Râmescu: "Caragea mi-a cerut să fac afaceri cu el și-apoi m-a amenințat că mă bagă la beci!"
Râmescu: "Caragea mi-a cerut să fac afaceri cu el și-apoi m-a amenințat că mă bagă la beci!"
Investigatii14 iunie 2013


Omul de afaceri Mihai Râmescu a intrat ieri în greva foamei, în semn de protest faţă de abuzurile şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea. Râmescu susţine că este hărţuit, cu tot felul de controale, din ordinul lui Caragea, din cauză că este naşul lui Liviu Chițiba, șeful Direcției Generale Anticorupție Gorj, cel care a tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la comportamentul abuziv al şefului poliţiei.

”Caragea mi-a spus că el este prietenul meu și o să-mi demonstreze, nu Chițiba”

Mihai Râmescu susține că totul a început în decembrie 2011, când acesta s-a întâlnit pe stradă cu șeful IPJ Gorj, Viorel Caragea. Șeful poliției i-a propus atunci să facă afaceri împreună, lucru de care Râmescu nu s-a arătat prea interesat. „M-am întâlnit în data de 20 decembrie 2011 cu domnul Caragea în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. L-am salutat și mi-a zis să nu-i mai spun domnul comandant, ci să-i spun Viorel. M-a chemat la o cafea și a spus că vorbesc urât la adresa lui. Am plecat spre inspectorat, dar apoi m-a luat și m-a dus acasă la el la Preajba, mi-a făcut cunoștință cu tatăl lui. M-a pus să dau mâncare la struți, după care m-a invitat într-o magazie plină cu rasteie de găini outoare, și mi-a spus să mă gândesc la o afacere pe care o puteam face noi. Apoi m-a dus spre stână, dar nu am putut ajunge că era noroi. A rămas să mă duc altădată, iar apoi l-am dus la inspectorat. Mi-a spus că din ziua aceea el este prietenul meu și o să-mi demonstreze, nu Chițiba. Chițiba e finul meu de 15- 20 de ani, de când s-a însurat. Mi-a spus că Chițiba m-a înregistrat, mi-a ascultat telefonul, m-a raportat, m-a executat. Și m-am gândit că nu poate să îmi facă asta finul meu și nu avea cu ce să mă prindă, că eu sunt corect, nu fac afaceri cu statul. Nu a durat mult prietenia cu Caragea, că pe 5 ianuarie mi-a trimis poliția pe cap”.

”Au venit mascații cu pistoalele și mi-au pus mâna în gât”

Deranjat de refuzul lui Râmescu de a face afaceri cu el, dar și de legătura pe care o avea cu Chițiba, Caragea a trimis peste 90 de polițiști, printre care și mascați înarmați, să controleze toate unitățile deținute de acesta. „Nu se poate ca să fiu hărțuit în continuu. În data de 5 ianuarie 2012, când trebuia să plec la chef la domnul Liviu Andrei, prefect pe vremea aceea, au venit la mine în control 92 de polițiști. Nu s-a spus nimic în presa din Gorj. A trimis domnul Caragea 92 de persoane, toate cele 16 unități ale mele au fost invadate de polițiști, care au controlat toată noaptea. Au venit mascații cu pistoalele și mi-au pus mâna în gât. Au găsit un kilogram de carne în plus, iar la brutărie au găsit 3 kilograme de făină în plus. Mi s-a vorbit foarte urât. Mi-au cerut avizele de însoțire a mărfii. Le-am dat peste 30 de avize. Mi-au luat un aviz de însoțire a mărfii pe care nu mi l-au mai dat nici până azi. Ghiocela lucrează cu acte. La firmele mele nu se dă un covrig fără bon fiscal. Cu toate că evaziunea este în floare peste tot, numai Ghiocela e controlată.  Ei nu se trec niciodată în registrul unic de control. Mi-au dat 12 amenzi de 4.000 de lei și mi-au făcut 4-5 dosare penale, pentru ecusoane, pentru un compot expirat, pentru muzică ambientală, pentru camerele de luat vederi și tot așa. Toate dosarele penale nu au trecut de Parchet. Altele nu am avut. Vrea să îi facă dosar fiului meu, pentru că se folosește de activele firmei, merge cu mașina firmei, dar el este angajat acolo, are dreptul să meargă!”.

”Caragea m-a amenințat că mă bagă la beci, și o să pună pe unii să ma bată, să imi rupă organele interne”


Omul de afaceri a declarat că va face plângere împotriva lui Caragea la ministrul de Interne și la Parchetul General, după ce a fost amenințat în mai multe rânduri. Mai mult, Râmescu susține că a fost avertizat de Liviu Andrei că va fi arestat. ”Pe 9 ianuarie m-a chemat Liviu Andrei și mi-a spus: Băi, te arestează! Bă, te arestează. Ți-am spus să nu mai vorbești la adresa lui. Păi ce am zis domne, am zis și eu ce vorbesc alții, ce a făcut cu finul meu, cu Chițiba, că știe toată lumea. Și mi-a repetat că mă arestează.  Am discutat mai multe cu domnul Andrei, subprefectul Capitalei, dar nu spun. Este asul meu din mânecă. […] Domnul Caragea m-a prins o dată la meciul Pandurilor și a venit în lojă lângă mine și m-a jignit în continuu. Mi-a spus așa: Ce,  mă, ești corect? Las’ că îți fac eu câteva dosare să te învăț minte! Și așa a fost. M-a amenințat că o să mă bage la beci și o să pună pe unii să mă bată, să îmi rupă organele interne”.

