ghilimelele și nu menționează sursa originală nici măcar în bibliografie!!! Mai mult, până și bibliografia a fost furată de la sfârșitul studiului Comisiei Europene!
În momentul de față, am înțeles de ce comisia de control financiar a Senatului UCB, unde președinte e însuși dl. Popeangă, a ignorat cererea noastră de a verifica dacă cele aproape două miliarde din grantul intern acordat lui Gorun (ce a avut, drept rezultat, un alt plagiat odios, pe sute de pagini), au fost folosiți în interesul UCB. Păi cum să nu riște Popeangă orice, pentru a-și proteja stăpânul? Cum să nu devină el un angajat ideal, așa cum îi place lui Gorun – adică un COCOȘAT?
Pe scurt, acești impostori au ajuns profesori universitari cel mai probabil prin furt, iar acum jefuiesc UCB, strâns uniți sub sloganul ”academic” – unde-s mulți (hoți), puterea crește…
Câți bani face pe an Popeangă la UCB? Aproape jumătate de miliard. Păi să nu jefuiești Comisia Europeană pentru acești bani, când venitul minim în Gorj este de aproape zece ori mai mic?!

Câte articole credeți că a ”scris” Vasile Popeangă până acum, conform CV-ului (iar acest aspect este esențial, deoarece, irosind banii UCB pe cercetări iluzorii, Gorun plătește salariul 100%, doar dacă angajații au, chipurile, cercetare științifică)? Ei bine, țața Popeangă este mare cercetătoare, în condițiile în care declară că este autor a 60 de articole, adică un articol și ceva pe an! Mare cercetător, mare de tot!

Garantează cineva că nu sunt majoritatea furăciuni? GORJNEWS îi va monitoriza declarațiile de avere lui Popeangă și vom reveni cu detalii anul viitor, însă intuim că va declara mulți bani, ba chiar, o parte, pe motiv de cercetare… Adică de ”mangleală”, de pe unde s-a putut…

GORJNEWS a sesizat Comisia Europeană

Cum în Gorj, mai toată presa este îngenuncheată sau cumpărată, ba cu ANL-uri, ba în feluri ”specifice”, revine tot în ograda GORJNEWS sarcina să încerce un demers cât de cât onest și purificator al comunității socio-politice locale. Ce se poate face?- ne-am întrebat…
Mai întâi, ar fi de datoria noastră să sesizăm Comisia de Etică a Universității, deoarece furtul popengilor a fost publicat în Analele UCB. Codul de Etică și deontologie al acestei universități stipulează o poziție clară, în astfel de cazuri.

Însă Președintele Comisiei de Etică, marele caracter Cristinel Popescu, a primit o gradație de merit, de curând, încât nu are cum să observe plagiatul. Domnia – sa nici plagiatul coordonat de Gorun nu l-a putut identifica, deoarece era ”doar copy-paste”!!! În concluzie, ”pe partea” etică, Popeangă e potrivit UCB-ului.
Oare pe ”parte” politică ar avea sens să-l sesizăm pe Președintele PSD, Dl. Ponta, cum că subalternul Domniei-sale a plagiat? Hmm, ar fi o idee. Redacția GORJNEWS va reflecta în acest sens. Totuși, pe mine mă revoltă ca deputatul meu să fie acuzat de furt și nu de oriunde, ci tocmai de la – vorba lui Crin Antonescu ”ză mazăr and fazăr” ale Uniunii Europene. Complicată dilemă! Vă rugăm să ne propuneți o soluție pe site! În ce fel putem sesiza eficient PSD că deputatul Popeangă a ciordit de la Comisia Europeană?
Până una – alta, am sesizat Comisia Europeană, în timp ce Grupul de Acțiune în Interes Public pregătește o petiție, împreună cu alte ONG-uri importante din România, pentru a protesta în legătură cu această oroare nominalizată de PSD ca să candideze pe colegiul 5…
Răspunsul Comisiei Europene nu a întârziat să ne parvină și este unul de o eleganță specifică spațiului UE, care este unul civilizat, și în care anomalii, precum Popeangă, nu au cum să ajungă sau să poată fi adecvate: ofițerul de presă Tim Allen ne-a transmis că e OK a se folosi informațiile, fără să ceri voie, dar că e neobișnuit să nu menționezi sursa. După cum se poate constata, Tim Allen nici nu se coboară la nivelul de a comenta gestul de șmenar ordinar al unui parlamentar român și profesor universitar de a lua, ca nesimțitul, raportul cu totul, fără să folosească, măcar o singură dată, ghilimelele. Pentru traseistul din Lelești merge și așa…

