Probe penale împotriva penalilor din Poliţia Comunitară Târgu Jiu. Linişte, procurorii doarme!
Probe penale împotriva penalilor din Poliţia Comunitară Târgu Jiu. Linişte, procurorii doarme!
Investigatii27 august 2010

Şi dacă aş scrie că Luna apare pe Cer după ce apune Soarele sau că apa este udă, Ion Tudor tot nu s-ar sfii să nege şi să deschidă robinetul de înjurături.

După ce directorul Poliţiei Comunitare a negat şi veridicitatea ultimelor dezvăluiri publicate de GORJNEWS, mai mulţi subordonaţi ai domniei sale au înaintat redacţiei petiţii olografe în care relatează sub semnătură cum siluieşte Ion Tudor legea într-o instituţie publică a cărei principală menire este tocmai prevenirea încălcării legii.
Anuţescu Augustus Aurelian activează de cinci ani în Poliţia Comunitară, calificative de bine şi foarte bine, nicio abatere, misiuni executate ireproşabil. Cu toate acestea, pe motiv că nu a întocmit corect cererea de înscriere la concursul pentru trierea angajaţilor care rămân în instituţie, urmează să fie disponibilizat.

Duţescu Ionuţ se află în aceeaşi situaţie, victimă a ilegalităţilor din Poliţia Comunitară.

Mihu Grigore Stelian, Papuc Iacob Viorel şi Manole Veneamin nu s-au născut nici ei cu stea în frunte, deci sunt daţi afară fără drept de apel.

În mod cert, după publicarea acestor documente, cel puţin unul dintre zecile de procurori integri, necorupţi şi aflaţi în slujba legalităţii şi a cetăţenilor se va autosesiza şi va demara cercetări penale asupra celor vinovaţi. În acest sens, GORJNEWS a solicitat oficial cabinetului ministrului Justiţiei să comunice în câte cazuri s-au autosesizat din presă şi au demarat cercetări procurorii din Gorj în ultimii ani.

Pentru că raporturile de muncă din Poliţia Comunitară Târgu Jiu sunt de tip sclavagist, aşteptăm poziţia oficială a Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, care trebuie să răspundă în termenul legal la cererea înaintată în acest sens de GORJNEWS . Totodată, primarului Florin Cârciumaru i-am cerut, în baza Legii 544/2001, să comunice public motivaţia legală pentru care peste 50 de angajaţi ai Poliţiei Comunitare rămân în instituţie fără a susţine nicio probă, iar 28 de poliţişti comunitari sunt daţi afară, nepermiţându-li-se susţinerea concursului. Mai jos, solicitarea oficială:

