Proști, dar solemni. USR Târgu Jiu cere aprobare ca să asiste la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local
Proști, dar solemni. USR Târgu Jiu cere aprobare ca să asiste la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local
De cititexportOpiniiUltra - Scurte6 martie 2017


Într-un comunicat de presă din care nu lipsește virgula dintre subiect și predicat, fantomaticul ”Birou Permanent al USR Târgu Jiu” anunță, cu mândrie proletară, că tocmai a cerut oficial Primăriei Târgu Jiu, ”ca parte a planului de implicare in activitatile orasului”, ”aprobarea participarii unui grup de 3‐4 persoane, membre USR Targu Jiu, la sedintele Consiliului Local, solicitând luarea masurilor organizatorice necesare in sensul de a le fi inlesnit acestora accesul, persoanele participante asumandu‐si obligatia de a nu perturba solemnitatea sedintelor.” Care solemnitate, mânca-v-aș gura? Ce-are a face teatrul ăla ieftin din Consiliul Local cu Ateneul Român??? Pe de altă parte, este arhi-cunoscut faptul că ședințele de Consiliu Local sunt PUBLICE. Deci nu e nevoie de nicio aprobare. Deși nu reiese din ”comunicat”, e posibil ca penibilii de la USR Tg Jiu să-și dorească o lojă (nu întâmplător) special pentru ei, în sala de ședințe a Consiliului Local, sau – de ce nu? – un lift de acces pentru persoane cu complexe de superioritate.

În Târgu Jiu trăiesc azi cel puțin câteva mii de persoane educate, cu drept de vot, care s-au lămurit deja că Aurel Popescu, zis BEZNĂ, e un pericol pentru prezentul și viitorul orașului, și că Marcel Romanescu nici nu vrea și nici nu poate să fie primar. Sunt convins că Romanescu îl poate bate pe BEZNĂ, la vot, dar inutil, pentru că încă de la prima ședință operativă directorașii lui Cârciumaru l-ar băga sub masă și ar uita de el, acolo.
La modul foarte sincer, la fel ca alea câteva mii, așteptam să apară candidatul USR pentru Primăria Târgu Jiu, în ideea că poate – poate vom avea și noi cu cine să ținem și, de ce nu, pe cine să ajutăm să câștige Primăria și să schimbe traseul orașului.
În ceea ce mă privește, eu m-am liniștit și cu USR-ul, și la fel o să pățiți și voi, dacă veți arunca un ochi pe pasajele atașate, dintr-un comunicat de presă trimis luni seara de USR Târgu Jiu.

Deși, din partea USR, până acum au vorbit public doar doi maimuțoi – care voiau să fie parlamentari, și au dispărut odată cu ultima zi de campanie electorală – și fiul judecătorului Miruță, pe surse s-a aflat că în spatele așa-zisei organizații județene a USR se află niște multimilionari bine înfipți prin masonerie și Rotary.
Eu, unul, nu pot înțelege cum niște multimilionari nu-s în stare să dezvolte un proiect politic sănătos într-un județ în care spectrul politic e ocupat în totalitate de niște jigodii ordinare. Oamenii normali din Gorj sunt avizi să vadă pe scena politică și lideri de care să se simtă reprezentați. Cu alte cuvinte, e o nișă de piață cât casa, pe care USR-ul – DACĂ vrea – e clar că nu e-n stare să o valorifice.
Multimilionarii cu pricina ar putea, de pildă, să dea o ciocolată la un elev de clasa a cincea, ca să fie siguri că nu mai apar virgule între subiect și predicat, în comunicatele lor de presă. E ca și cum mass media ar scrie că organizația lor se numește Uniunea virgulă Salvați virgulă România virgulă Târgu Jiu. V-ar plăcea, dragi tovarăși?

Meșteșug de tâmpenie în comunicatele USR Tg Jiu

Dar mai supărător decât necunoașterea limbii române e meșteșugul de tâmpenie de care dă dovadă ”Biroul Permanent al USR Târgu Jiu”, lăudându-se că a cerut oficial ”aprobarea participarii unui grup de 3‐4 persoane, membre USR Targu Jiu, la sedintele Consiliului Local, solicitand luarea masurilor organizatorice necesare in sensul de a le fi inlesnit acestora accesul, persoanele participante asumandu‐si obligatia de a nu perturba solemnitatea sedintelor.” Cum să le dăm votul acestor penibili prețioși, care recunosc oficial că habar n-au că ședințele de Consiliu Local sunt publice, că habar n-au că n-au nevoie de aprobare ca să-i trimită pe toți cei 3-4 membri ai lor, și că nu e nevoie să promită că nu perturbă ”solemnitatea” ședințelor???!!!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.