Apoi, am luat legătura cu responsabilul cercetărilor pe fiscalitate și cordonatorul volumului din 2009, din care au furat cei doi membri ai familiei Popeangă. Prestigiosul Jean-Pierre de Laet a declinat, scârbit, implicarea și a preferat să luăm un punct de vedere de la actualul Director al departamentului ce se ocupă de probelemele de fiscalitate în Uniunea Europeană, dl. Gaetan Nicodeme, al cărui răspuns vi-l vom prezenta, de asemenea, imediat ce-l vom primi.

Îi cer scuze lui Adrian Gorun!

Acest caz nu este unic la UCB. Înainte de Popeangă, am mai constatat, cu dezgust, și alte astfel de derapaje caracteristice sălbaticilor: decana Babucea, de la Științe Economice, a furat de la un profesor al Princeton University, decana Monica Bîcă a jefuit un mort, decana Luminița Popescu, de la cine s-a putut. Adăugând lovitura scurtă, tată-fiu, a Popengilor, aplicată în plexul Comisiei Europene, ce a dus la furăciunea de tip țăran prost (adică… ”haa, scrie bine ăștia de la UE, vreau și io un studiu de la ei și mi-l fac articol pentru UCB”), am ajuns la concluzia că trebuie să-mi cer scuze de la Adrian Gorun pentru a doua carte în legătură cu care l-am deconspirat a o fi plagiat. Dacă în cazul celei dintâi, cea care a rezultat în urma unui grant intern (și care a fost după modelul popengesc – ” iote, mă, sună bine, ia să iau si io tot textu’ lu’ ăștia de la Sorbona și să-mi fac din el un volum de cercetare, iar apoi să-mi dau și premiu pentru munca mea ”cinstită”…!”), a fost pe nivel de nesimțit, măcar la a doua Gorun a furat cu ștaif
Ca atare, D-le Adrian Gorun, iertați-mă că v-am deconspirat în ceea ce privește plagiatul mozaic, rezultat prin înglobarea în ființa Dvs. a lui Paul Claval de la Sorbona. După cum am constatat, la momentul respectiv, ați plagiat atât de artistic (când puteați să o faceți, așa, forestier, ca țața Popeangă), încât nici nu are rost să vă critic pentru asta. Oricum, sunteți în siguranță, dacă Cristinel Popescu nu a văzut copy-paste-ul, nicio șansă la plagiatul mozaic, numai să-i dați gradație de merit și peste 5 ani!
Între timp, Domnu’ Gorun, haideți, domne, înapoi rector: fără Dvs. UCB e în ”degringoladă” (numai Dvs. o puteți salva!!!); ba, mai mult, fără Dvs., Domnu Adrian, ”viața e pustiu”, iar ăștia, mai de la țară, nici să fure cu cap ”nu știe”… Totuși, sunteți două-trei clase peste popengisme, chiar și așa, în condițiile în care nu contați în mediul academic românesc. Mă mir că nu candidați împotriva lui Ponta, acum că-mi amintesc cam cum îl bârfeați prin 2007… Dar Dvs. sunteți mare om, mare caracter – v-a dat foncție la București, tăceți mâlc. E clar, România are viitor, ce bine că Ponta, în ciuda vârstei, e omul generației Dvs. – Popeangă, Marga, Dvs., Călinoiu…!

