Primarul pedelist Bârcă, atacat într-o conferință de presă a PD-L
Primarul pedelist Bârcă, atacat într-o conferință de presă a PD-L
Ultra - Scurte10 octombrie 2013

PD-L Gorj a ținut astăzi o conferință de presă, în care a lansat un atac dur la adresa primarului Ion Bârcă, în care mai mulți membri PD-L au vorbit despre ilegalitățile comise de primarul din Turburea. Bârcă a fost acuzat că foloseşte angajaţii Serviciului Public, dar şi banii instituţiei în alte scopuri, în timp ce instalaţiile de apă sunt căzute.
De asemenea, doi foști viceprimari din Turburea, Ion Popoviciu şi Toma Stamatoiu, au cerut Consiliului Suprem al Magistraturii să facă o serie de verificări cu privire la prietenia dintre primarul Ion Bârcă şi prim procurorul Parchetului Judeţean, Gheorghe Focşan. Cei doi foști viceprimari au cerut CSM-ului să îi impună lui Focşan să spună în ce relaţii este cu primarul Bârcă, acesta din urmă lăudându-se că îl are drept „pilă” pe prim procuror.
În cadrul aceste conferințe, purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj, Denisa Şuţă, a menţionat că primarul Ion Bârcă nu mai are susţinere politică, după ce făcut campanie cu USL, şi că el ar trebui să demisioneze din partid, dar că-i este teamă că-şi pierde mandatul.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.