Prunariu și Pecingină, subiect de discuție în BPJ al PSD Gorj
Prunariu și Pecingină, subiect de discuție în BPJ al PSD Gorj
Ultra - Scurte16 octombrie 2013

Mihai Prunariu și Gheorghe Pecingină vor fi subiect de discuție în Biroul Permanent Judeţean al PSD Gorj, de vineri, după ce aceștia și-au deranjat o parte dintre colegii din PSD, prin poziţiile publice luate în ultima perioadă, în special în scandalul legat de Clubul Pandurii.
„Unii dintre vicepreşedinţii organizaţiei judeţene şi-au exprimat intenţia  de a ridica această problemă, de a cere explicaţii. Trebuie să vedem dacă este bine să ieşi în spaţiul public şi să aduci deservicii partidului. După părerea mea şi a altora, aşa ceva nu este permis în PSD”, a declarat secretarul general Gheorghe Milosteanu.
Mai mult, Miloșteanu nu crede că vor fi sancționați, însă li se va atrage atenţia să se abţină de la a mai face tot felul de declaraţii în presă. Cel mai mult ar fi deranjat anumite comentarii cu privire la Florin Cârciumaru, pe care cei doi le-au făcut la un post local de televiziune.
„Într-adevăr în partid există, poate, prea multă democraţie. Uneori, nu e atât de bună pentru că unii fac ce vor”, a mai adăugat Milosteanu.
Detalii, aici.

7 COMENTARII
  • ionel 16.10.2013 la ora 16:34 pm
    Pentru ca au criticat hotiile facute de Condescu la Pandurii, cei doi ajung sa fie criticati si sanctionati de propriul partid. Credeam ca psd-ul vrea sa scape de hoti, dar se pare ca multi din psd au afaceri cu Condescu si cu Vilceanu. Nu mai intelegi nimic din ce se intampla.
  • conde 16.10.2013 la ora 19:19 pm
    Poi da, Carciumaru probabil face o demonstratie de forta in cinstea amicului sau Condescu; ii va pune la zid pe amaratii astia doi. Adica le va pune pumnu in gura, in mare stil Negomirean....ca cine stie, maine poimaine poate se alege si el cu ceva dosare mai penale....
  • gogu 16.10.2013 la ora 19:35 pm
    Credeam ca psd vrea curatenie in judet. Acum vad ca vrea sa dea afara pe cei care mai au curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Macar pdl nu-si impusca curajosii. Cu dreptatea cum ramane?
  • Dakar 16.10.2013 la ora 19:37 pm
    Cei doi vor deveni Invincibili dacă reușesc sa învingă miscarea condesciana din PSD. Curajul nu a fost niciodată apanajul politicienilor . Cei doi fac excepție .
  • ciutacu 16.10.2013 la ora 20:19 pm
    as vrea sa particim si eu la sedinta in care vor fi trasi la raspundere cei doi vicepresedinti, din pacate nu cred ca am dreptul sa particip....dar cum oare o sa fie...?...nu stiu...asta vom vedea..acum hai sa devenim realisti fara tente politice...Milosteanu ar trebuii sa se abtina daca nu poate sa judece drept si sa recunoasca ceea ce vede, sa nu se ascunda sub tutela ...sefilor de partid. Exista prea multa democratie in Partid? pai nu de asta e Partid? e f bine ca au curaj ca vin si va spun lucrurilor pe nume, concluzia e ca unii sunt prea manjiti si prea batrani sa mai faca politica...politica in senzul pozitiv....adica sa mai gandeasca si la cei din jurul lor, sa le iasa jocurile din cap si sa mai gandeasca si pentru cetateni.
  • badmen 16.10.2013 la ora 20:55 pm
    In atentia domnului presedinte Florin Carciumaru, Nu este corect ca doar cei doi sa fie pusi in discutia BPJ. Cel mai agresiv la adresa dvs si a partidului a fost presedintele PSD Pestisani Cosmin Pigui. Sa inteleg ca asa zisul jurnalist are imunitate? Sau va este frica de mazgaliturile acestuia din fituica pe care a ingropat/o si pe care incearca s/o resusciteze presedintele executiv Calinoiu cu bani de la CEO / Ciurel.
  • Alin 16.10.2013 la ora 21:56 pm
    Ii rog pe domnii Pecingina si Prunariu sa se abtina sa mai posteze comentarii. Sunt doar 2 oportunisti. Prunariu a fugit la PSD pentru ca de la PNL a luat .UE si pentru a ajunse presedinte la Pandurii. Celalalt amarat, vrea doar imagine, sa scrie presa despre el . Rusine !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.