”Sunt urmărit în permanență când ajung la Târgu-Jiu”

Râmescu a continuat seria de acuzații la adresa lui Caragea, spunând că acesta este monitorizat și că a ajuns să îi fie frică să mai meargă singur pe stradă.  ”Când ajung în Târgu Jiu sunt urmărit în permanență, mi s-a luat permisul de trei ori într-un an și jumătate. Sunt monitorizat în continuu, telefonul mi-a fost ascultat, îmi este ascultat și acum. Nu mai merg singur pe stradă de frică să nu mi se facă înscenări. Am intrat cu mașina în șanț și poliția a ajuns imediat, că era în spatele meu.”

”Trebuie să se știe la București ce face aici acest Caragea”

Mihai Râmescu susține că nu este singurul afacerist din Gorj luat în colimator de Viorel Caragea și numește și alți patroni care sunt în aceeași situație cu el. „Nu se mai poate așa ceva. Acum o să înceapă o monitorizare a lui Motorga la Târgu-Jiu, care a avut nuntă duminica trecută. Deranjează pentru faptul că desface pe piața din Gorj anumite produse.  Îl luară și pe el cu nunta. Nu se poate ca patronii care lucrează cinstit să fie verificați, cum a fost Popescu Aurel, pe care l-au căutat în pădure. I-a alergat oamenii până au făcut pe ei. Nu se poate așa ceva! Trebuie să se știe la București ce face aici acest Caragea. În Gorj nu se mai poate trăi.” Mai mult, Rămescu a spus că polițiștii din Motru sunt umiliți de șeful IPJ Gorj, pe care-i acuză că sunt de partea afaceristului. ”De ce a venit Caragea în Motru să le spună polițiștilor: Șobolanilor, sunteți slugile lui Râmescu, Clanul Râmescu? Cum să îmi spună așa ceva, că m-am ridicat încet, am pornit cu căruțul și am cărat plăcinte minerilor. Nu am avut părinți cu bani. Săracii polițiști, vin săracii pe la colțuri și îmi spun.”

”Mai bine îmi tai mâinile decât să mă împac cu Viorel Caragea”


În paralel cu aceste presiuni, Râmescu a spus că Viorel Caragea a tot încercat să se împace cu el. ”Viorel Caragea vrea să mă împac cu el. Să tac din gură. Să nu mai vorbesc la adresa lui. Vorbeam de controale, de ce i-a făcut lui Chițiba. Această situație inedită în Motru va continua până când Viorel Caragea va fi demis și până când starea de sănătate îmi va permite. Angajații mei au venit venit pentru că sunt solidari cu mine. Și ei sunt speriați de ce intâmplă. Dacă erăm pătat, mă duceam și stăteam în genunchi la acest individ. Dar nu am de ce. Am vorbit cu liderul de sindicat de la  Sed Lex, Florin Vâlnei, a spus așa: Îmi este rușine cu acest individ. Face de râs Poliția Română!”.

Citiți și …

Video, despre apogeul mafiei din Gorj: Cum a ajuns Caragea să șteargă articolele despre el din arhivele ziarelor locale?!

POLIŢIE SAU MAFIE? Mihai Râmescu, în greva foamei din cauza lui Viorel Caragea

 