Ce-mi doresc eu de la Popeangă…

De la țața Popeangă, mai aștept să facă trei lucruri importante pentru România:
-Să se mobilizeze cu fiu-său și să fure și de la Congresul American (promit eu că ”are ăia” o bază de date prestigioasă…care este… peste a Uniunii Europene);
-Să bifeze și ultimele partide prin care nu a trecut: UDMR și PRM;
-Să facă o propunere legislativă ca noi, ceilalți, care nu suntem ca băieții deștepți din PSD și nici nu furăm de la europeni, să ne numim altfel, eventual ”român nepesedizat”…? Și, dacă-i deranjăm, să ne mute într-o altă țară, eventual o enclavă a românilor care mai au bun-simț și care nu fură, pentru a simula că muncesc.

23 COMENTARII
  • CEO 09.11.2012 la ora 13:49 pm
    Excelent articol! Ma intreb daca Comisia de etica din cadrul acestei universitati se va autosesiza. Ma intreb cand vor platii aceste canalii pentru furt din banul public, furt intelectual, traseim politic etc. Ma intreb cum nu le este rusine sa mai apara public si cat de prosti sunt oamenii din Gorj daca promoveaza sau aleg astfel de persoane. Concluzia: Gorjul isi merita soarta de judet subdezvoltat unde domneste hotia, plagiatul, minciuna si prosteala daca cetatenii, cu drept de vot, voteaza astfel de anomalii. Numai un Vlad Tepes ar salva comunitatea gorjeneasca!
  • velcea 09.11.2012 la ora 15:59 pm
    Popeanga e parlamentarul care nu a facut nimic pt colegiul lui! Nimeni nu il cunoaste in Tg-JIu! E un arogant traseist-venit de la PDL,care nu a facut nimic ! Str Ana Ipatescu arata ca dupa razboi! Rusine Pop-eanga!
  • Europa Libera 10.11.2012 la ora 16:38 pm
    Foarte tare artivolul! Bravo! Nu trebuie sa ne miram ca nu merge nimic in Gorj cu astfel de reprezentanti ai gorjenilor ce le lipsete ATITUDINEA. Sunt intru-n partid din cadrul USL dar nu voi aproba prin votul meu ca aroganta, furtul, traseismul politic, sfidarea cetatenilor sa ajunga din nou in parlamentul Romaniei.Imi doresc foarte mult sa castige USL-ul alegerile cu Ponta prim ministru , dar decat sa aiba un scor mare cu o parte din oameni fara atitudine si pusi pe capatuire, mai bine unul mai mic ,dar cu oameni valorosi in opozitie. Sper sa-l sanctioneze electoratul ,avand in vedere calitatille net superioare si incontestabile a contracandidatului sau din colegiul 5. Legat de invatamat.....daca se face cu astfel de oameni , incapabili sa formeze din punct de vedere profesinal tineri nici macar la o scoala profesionala...apoi ce sa mai zicem. Cei valorosi sunt marginalizati pentru ca nu doresc sa intre in politica.
  • Europa Libera 10.11.2012 la ora 16:45 pm
    Imi cer scuze pentru cateva erori gramaticale survenite in comentariul de mai sus ca urmare a vitezei de redactare dar si a superficialitatii verificarii textului inainte de postare.
  • Mimi 10.11.2012 la ora 21:51 pm
    @ Europa Libera Prietene ce te autointitulezi Europa Libera, as vrea sa-mi raspunzi concret ce a facut pentru alegatorii sai din Gorj USL-ul, Ponta, Popeanga, etc.... Concret nu basme. Eu nu am vazut nimic concret ce ar fi fost facut pentru alegatorii acestui municipiu si judet, din acest motiv pentru ca nu sesizez nimic care sa fi fost facut de acesti indivizi pusi doar pe capatuiala pentru propriile buzunare si ale haitei din care fac parte, nu-i voi vota clar si ca mine sper sa fie si multi altii. Acum alegatorii daca ar avea scaun la