Prefectul minte iar
Prefectul minte iar
Investigatii19 august 2010

GORJNEWS.ro publică mărturii ale unor angajaţi ai Prefecturii Gorj care demonstrează că Liviu Andrei minte când neagă că Ştefan Burcheci şi-a continuat, cu acceptul său, activitatea profesională, după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie în legătură cu serviciul.

Miercuri, la Gorj TV, Liviu Andrei a spus că Burcheci a fost văzut în repetate rânduri prin Prefectură, unde a venit să depună diverse cereri, şi că prefectul nu-i putea interzice accesul într-o instituţie publică. La o oră distanţă, la Acces TV, a spus că, după 22 iulie a.c., Burcheci a mai intrat în incinta Prefecturii doar de două ori, o dată să îşi ia documentul prin care era suspendat şi a doua oară când a depus solicitarea de  fi remunerat.(!) Prea incoerent pentru un prefect.

Ce spun subordonaţii prefectului?

Angajat 1: „M-am dus luni, 16 august a.c., în biroul prefectului şi l-am întrebat pe Liviu Andrei o chestiune legată de serviciu. Mi-a replicat: <<Ce mă întrebi pe mine, întreabă-l şi tu pe Fane!>> <<Cum să-l întreb, domn prefect, că e suspendat>> <Întreabă-l, vezi că e pe-acia, la treabă>> Când am ieşit din biroul prefectului, Ştefan Burcheci era în antecameră. De altfel, este mâna dreaptă a prefectului şi, în această perioadă, Fane a negociat personal cu o serie de primari câţi salariaţi îşi opresc în primării în funcţie de programele cu finanţare externă pe care le au fiecare în derulare. Primarii au venit cu sarsanaua şi li s-a umflat atât durata, cât şi valoarea finanţărilor externe, ca să păstreze cât mai mulţi angajaţi” (!!!)
Angajat 2: „Domnul Burcheci a venit în fiecare zi la serviciu, şi majoritatea salariaţilor am crezut că a fost suspendat doar de la Corpul de Control”.
Angajat 3: „Este real ce aţi scris, dar vă rog să nu îmi publicaţi numele. Oricum vrea să mă dea afară şi nu ştiu ce voi face, am credit imobiliar pe 20 de ani”.

„Stâlpii Gorjului”, ponegriţi prin SMS

Referitor la dezvăluirile GORJNEWS.ro, prefectul a spus că sunt aspecte neverificate, bazate doar pe e-mail-uri sau sms-uri prin care sunt ponegriţi „stâlpii Gorjului”. Spre aducere aminte, puteţi revedea aici şi aici doar două dintre investigaţiile GORJNEWS.ro ce ar fi trebuit să se lase cu arestări. În ambele, prefectul Liviu Andrei a acoperit infractorii, spunând public, în mod repetat, că nu e nicio problemă. Ambele speţe încă ard, dar prefectul tace chitic! Chipurile, nu e abilitat legal să intervină (!). Dacă investigaţiile GORJNEWS.ro sunt făcute din e-mail-uri şi sms-uri, înseamnă că Liviu Andrei şi ceilalţi „stâlpi ai Gorjului” nu ie corupţi. Ce bine!!! Ura!!!

Ce mai scrie-n SMS

Lumea rea scrie în SMS că Liviu Andrei, de când  e prefect, a făcut în fiecare zi lucrătoare cel puţin 200 de km cu Touareg-ul din dotarea instituţiei. Cum avem un prefect legist, nevoie mare, şi cu frică de Dumnezeu, înseamnă că nu a depăşit deloc viteza legală, deci din opt ore lucrătoare cel puţin trei ceasuri s-a dat cu Touareg-ul, prin popor. Mă rog, s-o antrena, acum, în plină recesiune economică, să doboare recordul mondial la carburant consumat inutil!

În final, pe această cale, juriştii domnului prefect sunt rugaţi respectuos ca, atunci când vor considera că au material suficient pentru acţiunea penală împotriva mea, să dea un SMS, să ştiu să mă opresc. Asta dacă nu mor, între timp, de frică.

