Proiectantul Mărgărint acoperă miliardele furate la Turcineşti
Proiectantul Mărgărint acoperă miliardele furate la Turcineşti
Investigatii1 iunie 2010

Despre mecanismele concrete prin care s-au furat miliarde de lei vechi alocate alimentării cu apă de la Turcineşti am scris, cu dovezile de rigoare, aici. Am prezentat probele şi într-o emisiune de televiziune . Speţa este cercetată de Biroul Teritorial Gorj al DNA. Cu toate acestea, membrii „lotului Turcineşti”, în frunte cu primarul Vasile Gogălniceanu, nu au niciun stres. Merg înainte cu ilegalităţile. Asta pentru că sunt acoperiţi de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, la care a ajuns cea mai mare felie din tort.

În şedinţa Consiliului Local din 31 mai a.c., primarul Vasile Gogălniceanu a anunţat că proiectantul Gabriel Mărgărint, patronul S.C. INTELIGENT PROIECT GORJ S.R.L., va opera o modificare de soluţie în proiectul iniţial NERESPECTAT , în aşa fel încât să acomodeze proiectul cu investiţia deja efectuată!!! Reamintesc că Gabriel Bunăiaşu, patron al S.C. SEMLUNA S.R.L. şi foarte bun prieten cu comandantul IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, a săpat un puţ de 185 de metri, deşi adâncimea proiectată iniţial este de peste 300 metri. Gogălniceanu a plătit puţul la parametrii proiectaţi iniţial, nu la adâncimea reală, şi nici după ce a fost încunoştiinţat oficial de nerespectarea proiectului nu a iniţiat acţiune în justiţie pentru recuperarea celor 3,2 miliarde lei vechi bani publici plătiţi prietenului lui Caragea pe o lucrare neefectuată. Acum gaşca delapidatorilor îl constrânge pe proiectant să îşi modifice propria soluţie. Dacă nu consimte, Ion Călinoiu va avea mare grijă ca Gabriel Mărgărint să nu mai primească niciun contract de proiectare, neam de neamul lui.
Tot în şedinţa Consiliului Local, Vasile Gogălniceanu a anunţat – exact cum am anticipat – că va numi o comisie care va recepţiona alimentarea cu apă, deşi este neconformă cu proiectul şi cu parametrii calitativi minimali, nemaiamintind de drumurile şi şanţurile distruse pe sute de metri.
Ca o încununare a delapidărilor de la Turcineşti, Florin Cârciumaru i-a încredinţat recent firmei S.C. PRES SANITAS S.R.L. o lucrare de circa 300 miliarde lei vechi, care constă în refacerea canalizării pe mai multe străzi din Târgu Jiu. Deci, la mai mare!

