Pustai: "Bistriţa e o echipă care nu are ce pierde"
Pustai: "Bistriţa e o echipă care nu are ce pierde"
Fotbal25 aprilie 2013

În cadrul unei conferinţe de presă organizată la stadionul „Tudor Vladimirescu”, antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Cristi Pustai, a prefaţat confruntarea cu codaşa clasamentului Ligii 1, Gloria Bistriţa, ce va avea loc luni, de la ora 19.00.

Trei victorii consecutive?

Tehnicianul pandurilor e de părere că partida va fi dificilă, însă este una pe teren propriu, iar jucătorii săi nu trebuie să rateze şansa de a continua această serie bună de rezultate. „Ne aşteaptă un meci greu, cum am zis şi imediat după partida cu Dinamo, pentru ca trebuie să fim foarte atenţi. Este un meci pe teren propriu, un meci pe care ar fi bine să-l câştigăm pentru a avea trei victorii consecutive, şi pentru a ne consolida poziţia pe podium”, a declarat Pustai.

„Vor juca dezinvolt”

Acesta a evidenţiat şi faptul că, în acest moment, Gloria Bistriţa este o echipă ce poate juca fără presiune, fiind ca şi retrogradată: „E o echipă care nu are ce pierde, jucătorii lor se gândesc să joace cât mai bine ca să demostreze că merită să rămână în Liga 1, pe la alte echipe. Vor juca dezinvolt, fără presiunea rezultatului.”

Se va simţi lipsa celor trei absenţi

Întrebat dacă îi va afecta lipsa celor trei jucători suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, Pustai a răspuns că orice absenţă contează, dar în acelaşi timp, oricine poate fi înlocuit. „Ne afectează lipsa oricărui jucător, dar am zis şi repet, nimeni nu este de neînlocuit. Va fi un pic greu, pentru că sunt totuşi trei absenţe din primul 11. Să sperăm că cei care îi vor înlocui se vor ridica la pretenţiile noastre”, a mărturisit tehnicianul.

Un gol mai mult decât adversarul

Chiar dacă suporterii aşteaptă o victorie la scor, un succes facil, Pustai spune că important e ca la final să ai cu un gol mai mult decât adversarul, pentru a putea lua toate punctele puse în joc. „Noi ne putem face meciul greu, dacă nu avem atitudine, dacă nu ne gândim că şi la acest meci se pun la bătaie, exact ca la orice alt meci, trei puncte, puncte foarte importante. Toată lumea se aşteaptă să avem 1-0 de pe tunel. Nu e aşa. Eu aş vrea să avem cu un gol mai mult la sfârşitul jocului, să avem cele trei puncte asigurate”, a încheiat antrenorul.

Pandurii – Bistriţa se va juca luni, 29 aprilie, de la ora 19.00, şi va fi transmis în direct de Dolce Sport.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.