23 COMENTARII
  • fane 14.06.2013 la ora 6:38 am
    Felicitari si curaj pt demers ca nu faceti ca sarcina Nicolae Succes care fura cu caragea si impart totul. Trebuie sa trageti un semnal de alarma ca nu este mosia lu ta su judetul asta Toti politistii din gj sunt alaturi de tine Vilnei de la sed lex a batut palma cu caragea
  • Video, despre apogeul mafiei din Gorj: C 14.06.2013 la ora 6:38 am
    [...] Râmescu: “Caragea mi-a cerut să fac afaceri cu el și-apoi m-a amenințat că mă bagă la beci!... [...]
  • razvan 14.06.2013 la ora 9:34 am
    felicitari!!!!!!!
  • Râmescu, în audienţă la prefectul Te 14.06.2013 la ora 13:02 pm
    [...] de afaceri Mihai Râmescu, cel care a intrat ieri în greva foamei, invocând abuzurile şefului IPJ Gorj Viorel Caragea, a fost în această dimineaţă în audienţă la prefectul de Gorj, Claudiu [...]
  • gigi 14.06.2013 la ora 13:25 pm
    vorbiti de bonuri fiscale , jegosul de caragea a auzit de firleme lui glaman de la tgjiu, peste strada de politie unde se ghiftuia cu birau finul fetei lui glaman acolo nu exista si nu a existat casa de marcat totul se numeste evaziune fiscala, de ce pentru ca popescu ginerele lui glaman dat afara din politie si incadrat apoi la evidenta populatie este finul comandantului de la municipiul tgjiu, nu departe peste strada de politie incredibil si totuisi adevarat exsta cumva casa de marcat acolo .....niciodatapai unde baga la mat birau , sa va fie rusine pe glaman l-a controlat vreodata caragea si pe mu;lti multi multi altii, la zilele orasului s-a dus si si-a umflat borhotul la vedere pentru asi marca teritoriul sa-l vada fraierii de politisti si altii ca acolo este interzis la controale si cite si mai cite si cite si mai cite politia actuala este in galeata si este corupta pina la temelie de ce???pentru jegosul de caragea si camarila sa au facut o obsesie din acest lucru..............a dica dezbina si conduce si totul pe spinarea politistuilor care isi vad de treaba nu jigodii ca cei care ii conduc .....cite s-ar putea spune dar ce fac ordinarii de bucuresteni ma refer la cei de la asa zisele esaloane de contro il frunte cu dom petrica toba subordonatul pe linie directa al lui caragea ce sa faca probabil numara banii cind ploaua si peschesurile grase de la gorj in rest dumnezeu cu mila, probabil ca unii numara purceii de la lexi star care au grohait pe la bucuresti si tonele de carne si cite cite tot de la lexistar si de prin alte parti ca doar gorjul mai dispune pe lA FIRMELE PROTEJATE ADICA SUCCES, LMM ADICA LILA CARE SE PUPA LA BOT PRIN PARCARI CU SPURCATUL DE CARAGEA PENTRU CA ALTII SE PUPA PRIN BALCOANELE UNOR VILE DE LUX DE PRIN TG JIU DE EXEMPLU CU PATRONUL SUCCES CHIAR DACA VILA ESTE A OAMENILOR LEGII SE POATE NUMI CHIAR PROCUROR,
  • morie nicu 14.06.2013 la ora 13:29 pm
    bai nr 43 bai media pres, daca cumva esti din presa sa-ti fie rusine magar ordinar cu siguranta esti lingaul lui putoarea de caragea, daca nu esti duin presa ori esti din familia lui ori alt lingau si mai abitir un politist pupincurist,este clar caragea nu mai area ce cauta in gorj decit la evidenta populatiei, acest corupt pina in maduva oaselor nu are ce cauta la politie si mai mult dintrun terche berche ce a fost nu sa schimbat cu nimiceste acelasi bufon, nespalat,nesatul acelasi care atunci cind merge pe undeva isi baga botul in oale;le cu mincare isi baga miinile nespalate si botul de sconcs inorice ce inseamna mincare daca se duce undeva unde se afla mincare indiferent acasa sau oriun unde se facse acest lucru, este clar ca hegemonia lui trebuie sa se extinda la motru prin suces care inca, deci incail mai suporta si ii umple buzunarele, altii au fost incalecati prin sagetile murdare ale politiei gen sefi de politii fortati sa faca acest lucru sau pentru a da bine in fata sefului adica a acestui ordinar de caragioi, totul in prezent la ipj gorj este spoiala este praf in ochi aruncat in fata fraierilor care habar nu au cu ce se maninca politia, si il tot urca in slavi pina o sa-i de a drumul se duca unde a dus mutu iapa si sa faca schimbul pa puscarie cu mischie, mantog, vulpe si compania, deci caragea trebuie sa pice dar de ce cu sacrificiul unor oameni care fac treaba in gorj, au creat locuri ddee munca si au adus prosperitate intr-o zona sensibila a judetului,.......... .poate da dumnezeu si daca motru a fost zona care a incercat sa-l dea jos pe ceausescu si regimul sau atunci cind nimeni nu se astepta poate......si acum destinul vaface ca aceasta jigodie de caragea intruchiparea abuzurilor in aceasta parte de lume sa cada tot prin forta oamenilor de rind care nu mai suporta umilinta la politie si-a cam rezolvat ploile dar ipj gorj este tottimpul un butio de pulbere ..... dupa caderea dictatorului vrau sa-i vad pe lingaii pe pupincuristii din ipj cum se vor da victime ale impostorului , cei care iau incalecat pe politistii de riond si iau umilit si batjocurit sai vad atunci trebuie ca la gorj sa se faca schimbari in masa la virful si mai jos in plitie trebuie oameni onesti care stiu ce-i bunul simt,ce-i ordiea ce inseamna aceasta profesie de politist care este nobila, dar foarte grea dar trebuie profesata de oameni p facuti pentru asta nu de jogodii care la inceput au fost mielusei si sau transformat in bestii peste tot in ipj gorj din dorinta de a conduce si subjuga ....
  • filipc 14.06.2013 la ora 13:35 pm
