Pustai: „Am auzit că s-a scandat demisia. E un drept câştigat de spectatori"
Pustai: „Am auzit că s-a scandat demisia. E un drept câştigat de spectatori"
Fotbal8 aprilie 2013

La finalul partidei pierdute acasă cu Petrolul, scor 1-3, un grup mic de fani ai pandurilor a cerut demisia antrenorului Cristi Pustai. Cu toate că nu au fost mulţi cei care au scandat, tehnicianul medieşean a auzit mesajul. Iată ce a declarat acesta la finalul meciului: „Am auzit că s-a scandat demisia, cum să nu aud? De la marginea terenului se aud şi seminţele când se sparg. E un drept câştigat de spectatori…ne-au lipsit totuşi doi jucători importanţi în seara asta, Matulevicius şi Voiculeţ. Trebuie să digerăm înfrângerea asta, se ascute lupta acum. O să stau la noapte să analizez, că oricum nu dorm după meci, trebuia să se desfăşoare altfel acest joc. Domnul Condescu mi-a spus să mergem mai departe, trebuie să primim cu demnitate înfrângerea, ei au avut ocazii şi au finalizat.”

Dacă Pustai nu a dorit să facă vreo remarcă negativă la adresa spectatorilor, preşedintele executiv al clubului, Eugen Pîrvulescu, a criticat comportamentul unora dintre fanii prezenţi în tribune: „În loc să scandeze „demisia”, fanii mai bine ne încurajau în timpul meciului, nu prea i-am auzit. Sunt dezamăgit de atitudinea unei părţi a publicului. Le atrag atenţia că e prima înfrîngere acasă în acest sezon”.
O reacţie mai acidă îndreptată către public a venit din partea lui Dan Nistor, unul din cei mai buni jucători ai gorjenilor: „Ţin să le „mulţumesc” fanilor pentru această atmosferă. Cred că ei sunt obişnuiţi cu campionate, cupe, Champions League, cupe europene de ne-au încurajat aşa puţin”. Tot Nistor a declarat la final, că Pandurii a pierdut nemeritat meciul cu Petrolul, şi că echipa gorjeană mai are şanse să prindă Europa League: „N-am băgat mingea în poartă, ei da şi ne-au bătut. În prima repriză nici n-au ajuns la poartă până la primul gol. Nu cred că obiectivul european e în pericol, mai sunt destule etape.”

Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.