10 COMENTARII
  • Cosmin Cristea 01.06.2010 la ora 8:41 am
    Luptam, luptam luptam----pana cand castigam.
  • Ochi albastrii 01.06.2010 la ora 9:22 am
    Daca despre Margarint de la SC Inteligent Proiect scrieti ca acum a facut ,,nesarate" va pot aminti ca si in comuna Barbatesti in anul 2003 a facut un proiect pentru alimentarea cu apa a localitatii si a proiectat un put de apa care era deja existent si pt acesta a luat 60 000 lei .Bani pentru un bun care nu trebuia proiectat si realizat deoarece era din anul 1999 facut ....dar daca bazinul are 300 m.c. ....domnul Margarint nu l-a vazut .... ci l-a mai inclus inca o data in proiect pt constructie .... bani la dinsul ...in,, tescherea" ca doar erau de la bugetul statului si fonduri europene. Asa s-a dus tara de rapa cu ,, specialisti" de acestia care nu fac lucru bun cum au invatat la scoala , la facultate ..... ci doar isi rotunjesc ei veniturile lor . Lucreaza doar pe dictongul ,, Caini latra ... ursul merge".
  • BIG 01.06.2010 la ora 10:18 am
    Nu-i mai acceptati fratilor, aruncati cu oua in ei pe strada, mergeti si spuneti-le in fata ca sunt hoti ordinari. Platesc acum copii si pensionarii pentru furturile acestor nemernici. Fondurile europene nu ajung niciodata unde ar trebui si mai avem pretentii la dezvoltare economica, agricultura este aceeasi ca inainte de revolutie. Desteptati-va in al 13-lea ceas, nu mai fiti lasi, luati atitudine atunci cand vedeti ca se fura, luati-va prietenii si familia si mergeti si pichetati primariile, altfel vom fi doar niste sclavi pentru hotii care au iesit ca paduchii in fruntea Romaniei. LUATI ATITUDINE !!!
  • justitiarul 01.06.2010 la ora 18:52 pm
    hotia,este insasi romania.sunt niste mutanti ,genetic vorbind.o tara care are absolut orice forma de relief,are o clima placuta ,ma rog cu ceva schimbari de la o vreme,dar ce sa mai zic ,avem multiple posibilitati sa traim bine,sa muncim dar noi,ce facem de fapt ?ne autodistrugem.de ce?pentru ca prostia primeaza in fata inteligentei.de ce?pentru ca hotii care ne-au pradat tara au trait linga noi si nu au fost persoane inteligente,au fost doar hoti fara scrupule.ma intreb,de ce linga afisele electorale nu a fost trecuta si declaratia de avere cu ceva poze ale vilelor construite din banii furati de la noi ,cei care i-am cotizat ani de-a randul si le-am dat votul ca niste dobitoci,ca niste timpiti ce suntem.in concluzie .....suntem un popor de prosti,dar asta este ,nu suntem vinovati de mostenirea strabunilor,suntem vinovati ca noi toti ,continuam sa acceptam hahalere de teapa unora ca primarii si alte jigodii carora le dam girul nostru periodic atunci cand mergem la vot.
  • Cosmin Cristea 02.06.2010 la ora 15:00 pm
    Cine este Justitiarul? ca vreau sa dau mana cu el... .
  • Narcis DAJU 02.06.2010 la ora 21:21 pm
    @) Cosmin Cristea Justitiarul e fratele meu. :)
  • kilaru 02.06.2010 la ora 23:03 pm
    Rusine Dinu Patriciu !
  • justitiarul 03.06.2010 la ora 7:33 am
    buna dimineata.m-am sculat devreme,ca si-n alte dati cand insomnia grijilor ,ia locul somnului placut .ma gandeam sa dau o mana de ajutor talharilor care ne conduc de 20 de ani ca pe o turma ,sa le fac si eu o mica placere,adica,.....sa donez pensia pe care nu stiu daca o voi mai apuca....poate vom iesi din criza abia atunci,doar cu ajutorul unei biete pensii.ce ziceti sunt multi solidari cu mine ptr urmatorii ani?probabil ca da,dar fireste fara voia noastra.multumesc celor care mi-au apreciat mesajul,de fapt chiar am sufletul unui justitiar.regretnespus ca nu am putut deveni gazetar,ca om al justitiei ,s-ar putea sa fi cazut si eu in pacatul coruptiei,parca pot sa stiu?educatia in spiritul muncii,al cinstei si corectitudinii am primit-o de la parintii mei,care la fel ca mine au fost corecti si cinstiti,au stimat si au fost stimati in vremuri cand intilneai o doamna,un domn sau o cunostiinta,iti ridicai frumos palaria.
  • silviu sh 04.06.2010 la ora 11:10 am
    @justitiarul ...dar tare am impresia ca pe vremea parintilor tai altfel se "traducea" cuvantul PATRIOTISM. S-a uitat si denaturat sensul cuvantului.
  • Cosmin Cristea 06.06.2010 la ora 12:45 pm
    Trebuie să ne unim şi să luptăm......doar cu ideile. Eu am profitat din plin de conjunctura actuală din Justiţie..........** Ce trebuie facut in a diminua puterea procurorilor si a creste puterea judecatorilor? Familia Costiniu (judecatori de ICCJ) a fost traumatizata si umilita de procurori. Procurorii-prin pretentiile lor (Codruta Kovesi a spus ca doreste preluarea politiei judiciare de Ministerul Public (MP))vor sa fie mai presus de judecatori... In viziunea actuală a procurorilor judecătorii ar trebui sa fie călăi. Actualmente judecătorii sunt aruncaţi prin mocirlă de procurori. Analizând trecutul constat: 1. Până în anul 2005 procurorii şi judecătorii se considerau egali şi făceau o justiţie de familie prin prigonirea cetăţenilor care doreau o justiţie socială. 2. Traian Băsescu şi Monica Macovei - au vrut controlul acestei ţări. Profitând de starea justiţiei anilor 2004 au creat o armată de oameni care militau pentru o justiţie socială. Judecătorii au opus rezistenţă lui Traian Băsescu şi Monicăi Macovei. Astfel prin Codruţa Kovesi s-a urmărit controlul asupra judecătorilor. Prin Codruţa Kovesi au fost exterminaţi miile de români care militau pentru o justitie socială. 3. Anul 2010 debutează cu mafia procurorilor. Moartea prin tortură psihică (abuzul de drept) va fi deseori folosită de Sistemul de Justiţie. 4. Frustrarea, iresponsabilitatea şi incompetenţa celor ca Codruţa Kovesi sunt factorii existenţei acestui sistem de justiţie mafiot, sadic şi criminal.**
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.