Primarii PSD-ului, în pragul răscoalei
Primarii PSD-ului, în pragul răscoalei
Altele26 ianuarie 2010

Ion CalinoiuGorj Domino continuă seria dezvăluirilor referitoare la Nicolae Sarcină. Eu aștept cu interes episodul cu foști și actuali șefi de instituții mai mult sau mai puțin speciale care l-au creat, l-au protejat și l-au crescut pe Sarcină. Dacă și-ar fi făcut datoria, la vremea lor, acest serial ar fi fost mult mai scurt și nu s-ar mai fi împiedicat acum de patronul de la S.C. SUCCES S.R.L. pe la tot felul de licitații. Pe de altă parte, e destul de aiurea să controlezi, ca Sarcină, un trust de presă și să nu exiști, mediatic, în spațiul public.
Radu Angheloiu, vicepreședintele Consiliului Județean, a recunoscut, ieri, la Radio Infinit, că a votat vineri pentru instalarea candidatului PSD în funcția vacantată prin retragerea lui Cornel Popescu, în conformitate cu ce își dorește PNL, în momentul de față, la nivel național. Totodată, a susținut că între PNL și PDL nu exista, la momentul votului, decât o alianță „pe vorbe”. De menționat că Dan Ilie Morega a făcut publică o „Recomandare” primită de la conducerea organizației centrale a PNL, prin care filialelor teritoriale li se dă libertatea de a încheia alianțe în județe, document ce îl contrazice pe Radu Angheloiu. Pe de altă parte, este cel  puțin puerilă declarația lui Dan Ilie Morega din preziua alegerilor de vineri, potrivit căreia consilierii județeni ai PNL nu se vor prezenta la ședință întrucât nu a avut timp să negocieze cu liderii PDL Gorj.
În baza promisiunilor făcute de Ion Călinoiu săptămâna trecută, Ion Fugaru, președintele PRM Gorj, revendică 10 posturi de viceprimari în următoarele localități: Motru, Alimpeşti, Baia de Fier, Băleşti, Bengeşti Ciocadia, Bolboşi, Borăscu, Bustuchin, Crasna, Cruşeţ, Fărcăşeşti, Logreşti, Hurezani, Mătăsari, Schela, Slivileşti, Stăneşti, Stoina, Văgiuleşti, Ţânţăreni şi Vladimir. Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivilești, afirmă: „trebuie să fiu anormal la cap ca să merg cu altcineva decât cu PDL în comună”. Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea: pot să se pună și în cap, și în ce vor ei, și nu le dau postul ăsta Aristică Paicu, primarul comunei Bălești: „plec eu de la PSD, dacă așa se pune problema și dacă ei așa gândesc lucrurile”. De urmărit ce va face Ion Călinoiu, dat fiind faptul că,  foarte curând, va avea din nou nevoie de voturile celor doi consilieri județeni ai PRM. Detalii în Pandurul.

Cu toate că este păzit competent, pe bani grei, de agenții S.C. SIGNOVINCE S.R.L., Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu s-a transformat în târg de haine second – hand. Bodyguarzi, să nu vă scape țeava din ochi! Mai multe, în Pandurul.
Ziarul Gorjului anunță atribuirea contractului privind asigurarea serviciilor de pază la complexul Energetic Turceni, în valoare de peste 45 miliarde lei vechi, către S.C. Pază & Protecţie SRL din Rovinari şi S.C. A&M Propaz 2000 SRL, din Bucureşti.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.