    domnilor poate este inceputul sfirsitului si pentru cel mai mare oridar si imputit idivid care a existat in acest judet si mai ales in institutia numita politie, caragea este si a fost cea mai mare jigodie, a distru familii a distrus destine a distrus totul ca ciuma lui caragea acestincompetent, bun numai de jmecherii si a se da mare cu fraierii care ii sufla in cur,un comportament animalic, incredibil dar cu mare priza la fraieri si la puscariabili, care pun botul la tot ce se poate acapara, poate va spune ramescu si cit a cotizat la caragea pina pur si simplu s-a sufocat si nul mai suporta, ac4sta distruge oameni, distruge familii toto tot tot, cine la distrus pe lexistar cine decit canalia de caragea jos caragea jos caragea jos si direct in arest si apoi la puscarie sai putrezeasca oasele in puscarie numai acolo este locul si al altora, poate se gindeste sa ne spuna cum este cu autorii incendiului casei leustenilor, sau acum daca la dus pe socru-su la circulatie inapoi sau lipzie lucrile, dar si mailia leustenilor nu este departe de caragea cu care au fost bot in bot ani de zile si sfidau pe toti mpolitistii din acrest judet nu la mai ajungeai cu curul la nas si acestor canalii, acum ia pus din nouidiotul de caragea pe linia de plutuire pentru ca ereau cu ****ul la****si nu mai stiau ce sa mai faca iar apoi iau bagat pe colegii lor in bucluc cu jigodelile lor pe la igpr, sa le fie rusine de pramatii ordinare, caragea la puscarie , la puscarie linga mischie, vulpesi altii sa se duca la becalii sa joase septica pe porunci , la puscarie pramatia dracului si ar trebui ca toti patronii pe care ia supt sa iese la rampa si sa spuna tott ce afacut acest ordinar sa se termine odata cuac4st putregai, rusine celor care il tin inca in brate procurori de la craiova, de la care se cer pretentii,oameni de afaceri politicieini care sau incurcat cu un nespalat in infect la puscarie canalie, la puscarie javra ordinara la puscarie prostul dracului, analfabetule, imputitule, nespalatule, care puti de la o posta a hoit imputit, pina cind sa te mai suporte lumea pina cind, pina ciond, la puscarie
  • ionica 14.06.2013 la ora 15:25 pm
    Sa lamurim treaba: Succes trebuie sa-si întinda tentaculele si peste Motru, drept pentru care era nevoie de o sageata. Au gasit-o: Militianul Caragea. Omul are susținere de " foarte" sus, dar nu mai intram in detalii. Se stie parteneriatul cu Dana Nastase ( da, ati citit bine, e soția lui Bombonel, fost Prim, fost deținut). Sa revenim: sageata are sarcini clare, constand in intimidarea investitorilor locali, care fac cat de cat concurenta caracatitei Succes. Eu nu am lucrat niciodată in Motru, dar pot vedea realitatea. Sunt născut si crescut aici,, dar am lucrat numai in multinationale. Ca dovada a corupției, va relatează un caz real: anul trecut, multinationala la care sunt angajat, a vrut sa deschidă o fabrica de cca 1000 angajati in Motru. Toate premisele erau intrunite- forța de munca disponibilă si ieftină, acces facil la drum european, proiect fezabil cu amortizare rapida, etc. Dar.....s-a hotarat ca nu se va investi aici. Va spun si de ce. Gorj, este pe locul 2 la corupție dupa Vaslui. Fratilor, ne meritam soarta. Asa ca lăsați fratilor concurenta sa se manifeste loial, nu susținută de presiuni, intervenții, acte de corupție....Eu spun doar atat: eu am primit bon de casa si cand am cumpărat un( da, unul) covrig de la Ghiocela. Mai vreți vreo dovada de corectitudine? Cred ca nici hartia nu am amortizat-o cu costul covrigului.....Deci. ...Rusine Institutiei Poliției Romane. Autosesizati-va si scăpați de gunoaie....Imaginea voastre are de suferit
  • fanel 14.06.2013 la ora 15:33 pm
    tov circiumaru si tov calinoiu, voi l-ati imbuibat pe caragea si viceversa la la protectie, dd a avut mare dreptate, ma mir cum de aveti tupeul sa spuneti ca ati cistigat din emisiunile lui dd. acesta a a vut mare dreptate cu tot ce aafirmat pe post da mare dreptate, acum sti vorba sa faci ce zice popa pentru ca nici el nu a fost si nu este usa de biserica. oricum voi atiterminat gorjul si perseverati pina la victoria finala. in legatura cu jigodia de caragea sinteti principalii vinovati, acest impostor nu are ce cauta liber este un mar rau pentru politisti este diabolic si cu mari probleme de personalitate, cu grave probleme de comportament si stiti foarte bine acest lucrudar va jutati reciproc, oricum caragea va trebui si va ajunge la puscarie acolo este locul lui si acolo trebuie sa ajunga, puscaria trebuie sa fie casa lui.. domnule primar sa nu credeti ca nu se stie ce s-a intimplat pe centura jiului cu accidentul cind ca caragea a venit val virtej la fata locului, dar dumnezeu e sus , altul in locul tau poate erea in executarea pedepsei acum dar asa este la noi la gorj, dar eu cred ca trebuie sa se cam adune lucrurile si pe la poale de carpati si sa-i spuneti si eminentei sale prostl satului cacaragea ca primavara apele vin mari, vorba unui mare romancier al nemului romanesc pe vremea cind in tara erea bine nu ca acum , salutare, salutare…..si cacaragea la puscarie, la puscarie
  • leustean 14.06.2013 la ora 15:40 pm
