Primar în puşcărie, comandant de IPJ demis. Craiova e în altă ţară?
Primar în puşcărie, comandant de IPJ demis. Craiova e în altă ţară?
Altele7 septembrie 2010

La Craiova, primarul Antonie Solomon e în puşcărie de câteva luni, iar comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Constantin Nicolescu, tocmai a fost demis. Este Craiova în altă ţară? În Târgu Jiu de ce nu se întâmplă nimic?

8 COMENTARII
  • gorjanul 07.09.2010 la ora 23:08 pm
    nu va faceti griji domnule Daju ca in mod cert situatia se va repeta si la Tg Jiu . Nu cred ca va mai dura mult pana se va sparge buboiul si la noi . Nu se poate ca , caragea, sic, sa fie implicat in toate murdariile lui Carciumaru si cele a le pres CJ, calinoiu , sa faca efectiv politie politica , sa scape toti infractorii cu gulere albe in schimb orice batrin cere i si apara o palma de pamant sau orice sarman care fura , de foame , o paine sau o gaina sa fie retinut cu operativitate. Caragea i si timoreaza efectiv subalternii astfel ca acestia nu stiu cum sa mai reactioneze, daca sa aplice legea sau nu , daca primesc telefoane sau nu ,daca faptuitorul se afla sub protectia cuiva sau nu.Cat timp cloaca PSD ista de la Gorj nu va fi anihilata nimic nu va functiona in judet , poate doar mafia rosie.
  • Cosmin Cristea 08.09.2010 la ora 7:01 am
    Vom vedea ce va fi si prin Tg-Jiu... .
  • Little Genius 08.09.2010 la ora 23:18 pm
    Nu se va intampla nimic la Tg-Jiu in urmatoarea perioada din pacate ;)
  • Mister Big 09.09.2010 la ora 12:13 pm
    Te rog sa urmaresti ceea ce se va intampla in urmatoarele doua saptamani. O sa-ti placa.
  • Antonie Iorgovan 09.09.2010 la ora 14:42 pm
    @Mister Big Oare ce se va intampla? Uite ce cred eu ca ar trebui sa se intample: 1. Vasilica arestat pentru ca a abuzat de functie si a vrut sa oblige mebrii Comsisei Judetene pt. Restituiri sa voteze si sa semneze retrocedarea padurii seculare, dumbrava Gorjului de la Tismana, unor infractori, 2. Vasilica trimis in judecata de DNA pentru fapte de : deturnare de fonduri europene, abuz in serviciu si furt de bani europeni. Cat timp a fost la ISJ, a volatilizat, impreuna cu complicii sume imense de bani, 3.Seful Carciumelor - trimis in judecata pentru volatilizarea bugetului de la Carciuma Principala de la stadion,
  • bobu 10.09.2010 la ora 17:39 pm
    La tg-jiu problema e alta ,caragea ii apara pe infractorii Nea Carciumioara si nea Ion C ca sa/mi mentina functia,schimb pe schimb.Cad ei cade si el asa ca nu va asteptati la minuni de la IPJ gj.Poate i s/o mili lui Blaga de gorjeni si/o sa dea cu ei de pamant,asta numai daca tg/jiu va deveni alta tara ca si Craiova.
  • cetatean 13.09.2010 la ora 17:29 pm
    Domnilor din Ministerul Administratiei si Internelor, domnilor cu atributii si responsabilitati in parchetul judetean, domnilor ce va desfasurati activitatea in institutiile specializate, nu va ganditi nici o clipa ca acesti asa zisi politisti comunitari sunt purtatori de arme si munitie de razboi? Nu va ganditi ce presupune acest lucru? Nu va ganditi ca dupa cum se vede ce fel de oameni au pe mana astfel de armament? Nu va ganditi re riscuri reale pot exista pentru fiecare dintre noi? Cum de nimeni nu intra acolo la modul foarte serios sa faca lumina o data? Macar din aceasta perspectiva este strigator la cer ca nimeni dintre cei care ar putea sa faca acest lucru nu face nimic, cu toate ca motive sunt multe si foarte intemeiate. Ce faceti domnilor? Nu va ganditi ce s-ar putea intampla, ipotetic vorbind desigur dar este de luat in calcul? Ce asteptati? Vreo tragedie regretabila si ireparabila. Chiar nimeni nu gandeste in tara asta? Nu stiu ce sa mai cred. Cu adevarat toti sunt mana in mana. Speram sa nu fie chiar asa.
  • SARCINA 25.09.2010 la ora 9:04 am
    Mai baieti dar de stapanul judetului vostru SARCINA NICOLAE , nu s-a auzit nimic. Domnule DAJU, nu cred ca nu stiti ca dl.CARAGEA SALVADOR , rezista pe "baricade" si datorita sprijinului total si neconditionat a doi oameni de afaceri puternici din GORJ,unul dintre acestia fiind NICOLAE SARCINA, alias SC SUCCES NIC COM SRL, SC TPSUT BALTENI, SC GORJ POWERGUARD SRL, SC TPSUT SRL MOTRU, SC MECANOCOMPLEXE SRL, SC GRIMEX SRL, SC MECANOPROD SRL MOTRU.... daca mai vreti va mai spun pentru ca mai sunt si altele. Cancerul Gorjului nu va amagiti este NICOLAE SARCINA. Vreti subiecte incendiare ........aveti tot ceea ce inseamna NICU SARCINA.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.