17 COMENTARII
  • gorjanul 20.08.2010 la ora 7:55 am
    La mai mare , Narcis. Valabil pentru tine nu pentru Prefectul Andrei ca lui oricum ii creste nasul in fiecare zi, tot mai mult. Ma gandesc la lunile urmatoare cand va trebui sa mareasca usa la Tuareg sa i incapa nasul.
  • Dumitrache 20.08.2010 la ora 11:41 am
    Adică Prefectul a consumat 5336 litri de benzină în 6 luni. Adica 667 l pe luna, deci 22 litri pe zi . Ceea ce inseamna ca zilnic a facut cca 300 km... Cam muncit Tuaregul asta! Mare alergatura, domnule! A propos, dar NOUA RATIE de motorina care este?
  • Dumitrache 20.08.2010 la ora 11:42 am
    Mamăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă, ce NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta sa fie emblama PDL-ului????????????????????????
  • Bambo 20.08.2010 la ora 15:14 pm
    Cea mai haioasa poza de politician gorjean!!! Asta nu se uita pana la moarte...
  • Stelea 20.08.2010 la ora 20:59 pm
    bai frate ce nas parca este zmeul nasosilor
  • gorjanul 22.08.2010 la ora 13:01 pm
    Stimate Dumitrache nu te ai prins , Tuaregul are motor de Raba dupa consum. Al naibii Andrei ce a mai inventat . de aia i a cam crescut nasul. Adevarul este ca si Bambo ,,,,are dreptate.
  • gorjanul 22.08.2010 la ora 13:07 pm
    In perioada interbelica Prefectul era seful Politiei Judeţului , era seful Jandarmeriei . In perioada lui Andrei Prefectul este cercetat de politia judeţului .
  • Stelea 23.08.2010 la ora 7:18 am
    e pe rampa...
  • vasilica 23.08.2010 la ora 18:28 pm
    asta minte de uita ce a mintit!norocul lui cu presa , ca-i spune gogoritele de ieri ca sa stie ce minte maine!cum sa se desparta de omul lui de suflet, cand el rezolva primarii si oamenii de afaceri prin santaj si smecherii,trafic de influenta!cum prinde unul ,cum da cu labuta dupa miere, ca ursul la fagure!dupa ce, ca incompetent mai e si tare in clanta!lasa tata pe altul, ca esti divergent cu prefectura si convergent cu smenurile!narcis, daca faci sapaturi mai adanci,o sa afli lucruri marete, numai sa ai curaj sa abordezi pe cine trebuie!narcis, multi se tem sa vorbeasca, sau le este sila, fiindca de multe ori totul se ingroapa cu acordul tacit al presei!
  • curiosu 23.08.2010 la ora 23:13 pm
    Domnul Andrei a
  • Pasatoiu 24.08.2010 la ora 0:57 am
    Fluierici asta nu are ce cauta in postul de Prefect Conferentiar universitar in ce???? Doamna, ca multa impaunare le dai celor fara minte!!!
  • justitiarul 24.08.2010 la ora 14:23 pm
    pai,mai avem un ...doctor inginer,in ce???
  • Aradeanu 24.08.2010 la ora 18:23 pm
    Aici la Arad chestia asta cu titlurile universitare e o pleasca ieftina! Toti agramatii s-au inghesuit la papara cacademica...
  • Pinochio gornistul 26.08.2010 la ora 3:59 am
    dupa ce acest Tourareg consuma ca o Raba mai are si reparatii de peste 51.000.000 lei ce jaf domnule din bani publici
  • puşcu 27.08.2010 la ora 1:05 am
    materialele publicate exprima nu numai indignare, ci multa multa scîrba scîrbă imensă şi dispreţ enorm
  • gorjanul 29.08.2010 la ora 9:44 am
    Narcis , sa ti dau un pont. Nu cumva prefectul are un autoturism personal marcca Volkswagen Se obisnuieste in ,, lumea buna ,,sa si repare masinile personale la service iar cei de la service factureaza cheltuielile la institutia unde proprietarul este sef.Nu cumva si prefectul face la fel fiindca Tuaregul sau de serviciu este relativ nou si nu poate sa inghita atatia bani cu reparatiile.
  • alalia 06.09.2010 la ora 17:43 pm
    he he, cam stie centrul cu cine se etaleaza gorjul, dar inca sunt cateii lui, insa nu uitati ca un stapan isi ia caine pentru a-l dresa, nu pentru a i musca toata mana!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.