    RĂZBUNARE DIN GELOZIE PASIUNEA COMISARULUI CARAGEA PENTRU DOAMNA LEUŞTEAN, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI LA PROPRIU Sexgate la comanda IPJ Gorj: fiul se răzbună pe tatăl infidel? Din relatările mai multor poliţişti gorjeni, se pare că familia de poliţişti cu maşina şi casa incendiate este ţinta unui caz de promiscuitate, iar cunoştinţă de acest caz ar avea chiar fiul inspectorului-şef Cazul familiei de poliţişti Leuştean este arhicunoscut în rândurile colegilor de breaslă. În urmă cu peste un an, casa şi maşina poliţiştilor au fost incendiate. Nici până acum nu s-au descoperit autorii, fapt care este cusut cu aţă albă, având în vedere că ofiţerii care au cercetat cazul au depus toate eforturile, însă undeva, pe circuit, ancheta a fost blocată. Leuşte an îl acuză pe Caragea: L-aş împuşca! În ultimele zile, aşa cum a prezentat şi “Ediţie Specială”, subofiţerului Aurel Leuştean l-a acuzat direct pe şeful IPJ Gorj, comisarul Salvador Caragea. Poliţistul a ajuns la culmea răbdării, afirmând: “Dacă aş putea, l-aş împuşca pe Caragea, însă mi-e teamă de puşcărie”. Această afirmaţie nu a rămas fără urmări, inspectorul-şef al IPJ Gorj chemându-l pe subofiţer la ordin şi dezarmându-l. Practic, Caragea, prin subalternii săi, i-a ridicat dreptul de a mai avea asupra sa armamentul din dotare pentru o perioadă nedeterminată de timp. Povestea dintre Caragea şi familia Leuştean are un singur liant: subofiţerul Delia Leuştean! Frumoasa blondă ar fi stârnit, spun poliţiştii, pasiunile baronului cu epoleţi Salvador Caragea. În susţinerea acestei teorii, prezentăm două argumente: demisia poliţistului Adrian Dan, fost subaltern al Deliei Leuştean, şi vizitele neobişnuit de dese întreprinse de Caragea la părinţii Deliei Leuştean şi cadourile cel puţin neobişnuite pe care acestea i le-a făcut. De ce Leuştean îl indică pe Caragea? În plus, în sprijinul acuzelor lansate de Aurel Leuştean, vine şi faptul că dosarul are şi acum autori necunoscuţi, deşi există poliţişti care ştiu cine sunt autorii, însă nu au voie să vorbească şi nici să-i prindă. “Oamenii se tem pentru că nu le asigură nimeni protecţia”, spun sursele noastre din IPJ Gorj. Poliţistul Dan Adrian, susţin sursele noastre, lucra la Biroul prevenire, umăr lângă umăr cu şefa sa, Delia Leuştean. Subofiţerul Delia Leuştean, precizează sursele, fusese numită şefă “cam abuziv”, luând locul lui Ovidiu Bica, poliţist cu vechime şi experienţă. “Pentru că era gelos, Caragea se purta foarte urât cu acest poliţist. Omul şi-a dat seama care sunt motivele pentru care este luat la şuturi de şeful cel mare şi a cerut transferul la Turceni, la 75 de kilometri de casă. Caragea nu i-a aprobat, iar poliţistul şi-a dat demisia”, mai spun sursele noastre. De altfel, declaraţia lui Adrian Dan a fost consemnată şi în raportul pe care acesta l-a prezentat Corpului de Control al ministrului în luna martie a acestui an. Poliţist demisionar din cauză că lucra în birou cu «obiectul pasiunii» baronului Caragea
  • gorjan 14.06.2013 la ora 15:52 pm
    cei 3 C CARAGEA,CALINOIU,CIR CIUMARU,MAFIA SI CEI MAI CORUPTI OAMENI DIN GORJ iMentalitatea bolnavă a şefului poliţiei a ajuns până la implicarea în viaţa personală a unora, generând dispute în familii şi la serviciu, alimentând în permanenţă o stare de nemulţumire şi teroare ca pe vremea vechii securităţi comuniste, propriilor subordonati. Mai mult, comportamentul său este identic cu cel al unui stapân de sclavi din epoca feudală prin abuzurile şi jignirile repetate făcute faţă de subordonaţi. Poliţiştii gorjeni au fost puşi în situaţii penibile în faţa unor mari patroni datorită implicării şefului IPJ Gorj în “minimalizarea” unor nereguli grave cu efect negativ major în sfera evaziunii fiscale. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate într-un final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii. Astfel, există agenţi economici mai mici din Gorj care au fost cumpăraţi la propriu, sau dacă nu, scoşi forţat din sistem de Sarcină Nicolae, patron al SC SUCCES NIC COM SRL. cu sprijinul exclusiv al inspectorului sef Caragea Viorel Salvador.La nivelul IPJ Gorj stresul este principala cauză de îmbolnăvire a poliţiştilor. Deşi natura serviciului este cauzatoare de stres, ponderea cea mai însemnată în cauzarea stresului o reprezintă raporturile şef-subordonat şi multitudinea abuzurilor gratuite la care sunt supuşi poliţiştii, de la comportamentul umilitor cu care tratează poliţiştii în faţa persoanelor ce provin din afara instituţiei, la cercetările disciplinare dispuse nemotivat şi până la sancţiunile aberante date ca pe banda rulanta. Acest frustrat a deformat inacceptabil imaginea institutiei!Pacat ca oamenii capabili si competenti sunt inlaturati de frustrati insetati de putere si dispusi sa plateasca oricat pentru a tine scaunul! Felicitari pentru articol!
  • politist 14.06.2013 la ora 16:07 pm
    caragea seful IPJ GORJ este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. a transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. exemlu seful de la economic cu afaceri de sute de miliarde ale firmei elsimida in minerit si termocentrale .toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul, asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul stroe sa faca curatenie urgent!.... Veniti la Gj d-lor ziarişti ca aici e caracatiţa şi mafia în poliţie,aici sunt mulţi bani din minerit şi termocentrale din care se înfructă acest baron de nu i mai ajunge nimeni la nas,a citizat la liderii PDL de au nenorocit politia.RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei. felici tari pt. articol si continuati investigatia de demascare a acestui condeescu al politiei gorjene ,care rezista sub toate guvernele datorita taxelor imense pe care le achita ...dl ministru trebuie sa ia urgent masuri cu acest tablagiu de la circulatie ajuns peste noapte seful politiei ,aceasta fiind o palarie prea mare pentru un creier atat de mic…veniti la gorj si stati de vorba cu agentii de politie ..cred ca suta la suta dintre acestia sant scarbiti de aceasta conducere ..am ajuns sa ne fie sila sa mergem la serviciu din cauza presiunilor la care santem supusi ...amenintarea si santajul sant la ordinea zilei
