Procesul cu sinistrații din Seciuri, pierdut definitiv de CE Oltenia
Procesul cu sinistrații din Seciuri, pierdut definitiv de CE Oltenia
Ultra - Scurte18 noiembrie 2013

CE Oltenia a pierdut, definitiv, procesul cu Asociaţia Sinistraţilor din satul Seciurile. Gigantul energetic a făcut contestaţie în anulare la decizia dată de instanţa de judecată prin care CE Oltenia era obligat să reconstruiască 30 de gospodării din satul Seciurile, afectate de alunecările de teren din 2006, însă contestaţia a fost respinsă de instanță.
„Respinge contestaţia. Obligă contestatorul la 3000 lei cheltuieli de judecată către intimata Asociaţia Sinistraţilor din satul Seciuri. Irevocabilă“, se arată în hotărârea dată de magistrații de la Curtea de Apel Craiova.
După această nouă victorie, membrii Asociaţiei Sinistraţilor din satul Seciurile sunt dispuşi să negocieze cu reprezentanţii CE Oltenia, în caz contrar se va trece la executarea silită a gigantului energetic. Localnicii vor bani sau case, dar cei mai mulţi vor un loc de muncă.
„Vreau să vă spun că asta este o victorie mult aşteptată. Contestaţia în anulare depusă de Complexul Energetic Oltenia a fost respinsă la Curtea de Apel de la Craiova. Acum va urma executarea silită a Complexului Oltenia dacă nu ajungem la o înţelegere cu cei din conducere. Vreau să vă spun că noi suntem dispuşi să negociem. Singura lor cale mai este o cerere către Dumnezeu. Noi suntem oameni înţelegători care suntem deschişi la negocieri. Dacă vor arăta că nu le pasă de noi o să trecem la executarea silită a CEO“, declarat Cristinel Ciocan, preşedintele Asociaţiei Sinistraţilor din satul Seciurile.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.