cap sa-l intrebe pe domnul Ponta, mai domnu' Ponta matale de cand noi te tot votam pe aici pe la Gorj, ce ai fact mataluta pentru noi? Pai vrajeala doar, vorbe bine mestesugite, prosteala cat cuprinde si cam atat si acum hai iarasi la prostime sa ma voteze iar. Eu unul as da cu ei de pamant, bine ar fi sa nu-i mai voteze lumea pe cei care le-am acordat increderea si nu au facut nimic. Acum sa-i alegem din nou ce sa mai asteptam. NIMIC, Asa ca votati tot caeiasi indivizi ca va va fi tare bine, mult mai rau ca pana acum...
  • pop 11.11.2012 la ora 15:17 pm
    Stau in Rovinari si pe acolo deputatul Popeanga nu a trecut in cei4 ani.Am inteles ca a facut ceva in Balesti ca acolo oamenii voteazza cum zice primarul! Nu o sa mai votez acest profesor care am inteles ca ii plac studentele mai mult decat munca!
  • bebe 12.11.2012 la ora 1:31 am
    POPEANGA NU A FACUT NIMIC PE COLEGIUL 5. STRAZILE DIN TGJIU DE PE COLEGIUL5 ARATA CA IN SECOLUL XIX. DOMNULE CERSEL CUTEANU VA ADMIR CURAJUL SI CUMPAR ACEST ZIAR LA FIECARE APARITIE! SA VA DEA DOMNUL SANATATE SA PUTETI CONTINUA LUPTA CU MAFIA LOCALA!
  • Vasi 12.11.2012 la ora 12:43 pm
    De ce nu aveti curajul sa aratati ca pestele de la cap se impute? Senatul Universităţii din Bucureşti (UB) a realizat pe 12 septembrie, un raport tehnic prin care a constatat pentru a treia oară că premierul Victor Ponta a plagiat în teza de doctorat si a decis să informeze Ministerul Educaţiei că Victor Ponta a plagiat! In final, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu va decide dacă premierul Ponta va rămâne sau nu cu titlul de doctor. Ecaterina Andronescu este insa numita ca ministru, tocmai de...Ponta! In plus, trei experti, dintre care doi profesori universitari de la universităţile din Sorbona şi Strasbourg au constatat că teza de doctorat a lui Victor Ponta este "un plagiat vădit". Teza de doctorat a liderului PSD a fost analizată de 37 de profesori universitari, iar două comisii au decis că premierul a plagiat in timp ce doar o comisie a Ministerului Educaţiei a constatat că... NU a plagiat.! ? Daca mergem pe rationamentul ca a plagia 180 de pagini, te propulseaza ca premier, presedinte de partid si deputat, cum s-a intamplat la lectorul univ. dottore Ponta, daca se plagiaza mai putin, intr-un articolas publicat intr-o revista interna, poti sa ramai deputat si profesor ca ...Vasile Popeanga! Mai mult, daca CNE constata plagiatul printr-un raport aprobat de comisia juridica din ministerul educatiei si propune sanctiuni ca in cazul lui Liviu Andrei, actualul prefect de Gorj, te insoteste la Bucuresti si-ti gaseste un post caldut de subprefect! Concluzia: PLAGIATI, PLAGIATI, PLAGIATI, CA DOAR ASA PROMOVATI!
  • C.CUTEANU 12.11.2012 la ora 13:14 pm
    @ Vasi Eu ma tem... Deci va rog "io", nu aduceti cazul lui Ponta in discutie. El are voie, in plus poate-l suparam pe Dl. Carciumaru si n-as vrea...Ca Tg-Jiu il iubeste pe Dl. Carciumaru...Eventual incercati la colegul Daju, el e mai neinfricat, asa... @ bebe Asta nu e mafie. Nu folosesc termenul adecvat pentru ceea ce consider eu ca sunt oamenii, de tipul lui Popeanga, dar daca cititi ce-am scris pana acum, veti realiza la ce ma refer. Altfel, se vede cu ochiul liber ca nominalizarea lui Popeanga pe colegiul 5, de catre PSD, e o bataie de joc si o sfidare incredibila! Demersul meu este unul onest si dezinteresat, care porneste de la faptul ca noi gorjenii suntem oameni seriosi. Niciun om serios nu poate sa accepte ca unul ca Popeanga poate sa-l reprezinte decent in Parlament. Omul nu e pe colegiul unde votez eu, insa mi-e rusine sa spun ca sunt din Gorj, daca nea Vasile ajunge din nou in Parlament.