  • politist 14.06.2013 la ora 16:17 pm
    cine credeţi că vă scapă de caragea dragi poliţisti? NIMENI! dacă nu vă uniţi si nu clociţi ce trebuie să faceţi şi nu vorbiţi la bucureşti cu cine trebuie, caragea nu va pica de la sine. Nu are nimeni acest interes pentru că produce BANI!!!! Eu vă doresc succes! Nu încape niciun semn de îndoială în ceea ce privește mafia din ”structurilii” statului însă , dacă tot știți atâtea amănunte , l-ați informat , oficial , și pe ministru’ ? Așa , doar să nu poată zice că nu a știut despre fărădelegile subordonaților ! Altfel , aceste postări pot fi considerate doar manipulări în favoarea ”subofițerului superavansat ” .Când a fost Rus ministru , prin Piața Prefecturii , i-am vazut ”cioc – în – cioc” , purtând discuții amicale ; semn căCaragea a găsit ”numitorul comun” tocmai cu omul marinarului . Așadar , dacă ”cei din sistem” nu vă veți opune ”oficial” abuzurilor , eu nu cred că se schimbă ceva , poate până nu vor dispărea , natural , tătucii comuniști instalați după revoluție în fotoliile protipendadei roșii , rebotezate , ”nepotizate” definitiv . Caragea a fost și cel care a ascuns beția primarului , la accidentul de la sfârșitul anului trecut , pe Centură ! Așa se spală mafioții între ei ! Să nu afle cetățeanul sărăcit , și ignorant , de manipulările aleșilor mincinoși !
  • morie n 14.06.2013 la ora 21:10 pm
    taticutule sin nicu morie , subordonatul matale, taticutule mincati-asi pl-ul matale este cam groasa si mie mie cam frica ca se darima sandramaua, ce bine afost pina acuma cu matalem mincatiasi cirapi nespalati de la revelion, zii ce sa facem ca mi se cam bate ochiul al sting si asta se bate numai de belea si si mie frica rau de tot ca te-am visat si cam urit se facea ca te duce la vale o apa tulbure, tulbure si matale cereai ajutor, eu te-am vazut dar nu te-am putut salva mincateasi ca ma- scos de la belea belea mai adus si pe mine la centru, sint eu cam prostut si fara multa minte dar nu se cunoaste, bine ca ai scapat de craciun ala ca n-o mai scoteai la cap deloc, iti mincase ficati matale de peloponez, ma disperase si pe mine al dracului si avea priza la fraieri ca la noi astia mai de sus nu-l prea luam in seaba, matale esti tatal nostru, mincateasi de barosan, eu sa sti ca am vorbit si cu altii cu filip, i-am zis ssi lui birau dar asta este tare dobitoc, ce sa-i faci asa l-a nascut saraca de muma-sa da si asta te-ar lua de pe boabe din doua miscari, si cum zisei am vorbit cu filip, cu tatomir, cu fetanu vorbesti matale , cu asta cu nasul rosu zii sa-i zic asta crac care sta mai mult cu gradele pe cap, i-am mai zis si lui barbulescu pe care l-ai uns sef acolo la carbune sui sti matale ca daca nu curge tot pica sti treaba cu guineri-su mai face si el zilnic cite o cursa de carbune pe naspa sa ia si gura lui ceva dar este omenos baiatul sti matale obrazul cu cheltuiala se tine era sa zic obrazul fin dar se cam tabaceste se sa-i faci la noi e greu, si cum zicem daca ochiul meu o fi de belea noi sintem aproape si venim cu pachet la matale nici o grija da sa nu te tina astia prea mult ca sti ca eu am nevasta cam zgircita si ma scoate de la portie si pe mine mincateasi, vezi si matale ce faci cu strutii cu caprele punele la fereala ca nu-i a buna, si ai grija ca cu fiu-tu ie belea iti vinde asta tot cind te-ai intoarce o sa gasesti o stiva de sticle de wiski si coniac cit casa nu mai gasesti nimic, fi atent taticutul4e jigodia draculuii ce esti
  • gicu 14.06.2013 la ora 23:14 pm
    D LE PRIM MINISTRU PONTA NU VEDETI CA CEI 3 C CALINOIU CIRCIUMARU SI CARAGEA AU NENOROCIT JUDETUL ASTA.SI MAI ESTE SI LEMNARU CARE L A AJUTAT PE CARAGEA CU INFLUENTA LA TINE.OAMENII NU V AU VOTAT SA TINETI ACESTI MONSTRII.RUSINE CU ASTFEL DE BARONI. FACETI CEVA D LOR SENATORI GREBLA SAU POPESCU
  • vorel 15.06.2013 la ora 16:45 pm
    Felicitari pt curaj si demnitatea de a nu fii caalcat in picioare d le rimescu. aveti s[prijinul majoritatii politistilor din gorj in primul rind Vileni florin de la sed lex a batut palma cu cacargea.exact acum un an inainte de alegerile locale de cind l a atacat pe caragea pe antena 3 de atunci nu i a mai pronuntat numele caci caragea a avut grija sa l unga cu ceva bani si sa l aduca la tacere.din contra vilnei a facut rau la multi membrii sed le asa ca dragi politisti plecati de la sed lex ca singurul care se lupta pt voi este cnp prezidat de d l craciun daniel. SUNTETI SALVATORUL POLITISTILOR CARE SI AU PIERDUT SPERANTA DAR AU RECAPATAT O SI SINGURA SANSA ESTE SA NU CEDATI CA ASTA VA VA TERMINA CA PE LEXI STAR.TOTUL SAU NIMIC
  • d le ponta 15.06.2013 la ora 16:55 pm