10 COMENTARII
  • penalu 27.08.2010 la ora 11:19 am
    ba frate , daca astia nu stiu sa faca o cerere ce mama draq ai cu ei ? vrei sa ii invete Tudor acuma ,sau iti teama de o lipsa de subiecte dupa reorganizare , restructurare ,bocareala, ce mama draq e
  • Narcis DAJU 27.08.2010 la ora 11:43 am
    1. Specialistii de la serviciul personal erau obligati legal sa le returneze cererile intocmite incorect si sa-i consilieze pentru a elabora corect documentatia de inscriere la concurs. 2. Vreau ca Ion Tudor să respecte legile din România. 3. Într-un judeţ în care s-a instaurat anomia, subiecte de investigaţii sunt gârlă.
  • Cosmin Cristea 27.08.2010 la ora 12:33 pm
    @ Narcis Daju are dreptate... . Felicitari de modalitatea de a evidentia **anomia** din Gorj... . Comportamentul sleahtei **Florin Carciumaru** in relatii cu familia Constantinesc nu este singular.... .
  • francisc 27.08.2010 la ora 19:03 pm
    Este foarte multa mafie in cadrul POLITIEI COMUNITARE TG JIU. Rog Parchetul local s-au judetean sa se autosesizeze. Ion Tudor trebuie sa dea socoteala pentru toate faradelegile si marsaviile de care da dovada.
  • Florin sef 28.08.2010 la ora 23:04 pm
    Domnule director Tudor Ion tot nu va dati seama ca s-a terminat smecheria? Tot nu vedeti ca toti angajatii Politiei Comunitare v-au intors spatele, desigur cu exceptia catorva slugi fara creier? Pana aici a mers, de acum veti da socoteala, in zadar cautati peste tot sa manevrati in favoarea dumneavoastra totul, nu se mai poate, s-a ajuns prea departe. V-ati batut joc destul de o institutie intreaga si de un oras intreg, cat credeati ca o sa mearga? Cel mai bine ati face sa va luati minunata domnisoara Corina Pau si sa plecati. Daca nu o veti face de buna voie o veti face obligat intr-un foarte scurt timp. Domnule primar Florin Carciumaru cat veti mai tine in brate acest om, se stie ca v-a facut multe servicii si ca este valetul dumneavoastra supus, dar macar de ochii lumii trebuie sa faceti ceva altfel imaginea dumneavoastra si capitalul electoral al dumneavoastra va avea mult de suferit, anatema va fi asupra dumneavoastra daca veti continua sa tineti acolo pe domnul director Tudor Ion, acolo nu va mai putea sa ramana oricat s-ar incerca. Sunt dovezi clare puse acolo unde trebuie, nu se mai pot manevra. Este stiut faptul ca in judetul Gorj faceti ce doriti in orice institutie dar in acest caz este prea mult, este numai de pierdut pe toate planurile. Multa sanatatate si faceti o alegere inteleapta.
  • Cosmin Cristea 29.08.2010 la ora 8:34 am
    Eu zic sa facem un Referendum.... Il dam jos pe Florin Carciumaru si punem pe altul Primar... Ulterior Primarul nostru il va destitui pe Birau Mihai, pe Ion Tudor, si se va implica in exterminarea gruparilor national-socialiste al caror scop este obtinerea de foloase necuvenite... .
  • BIG 29.08.2010 la ora 13:13 pm
    Se presupune ca statul ar tebui sa lupte impotriva organizatiilor mafiote si astfel sa protejeze interesele cetatenilor. Dar ce facem cand insusi statul, prin intermediul partidelor politice care nu fac altceva decat sa-si dispute teritoriile de influenta asemanator cu organizatiile mafiote, isi asupreste si terorizeaza cetatenii. Vreti un exemplu clar ca este un stat mafiot, cati oameni de afaceri aveti de recuperat TVA si cati aveti curajul sa il cereti? Vi s-a indus tema de a va cere ceeea ce va apartine pentru ca altfel, acest stat care ar trebui sa va protejeze afacerile si sa va sustina, va trimite controalele sale riguroase care va vor ingropa in amenzi. Mafia statului este aceeasi, orice partid ar veni la guvernare, orice majoritate ar fi in parlament, oamenii care vor dori sa faca afaceri si sa ramana distanti de politica vor fi inghititi de aparatul de asuprire numit Statul Roman. Continuati sa va miniti pe voi insiva ca traiti in democratie, ca sunteti liberi sa spuneti ceea ce ganditi si ceea ce doriti, ca puteti sa traiti si sa munciti linistiti stiind ca statul va protejeaza, continuati sa fiti scalvi ai unui stat mafiot. Biata Romanie, cand va deschide ochii, cand va realiza ca este mai rau decat sub comunisti? Sarmana tara asuprita de hoti, conducatori mai terifianti decat turcii, tatarii si hunii, NOAPTE BUNA ROMANIA!
  • francisc 06.09.2010 la ora 16:08 pm
    D-le Tudor, ar trebui sa va luati sleata de hoti si mafioti, si sa va duceti fiecare unde va este locul. Aici in institutie oricum nu mai aveti loc. Lasati oamenii in pace sa-si faca treaba linistiti. Vezi ca mai e un loc liber la puscarie, iar pe Corina Pau, trimite-o pe centura la ***** de castraveti cu gura si la omorat de arici cu ****. ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU.
  • penalu 07.09.2010 la ora 16:49 pm
    da, il dam jos pe Carciumaru si il punem pe Mantog si restu......... il stim........va distruge gruparile national-socialiste si va infiinta unele liberal-democrate al caror scop va fi obtinerea de "foloase cuvenite" ...................
  • penalu 07.09.2010 la ora 17:02 pm
    ceilalti cum au stiut ? sau si aia sunt........ai lui Tudor? http://www.anfp.gov.ro/PaginaContinut.aspx?Id=322
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.