  • costin 14.11.2012 la ora 1:31 am
    Dar pe nora-sa, angajata la cadastru, freaca menta toata ziua, bai bolnava, ba o doare undeva, ce mai ziceti...
  • Vasi 14.11.2012 la ora 9:24 am
    @ Cerasel, Imi pare rau sa-ti spun, dar te asemeni cu domnul Gorun, care tot pentru a nu-l supara pe Carciumaru, a renuntat sa-l mai reclame la CNE pe Liviu Andrei, pentru ca si pentru postul de conferentiar, a candidat cu carti copiate dupa cele ale Monicai Baca! Daca faci aceste investigatii pentru adevar si eliminarea imposturii, atunci trebuie sa eradicam tot raul, nu doar pe Popeanga! Altfel, tot ceea ce ai scris pare ceva comandat, in contextul unei campanii care desi se declara curata, este in fapt CURAR MURDAR, COANE CC!
  • C.CUTEANU 14.11.2012 la ora 13:40 pm
    @ Vasi Da, inteleg... Eiii ce sa mai zicem...? Facem si noi sa fie bine ca sa nu fie rau. Dati-mi si mie voie sa am un protejat: acesta este Dl. Ponta! CC
  • Justitiarul 14.11.2012 la ora 19:20 pm
    Ce comentarii la acest articol despre Ponta sau Gorun? Aici e vb de Popeanga care dupa ce ca nu a facut nimic pe colegiu 5 ,acum aflu ca si a furat bani europeni(publici) Sper ca gorjenii sa se trezeasca si doamna ziarista Niculina sa castige colegiu!
  • MADE 14.11.2012 la ora 20:56 pm
    @justitiarul Nu ai citit articolul, sau e greu sa intelegi ca "s-au furat" idei, statistici, care oricum sunt si pe Eurostat si nicidecum bani! Popeanga a adus bani si a contribuit la ridicarea de biserici, a facilitat crearea de locuri de munca prin investitiile pentru a facut lobby ca sa fie finantate. Uita-te in declaratia lui Popeanga si ai sa vezi ca a fost modest la sectiunea "avere" si modest a si ramas! Iar ceea ce a facut sau nu, va judeca electoratul, care dupa fotografiile de pe facebook, se pare ca-l simpatizeaza! Eu una il votez cu toata convingerea!
  • A.N.I 16.11.2012 la ora 20:34 pm
    Plagiatul nu este sanctionat la noi, pentru ca s-a acreditat ideea ca toti fura iar ideile originale sunt cumparate pe nimic, de cei ce au bani ptr. ca au...furat! Vasi are dreptate, dar daca e sa ne axam doar pe subiectul articolului, se vede clar ca este fortat, pregatit spre a fi dat publicitatii cu titlu bomba, cu convingerea ca impactul va fi mai puternic asupra celor superficiali, care rasfoiesc ziarele si raman cu titlurile! Daca exploram adevarata fata a lui Popeanga &fiul, cu siguranta ne amintim de Adrian Paunescu: " Va vad pe toti mai buni si mai umani, Eu însumi sunt mai omenos în toate, Da-mi, Doamne, viata, înca niste ani Si tarii mele minima dreptate."
  • bica 16.11.2012 la ora 23:17 pm
    Unde a ridicat Popeanga biserici? Sigur nu in Tg-Jiu? Poate la tar si acolo ca sa spele pacatele ca se lua de studente! S-a luat si de prietena mea cand era studenta la UCB si am vrut sa am o discutie cu el ca de la barbat la barbat ,dar nu m-a lasat ea de frica ca o lasa repetenta! As desfiinta UCB unde sunt multi profesori ca el! pt made Tu esti consiliera lui ca ai mai scris pe aici? Oricum in Tg-Jiu el nu mai castiga! Nu a facut nimic! Dute pe Str .Ana Ipatescu si parca e dupa razboi!Vezi ca e in colegiul lui sa-i spui ca habar nu are!
