Promovarea lui Dan Vâlceanu: întoarcerea la democrație sau cufundarea în totalitarism?
Promovarea lui Dan Vâlceanu: întoarcerea la democrație sau cufundarea în totalitarism?
OpiniiUltra - Scurte8 aprilie 2013

dan valceanu

În urma consultărilor avute de Gheorghe Flutur și Marian Jean Marinescu, în această seară, cu lideri marcanți ai PDL Gorj, s-a stabilit ca succesorul deputatului Ion Cupă la conducerea organizației județene să fie consilierul județean Dan Vâlceanu.
În acest moment, este greu de anticipat dacă PDL Gorj va redeveni un partid de opoziție, sub conducerea lui Dan Vâlceanu, având în vedere legăturile foarte strânse dintre acesta și ex-senatorul Ion Rușeț, cel care a subordonat total organizația județeană față de USL.
Cert este că, în absența unei opoziții solide și coerente, în Gorj nu se poate vorbi, deocamdată, de democrație.

1 COMENTARII
  • C.CUTEANU 09.04.2013 la ora 9:15 am
    Sustin opinia din acest articol...de opinie.;) Din nefericire, Gorjul nu are lideri; chiar si cei care apar sunt auto-compromisi de tineri. Ce altceva este cazul de a fi trecut prin "latifundia" politica a nemuritorului primar Carciumaru...? Mai ales, daca vine vorba de functia de presedinte al TSD, in conditiile in care se stie ca nimic in PSD nu se intampla ... intamplator. Ca atare, dl. Valceanu are nevoie de un pas drastic anti-Carciumaru, daca doreste sa fie convingator, ca lider al principalului partid de opozitie in Gorj. Altfel, venirea unui pesedist la conducerea PD-L nu e surprinzatoare - PD-L Gorj este destructurat, prin oamenii PSD-ului, de mult timp, asta daca e sa credem ca au fost vreodata ai PD-L-ului. Lucrurile sunt atat de grave - doar din perspectiva faptului ca in democratie nu strica sa ai o opozitie bine structurata - incat pana si o forta neesentiala din pct de v al politicii locale, precum PNL Gorj, a reusit sa faca un joc rezonabil; din acest punct de vedere. in Gorj chiar nu mai e nimic in afara PSD si a pesedistilor?!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.