Pustai: "Vreau să câştigăm şase puncte!"
Pustai: "Vreau să câştigăm şase puncte!"
Fotbal21 mai 2013

Pandurii a ratat şansa de a-şi consolida poziţia a doua în clasament, iar dezamăgirea este mare în sânul echipei. Cristi Pustai este poate cel mai supărat după înfrângerea din ultima etapă, fiind nevoit să privească de pe margine cum elevii săi scapă printre degete, în ultimele minute, un meci pe care l-au avut în mână.

„Noi suntem singurii noştri adversari!”

„Este destul de frustrant când pierzi aşa cum am făcut-o noi, egalaţi aproape de minutul 90 şi apoi să pierdem în ultimele secunde. Am fost foarte aproape, mai erau trei minute… Era bun şi un punct. Sunt foarte supărat că am mai luat un gol în ultimele secunde. Am pierdut acasă puncte pe care nu ne-am fi gândit că le pierdem. Dar aşa e sportul, aşa e fotbalul, poate o să ne vină şi nouă rândul să câştigăm în ultimele secunde. Noi suntem singurii noştri adversari! Cu Braşovul aşa a fost. Am luat gol, din lovitură liberă, pe jos, parabilă. S-a întâmplat, aşa că să fim atenţi în continuare. O să ne uităm, vedem, analizăm”, a declarat Pustai.

Obiectiv: maxim de puncte

Pandurii mai are doar două partide de disputat până la finalul actualului sezon: în deplasare cu Chiajna şi acasă cu Astra, iar Pustai a fixat ca obiectiv obţinerea numărului maxim de puncte, adică 6. „Mai sunt 2 jocuri, să vedem câte puncte obţinem din cele şase puse în joc. Avem meciuri cu miză, e un program aparent uşor, dar adevărul e că nu-i deloc uşor. Să treacă şi returul din cupă, şi vedem dacă se simplifică situaţia. Însă, ca să fim siguri şi să redresăm situaţia, vreau să câştigăm şase puncte. Acesta este obiectivul de acum. Până la meciul cu Chiajna mai este, nici nu ştim când se joacă”, a precizat tehnicianul gorjenilor.

Patru jucători suspendaţi

Înfrângerea suferită în faţa celor de la Braşov i-a lăsat pe târgujieni nu numai fără puncte, ci şi fără jucători. Nu mai puţin de 7 panduri au primit cartonaş galben, iar 4 dintre ei vor fi suspendaţi pentru meciul cu Concordia Chiajna de etapa viitoare. „Orice jucător contează. Partea proastă e că mai avem şi jucători suspendaţi. Iar echipa este afectată psihic. Au primit liber două zile, în familie pot să-şi revină mai repede”, a spus Pustai.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.