  • C.CUTEANU 17.11.2012 la ora 0:12 am
    @ A.N.I. @ cititorii GorjNEWS NU e cazul sa comentez diverse comentarii electorale in jurul lui Popeanga, HOT DOVEDIT. Am doar atat de zis: CONSIDER CA ESTE O JIGNIRE PENTRU OAMENII CINSTITI, INTELIGENTI SI ADECVATI DIN GORJ NOMINALIZAREA LUI POPEANGA PT ORICE FUNCTIE PUBLICA IN ROMANIA ANULUI 2012. Dincolo de opinia mea, fiecare poate sa procedeze conform constiintei proprii.
  • Costi 18.11.2012 la ora 12:45 pm
    Domnul deputat este cel mai activ si eficient deputat al Gorjului! Dati-mi ex. de proiecte realizate si implementate de Ponta, in afara de cel dovedit a fi fost PLAGIAT!
  • C.CUTEANU 18.11.2012 la ora 14:09 pm
    @ Costi Asta e, daca PSD a ajuns la un asemenea nivel, incat vrea sa fure din procentele lui Ponta, doar pt ca Popeanga sa ajunga deputat, Va fac aceasta concesie: fie, Popeanga este mai bun decat Ponta! Targujienii e bine sa se concentreze pe alegerea lui Popeanga, Ponta nu mai conteaza.... Votati Popeanga! Cum care Popeanga? ȚAȚA POPEANGA!
  • costy 19.11.2012 la ora 20:12 pm
    locuiesc in ticleni,pe dl popeanga nu l am vazut decit in campanie si pe sticla,rar de tot!ce doreste,sa ne mai fraiereasca inca 4 ani? rusineeeeeeeeeeeeee... poate altii isi vor face treaba mai bine,merita incercat
  • mihai popescu 22.11.2012 la ora 15:32 pm
    Cred ca e vorba de o inscenare din partea celor de la ppdd.
  • C.CUTEANU 23.11.2012 la ora 10:06 am
    @ mihai popescu Va inselati, desi doar pe jumatate: tzatza. Popeanga acuza, nu pp-dd, ci UCB de inscenare, iar acum eu chiar nu glumesc. Tzatza Popeanga mi-a transmis - fara a putea sa-mi pronunte numele (de altfel am un nume enervant-complicat, care nu se prea foloseste pe nivelul de Lelesti, nivel adecvat lui "tzatza Popeanga") - ca nu a stiut de acest articol-plagiat, deoarece UCB i-a folosit fara acord numele pe un articol publicat cu forta si fara stiinta Domniei-sale in Anale. O scuza similara a folosit-o fostul ministeriabil de la Educatie, Ioan Mang...:). Totusi, cum il simpatizez pe Popeanga - tzatzele sunt comice in general - il rog sa-mi transmita in scris aceasta plangere legata de UCB si voi avea grija sa fac ca vinovatii sa plateasca... Voi avea grija, pana la nivel de PE...si cu totii stim ca, atunci cand e vorba de chestii comice, ma tin de cuvant 110%...;)) Si eu care credeam ca nu exista mai multa lipsa de caracter la nivel individual decat cea probata de fosta conducere a UCB, sub obladuirea de "scaparici suprem"a fostului rector si actual presedinte al sedintei Senatului, unicul, Adrian Mondialu'. Mai mult, imi amintesc amuzat ca eu am crezut ca Gorun se va dezice de , si nu invers. Iata ca la varful ierarhiei din Gorj au ajuns - numai ei stiu cum - niste indivizi, ale caror manifestari le putemn admira in toata splendoarea gretoasa. Ne mai miram ca am ajuns de rasul tarii, in sensul in care asteptam alternative de la PP-DD???:)) Pentru acest lucru e cazul sa ne fie rusine, in primul rand noua, gorjenilor, care nu trimitem in istorie personaje de "calibrul" lui Popeanga si altii...
  • Doctoratele la control! Primul pe listă 05.06.2013 la ora 5:47 am
    [...] - Vasile Popeangă și Nicolae Popeangă; [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.