Prunariu convoacă ședința CA Pandurii la televizor
Prunariu convoacă ședința CA Pandurii la televizor
Ultra - Scurte9 octombrie 2013

Enervat de faptul că a fost făcut mincinos de către Marin Condescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune, unul dintre membrii Consiliului de Administraţie al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a anunţat aseară că şedinţa de consiliu se va ţine la televizor. Prunariu a adăugat că acesta este singurul mod prin care opinia publică să cunoască situaţia financiară a clubului.
„M-a făcut mincinos la o emisiune de televiziune, iar eu am să-i răspund în acelaşi fel. Vor fi prezenţi, din câte ştiu, şi ceilalţi membri ai CA”, a declarat Mihai Prunariu.
Acesta a declarat că a luat această decizie pentru că nimeni, în afară de Condescu, nu știe cum au fost cheltuite sumele imense de bani, aproximativ 2 milioane de euro, care, teoretic, au intrat în conturile CS Pandurii.
„Nu ştiu cum clubul nu are probleme financiare, aşa cum spune domnul Condescu, având în vedere că la sfârşitul anului trecut, clubul înregistra o datorie uriaşă, de 108 miliarde de lei vechi, cu un buget de peste 8  milioane de euro. Mai mult, Condescu m-a făcut mincinos în direct, la televizor, declarând printre altele că CS Pandurii Lignitul a încheiat anul 2012 cu profit. Care profit? Raportul cenzorului arată cu totul altă realitate, pe care o s-o prezint public.Vor fi prezenţi şi ceilalţi membri ai CA, adică reprezentanţii de la Artego şi de la Consiliul Local. Sper că va onora invitaţia şi Marin Condescu, în dubla sa calitate – un lucru absolut bizar – de membru AGA din partea USMO şi de şef al Consiliului de Administraţie…”, a mai adăugat Prunariu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.