Prefectul de Gorj minte fără nicio ruşine
Prefectul de Gorj minte fără nicio ruşine
Investigatii17 septembrie 2009

ion florescuPotrivit cotidianului Panduru, după ce Ziarul online de investigaţii GorjNEWS.ro a dezvăluit că ieri era ultima zi de înscrieri la concursul din 29 septembrie a.c., pentru desemnarea prefectului judeţului Gorj, Victor Banţa şi-a depus candidatura. Spre deosebire de ceilalţi prefecţi interimari din ţară, Ion Florescu a uitat să mediatizeze în plan local organizarea concursului respectiv, în speranţa că va concura singur. Aseară, în emisiunea de la Gorj TV realizată de Gabriela Gângioveanu şi Claudiu Matei, actualul prefect de Gorj A MINŢIT CU NERUŞINARE ÎN MAI MULTE RÂNDURI, DESCONSIDERÂND CEI DOI ZIARIŞTI ŞI TELESPECTATORII şi contrazicându-se de nenumărate ori. Dovezile indubitabile, documente si secvenţe video din emisiune, voi posta pe GorjNEWS.ro.
Pentru evitarea oricăror speculaţii de prisos, recunosc, sunt plătit regeşte de Victor Banţa pentru a discredita actuala echipă de conducere a Prefecturii Gorj. A doua ştire este că am trecut din bătătura PDL în ograda PNL. În al treilea rând, îl provoc public pe Ion Florescu la o dezbatere în direct – la orice televiziune locală dispusă să aloce spaţiu de emisie – pentru a-i demonstra cât de mult este în stare să mintă dumnealui, de la înălţimea funcţiei de reprezentant în Gorj al Guvernului României. Pentru că îi va fi foarte greu, poate veni şi cu întăriri.
Amănunte, pe GorjNEWS.ro.

2 COMENTARII
  • SS LAZZIO 17.09.2009 la ora 12:59 pm
    Banta a fost cel mai jalnic prefect al Gorjului
  • gicu boeru 28.09.2009 la ora 13:34 pm
    Pacaliciul de banta (intenţionat cu b mic ca de altfel este un bou mare), organiza concursuri f. transparente...de se vedea doar el prin ele
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.