Procurorii din Gorj iartă infractorii care-și cer scuze. Florescu la bulău, sau toți deținuții grațiați!
Procurorii din Gorj iartă infractorii care-și cer scuze. Florescu la bulău, sau toți deținuții grațiați!
Investigatii21 mai 2013

dumitru florescu

Prin ancheta jurnalistică de mai jos, dovedim că arhitectul Dumitru Florescu, șeful proiectului de „modernizare” a centrului Târgu Jiului, a recunoscut într-un document oficial, sub semnătură, că a săvârșit fapte de natură penală. În aceeași hârtie, Florescu își cere scuze pentru infracțiunile comise! Este Florescu, azi, în pușcărie? Ca și mine, îl vedeți zilnic plimbându-și, emfatic, câinele, chiar la locul crimei: prin centrul Târgu Jiului. De unde rezultă că poți săvârși fapte penale fără să pățești nimic. Ajunge să îți ceri scuze și, imediat, polițiștii și procurorii te exonerează de răspunderea penală.
Prin urmare, după dovedirea acestei situații profund anormale, ajunge ca toți cei urmăriți penal, acum, în România, să-și ceară scuze, urmând a fi imediat declarați nevinovați. La fel, toți pușcăriașii care-și cer scuze trebuie eliberați urgent. Altfel, România e stat mafiot, cu polițiști și procurori care cercetează nu conform codului de procedură penală, ci așa cum le ordonă mafia politico – administrativă. Deci, ori îl băgați pe Florescu la bulău, ori îi eliberați pe toți. Treaba e cât se poate de simplă.  
La 12 noiembrie 2009, centrul Târgu Jiului era aproape gata. În toate documentele Direcției Județene pentru Cultură Culte și Patrimoniu Cultural Național, în toate avizele eliberate de Ministerul Culturii scria că pavimentul aleilor pietonale este din granit. Deci, angajații  DJCCPCN Gorj se uitau în hârtii și vedeau granit. Apoii se uitau pe geam și ce vedeau? Beton amprentat. S-a emis imediat o adresă oficială, către Inspectoratul de Stat în Construcții Gorj, în care s-a demosntrat că „nu s-a respectat proiectul supus avizării” și s-a cerut adoptarea măsurilor legale.

document1

Inspectoratul de Stat în Construcții era condus atunci de unul din membrii mafiei politico-administrative de care vorbeam: Ilie Merfu. Atunci, țara era condusă de PDL. Acum, de PSD și, se amăgesc unii, de PNL. Mafia, însă, a rămas aceeași. Merfu a primit adresa și, în loc să-l denunțe pe Florescu la Parchet, l-a chemat și l-a pus să facă o hârtie în care-și cere scuze. După care a remis-o DJCCPCN Gorj, care a îngropat subiectul. Astăzi – v-ați prins – la Inspecția în Construcții e șef tot Merfu. La Cultură, tot Ciolacu.

 document 2

Iată și Dispoziția de șantier retroactivă, semnată de Florescu și acceptată ca legală, în mod abuziv, de Primăria Târgu Jiu.

document 3

Reamintim că, deși Florescu susținea că betonul amprentat e cea mai ieftină, durabilă și ușor de întreținut soluție, acum Primăria Târgu Jiu derulează o licitație pentru stabilirea firmei care va lăcui suprafața pietonală. Costuri inițiale, fără inevitabilele adiționale: 10 miliarde lei vechi!

centru tg jiu

Faptul că Florescu, în loc să stea în pușcărie, își plimbă câinele prin centrul Târgu Jiului, e încă un argument care descalifică total polițiștii și procurorii din Gorj.
În curând vom publica lista polițiștilor și procurorilor care au mușamalizat dosarul penal aferent, în speranța că vor prinde și ei un loc cât mai în față în loja mafiei locale.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.