Râmescu a reintrat în greva foamei
Râmescu a reintrat în greva foamei
Ultra - Scurte19 iulie 2013

În urmă cu câteva minute, omul de afaceri Mihai Râmescu a anunțat că a reintrat în greva foamei, din cauza tergiversării, la nivel înalt, a soluţionării plângerilor depuse de o serie de oameni de afaceri şi de poliţişti împotriva inspectorului şef al IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea.
Primul protest al lui Râmescu a constat în 23 de zile de grevă a foamei şi s-a întrerupt din cauza leşinurilor repetate, şi pe fondul anunţului public al ministrului Radu Stroe potrivit căruia în cel mult zece zile va fi soluţionat, într-un fel sau altul, cazul Caragea.
GORJNEWS a fost primul organ de presă informat de Râmescu în legătură cu reluarea grevei foamei.
Revenim în scurt timp cu detalii.

1 COMENTARII
  • politist din gj 21.07.2013 la ora 21:45 pm
    TOATA LUMEA STIE CA TOBA ESTE CEL CARE IL TINE IN BRATE PE ACEST PARVENIT. CUM CREDETI VOI, OAMENI BUNI, CA O SA FIE EL PEDEPSIT PENTRU CEEA CE A FACUT SI CONTINUA SA FACA??? INDICATORII PE CARE II ARE INSPECTORATUL PE LINIE ECONOMICA , DESPRE CARE SE SPUNE CA SUNT PRINTRE CEI MAI BUNI, SUNT FACUTI DIN CREION, E O ABUREALA TOTALA….CUM SA FIE ASA CEVA ADEVARAT? EL CREEAZA INDICATORI BUNI PE BANDA RULANTA, CU CONSTATARI DE 2 LEI, INFRACTIUNI DE NIMIC, CARE NICI NU AJUNG IN INSTANTA…… TOTUL E O MARE ABUREALA DE-A LUI CACARAGEA!!!! ACUM E MOMENTUL SA FACA SI POLITISTII GREVA FOAMEI. ….DE CE NU IESIM LA ATAC CU TOTII, DE CE SA NE LASAM INJOSITI MEREU….SA SPUNEM CUM NE DENIGREAZA MUNCA SI CALITATILE,,,, SA SPUNEM TOTI ABUZURILE LUI ….. SA NU MAI ASTEPTAM, CA DACA STAM CA PANA ACUM, NU O SA SE INTAMPLE NIMIC…. E NORMAL CA PROSTIMEA SA IL APRECIEZE PE PROST, CE STIE PROSTIMEA CE ESTE IN INTERIORUL INSTITUTIEI…. DIN CATE DOSARE A AVUT LA PARCHET, TOATE S-AU FINALIZAT FAVORABIL PT EL DEOARECE MARTORII, ADICA COLEGII NOSTRI, AU MINTIT, NU AU SPUS ADEVARUL, FIIND APOI RASPLATITI CU FUNCTII DESTUL DE BUNE… DACA NOI NU INCEPEM CE INCEPUSEM, DAR, DUSI DE NAS, AM RENUNTAT, O SA NE FIE TOT CA ACUM, PENTRU MULTA VREME
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.