Primăria Stăneşti, 3 în 1: cârciumă, dormitor şi clinică de dezalcoolizare!
Primăria Stăneşti, 3 în 1: cârciumă, dormitor şi clinică de dezalcoolizare!
Altele15 aprilie 2010

Secretarul primăriei Stăneşti, Dumitru Nica, abordează cu tărie problematica deosebit de complexă cu care se confruntă administraţia locală în această perioadă de criză. Cu cât de multă tărie, se vede clar din imaginile de mai jos.

[youtube]q1YzaggS2Pw[/youtube]

Surse din cadrul Prefecturii Gorj susţin că în cadrul verificărilor ce vor urma, alcoolemia lui Dumitru Nica se va dilua foarte mult, întrucât este tatăl secretarei lui Liviu Andrei şi socrul şoferului acestuia. Atunci, hai noroc!

3 COMENTARII
  • fiul gorjului 19.04.2010 la ora 13:31 pm
    este o lege .. din 1981... cu privire la .. hobbyul asta .. de ce nu se aplica ?
  • Elena Stefoane 03.05.2010 la ora 21:33 pm
    ESTE UN SECRETAR SI O PERSOANA FOARTE CAPABILA,NU TREBUIE PUS LA ZID DOAR PENTRU CA A FOST TURNAT DE DUSMANII CARE VOR SA-I I-A LOCUL.NU ERA BAUT,ERA OBOSIT CA LUCRASE NOAPTEA SA-SI TERMINE LUCRARILE,LASA-TI OMUL SA-SI VADA DE TREABA,NU-L MAI BOICOTATI.POATE INCOMODEAZA,ASTA ESTE ALTCEVA.
  • Alimpescu 05.05.2010 la ora 19:40 pm
    Elena, dupa cum arata, nu a fost turnat de dusmani...mai degraba, dusmanii i-au turnat in pahar. Dar ce ziceai? ca vor sa-i I-A locul? LASA-TI omul? Eu cred ca si matale erai obosita cind ai scris comentariul, de-aia a iesit asa, mai pe linga gramatica. Nu mai lucra noaptea atita, nu e sanatos.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.