    auzi ma d le PONTA chiar te are si pe tine caragea la mina cum se lauda peste tot ca nu va puteti atinge de el.pe calinoiu il are cu dosarele multe,angajarile de la spitalul sadu,pe circiumaru la fel cu multe altele,dar pe tine chiar te are inregistrat la lemnaru la ana cind te vedeai cu viceprimarita Vina.chiar face tablagiul asta ce vrea din voi. mai intekleg ca pe calinoiu si circiumari le face capul mare ca daca nu mai e el se duc la ...bulau toti si se alege praful dar pe prefect si pe tine chiar te prostesc astia cum vor. sau astia se folosesc de numele tau sau tu d le PONTA esti complice cu acesti nenorociti. ca si un domn procuror Volintiru cu care se lauda caragea peste tot ca are imunitate la parchetul craiova. ca si proc Mota care a cam pus botul la spaga strinsa de caragea si ii face toate jocurile. ca si umflatu de lemnaru ,sarcina care ii tot da bani multi lui caragea si etc
  • d le ponta 15.06.2013 la ora 17:08 pm
    auzi ma d le PONTA chiar te are si pe tine caragea la mina cum se lauda peste tot ca nu va puteti atinge de el.pe calinoiu il are cu dosarele multe,angajarile de la spitalul sadu,pe circiumaru la fel cu multe altele,dar pe tine chiar te are inregistrat la lemnaru la ana cind te vedeai cu viceprimarita Vina.chiar face tablagiul asta ce vrea din voi. mai intekleg ca pe calinoiu si circiumari le face capul mare ca daca nu mai e el se duc la ...bulau toti si se alege praful dar pe prefect si pe tine chiar te prostesc astia cum vor. sau astia se folosesc de numele tau sau tu d le PONTA esti complice cu acesti nenorociti. ca si un domn procuror Volintiru cu care se lauda caragea peste tot ca are imunitate la parchetul craiova. ca si proc Mota care a cam pus botul la spaga strinsa de caragea si ii face toate jocurile. ca si umflatu de lemnaru ,sarcina care ii tot da bani multi lui caragea si etc
  • elsimida 15.06.2013 la ora 17:14 pm
    caragea a distrus onoarea si demnitatea politiei in gorj. a folosit institutia in scopuri personale, dosare la comanda in functie de interesele sale, promovari in functii numai dupa interese politice si financiare. la toate functiile scoase la concurs a participat numai un singur candidat. seful de la economic ionescu cristi fiind promovat pe criteriul soacrei, sefa femeilor PDL gorj, santajabil si bun executant, cum poate verifica si coordona acesta verificari de mari fraude cind firma sotiei si soacrei, elsimida srl are cotracte de miliarde lei din banul public si in special in minerit si energie iar mesele festive pentru caragea si toate protocoalele sunt asigurate de ionescu, mare sef la economic. caragea subjugase politia din gorj baronului portocaliu de la arad. la 1 dec. 2011 a trimis 40 de politisti, 10 masini, ciini la defilare in arad, se mutase capitala in arad, a organizat mese festive pentru igas la rinca unde personal caragea l-a servit la masa si punea in pahar ministrului igas, toata aceasta slugarnicie doar pentru a si pastra postul de sef si a putea sa-si deruleze nestingherit afacerile murdare pe care le deruleaza si protejeaza in gorj.
  • gorjan 15.06.2013 la ora 17:19 pm
    Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in centrul careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii. Poliţiştii gorjeni sunt puşi în situaţii penibile în faţa unor mari patroni datorită implicării şefului IPJ Gorj în “minimalizarea” unor nereguli grave cu efect negativ major în sfera evaziunii fiscale. Actualul sef al IPJ Gorj este un fost lăcătuş mecanic, devenit între timp subofiţer de poliţie, numit la cârma IPJ Gorj în 2009, după ce a absolvit o facultate de stiinţe juridice şi administrative. Valabilitatea numirii sale în funcţie este îndoielnică tinând cont că legea prevede vechime în ştiinţe juridice de minim 5 ani, Caragea având la acel moment doar 2 ani vechime în materie juridică. Mai mult decât atât, în 2005, a fost promovat adjunct al IPJ Gorj fără a avea facultatea de drept, fostul şef al instituției modificând fişa postului (menţionând studii superioare şi nu juridice, cum ar fi trebuit) special pentru Caragea. În aceeaşi perioadă, Caragea punea rezoluţii pe dosare penale fără a avea dreptul legal de a se ocupa de acest lucru. Se accentuează în fiecare zi razboiul mediatic dintre şeful inspectoratului şi presă, deoarece manifestările ofensive si trecutul precar al acestuia l-au împins în a încerca să cumpere jurnalişti şi televiziuni locale care sa-i facă pe plac. Cu toate acestea vor exista mereu oameni verticali care vor scrie lucrurile aşa cum sunt, iar în acest sens, pentru a vă atrage şi mai mult atenţia asupra imaginii pe care Caragea Viorel Salvador o are şi menţine la nivelul judetului Gorj sunt elocvente şi articolele din presa locală care îl privesc pe ofiţer şi activitatea desfăşurată zilnic de acesta, respectiv ziarele GORJNEWS, pandurul Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjeana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea . Caragea nu isi poate dovedi nevinovatia decat manjind cu bani storsi de la altii pe cei care incearca din rasputeri sa faca dreptate! Nu cred ca exista politist din Gorj care sa fi fost mai umilit de alt superior decat de Caragea, si s-au perindat ceva inspectori sefi si pe la Gorj!
  • gorjan 15.06.2013 la ora 17:19 pm
    Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in centrul careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii. Poliţiştii gorjeni sunt puşi în situaţii penibile în faţa unor mari patroni datorită implicării şefului IPJ Gorj în “minimalizarea” unor nereguli grave cu efect negativ major în sfera evaziunii fiscale. Actualul sef al IPJ Gorj este un fost lăcătuş mecanic, devenit între timp subofiţer de poliţie, numit la cârma IPJ Gorj în 2009, după ce a absolvit o facultate de stiinţe juridice şi administrative. Valabilitatea numirii sale în funcţie este îndoielnică tinând cont că legea prevede vechime în ştiinţe juridice de minim 5 ani, Caragea având la acel moment doar 2 ani vechime în materie juridică. Mai mult decât atât, în 2005, a fost promovat adjunct al IPJ Gorj fără a avea facultatea de drept, fostul şef al instituției modificând fişa postului (menţionând studii superioare şi nu juridice, cum ar fi trebuit) special pentru Caragea. În aceeaşi perioadă, Caragea punea rezoluţii pe dosare penale fără a avea dreptul legal de a se ocupa de acest lucru. Se accentuează în fiecare zi razboiul mediatic dintre şeful inspectoratului şi presă, deoarece manifestările ofensive si trecutul precar al acestuia l-au împins în a încerca să cumpere jurnalişti şi televiziuni locale care sa-i facă pe plac. Cu toate acestea vor exista mereu oameni verticali care vor scrie lucrurile aşa cum sunt, iar în acest sens, pentru a vă atrage şi mai mult atenţia asupra imaginii pe care Caragea Viorel Salvador o are şi menţine la nivelul judetului Gorj sunt elocvente şi articolele din presa locală care îl privesc pe ofiţer şi activitatea desfăşurată zilnic de acesta, respectiv ziarele GORJNEWS, EXCLUSIV DE GORJ. Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjeana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea . Caragea nu isi poate dovedi nevinovatia decat manjind cu bani storsi de la altii pe cei care incearca din rasputeri sa faca dreptate! Nu cred ca exista politist din Gorj care sa fi fost mai umilit de alt superior decat de Caragea, si s-au perindat ceva inspectori sefi si pe la Gorj!
  • atotstiutorul 16.06.2013 la ora 13:19 pm
    in seara zilei de vineri 14 06 caragea s a intilnit cu cms sef popescu ion fost sef directie control intern igpr,actual sef serviciu in spatele ipj in parcare.popescu a venit cu bmw negru seria 5 B 33 XLP.se stie ca popescu ion i a ascuns toate reclamatiile inaintate la igpr si in continuare il ajuta si caragea isi face interesele la igpr. fratele lui popescu,adi lucreaza la ipj gj si a fost invinuit la oparceht anul trecut ca a furat 500 de casete video cind era la logistica. caragea i a facut lui poescu casa de sus pina jos cu ajutorul dacorex a lui lile mirel,LMM. VA ROG SA SCRIETI TOTI PE UNDE IL VEDETI PE CARAGEA SA vada si cei de la sipi macar aici,la lemnaru la ana,la sarcina etc....
  • politist 18.06.2013 la ora 23:48 pm
    p entru domnii din corpul de control al mai , sint chiar un politist care am plecat din cauza ca acest individ puscariabil numit caragea erea de nesuportat, am vazut emisiunea la realitatea si am ramas surprins de lipsa si incapacitatea celor care ii suflau la telefon purtatorului de cuvint doamna dochian probabil erea acolo si nulitatea de caragea.....bun s-a intocmit un dosar penal pentru blocarea drumului etc etc si etrc dar carea este actul material de blocare a strazii bai caragea, carea bai fraiere, a pus bariera, a pus vreo trasura dea doua in strada, a facut vreo baricada, ai vazut tu fraiere acest lucru, infractiunea se savirseste cu intentie, pai mai incultule, bai prostovane care este sau a fost intentia oamenilor de acolo....sa blocheze strada, bineinteles ca acolo au fost gura casca oameni din blocurile vecies sau si nuntasi dar ei nu au avut intentia de a bloca cu buna stiinta stradan nu au avut reprezenrarea savirsirii unei infractiuni, de3ci domnilor de la bucuresti, aici este vorba de abu cras din partea unui om neom mai bine zis caragea si a altui fraier numit stochean de la motru slugoi ordinar,pupincurist total, deci abuz si numai abuz,pai atunci fraierilor sa dati si cu subsemnatul si sa va fie rusine ca faceti politia de risul lumii si ati facut pina acum cu virf si indesat, daca erea negru la motru adjunct cred ca pina acum erea la spital cu icter mecanic, dar daca este pristanda stochean si pristanda ioenete si superpristanta copcaragea ce sa n mai vorbim, chiar asi fi vrut sa vad daca cineva le-a spus acestor indivizi certati cu cartea cu cultura cu bunul simt ca nu este nici o infractiune de blocare, cazul mai necesita si alte discutii a facut cumva ramescu cortul in strada si ablocat strada bai fraieri de politisti, unde a fost politistul de frunte al judetului stochean , s-au pus ca magarul pe p[luta pe omul cu nunta pentru ca asta deal dracu nu vrea sa fie sub talpa tembelului de caragea si atit, a doua zi au fost alte eminente cenusi in frunte cu fetanu un alt pupincurist convins,bai fraierilor sa va fie rusine ca mai sinteti in politie si conduceti oamenii numai la prostii si la timpeniile voastre din capetele a;lea bolnave de lingai si lichele....... deci donmilor de la bucuresti faceti curatenie si sa faca treaba dupa lege si ordine nu dupa ce le bese lor mintea pentru ca si indicatorii aia buni se mai fac si din creion din pix sau ...din tastatura calculatorului, stiu prea multe si imi este chiar scirba de tot din aceasta politie judeteana nenorocita si condusa numai de jogodii alese pe sprinceana....sa va fie rusine incompetentilor
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.