Război în IPJ Gorj: Caragea și Voinescu sunt la cuțite!
Război în IPJ Gorj: Caragea și Voinescu sunt la cuțite!
Investigatii29 martie 2013

caragea

Conflictul mocnit dintre șeful IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, și adjunctul acestuia, Ion Voinescu, a căpătat proporții neașteptate în ultimele săptămâni, odată cu decizia de neînțeles a lui Caragea de a-l evalua cu calificativul „SATISFĂCĂTOR” pe Voinescu, pentru prestația managerială a acestuia din 2012.
Conform surselor noastre, Voinescu a contestat, deja, la Tribunalul Gorj, evaluarea pe care i-a făcut-o Caragea, și are mari șanse de câștig, după ce Ion Frățilescu, alt fost adjunct al lui Caragea, a obținut tot în instanță anularea unui calificativ asemănător.
Potrivit informațiilor postate pe site-ul IPJ Gorj, Voinescu este mâna dreaptă a lui Caragea și, implicit, omul cu care se consultă în adoptarea majorității deciziilor manageriale. În realitate, Caragea și Voinescu formează o „echipă” managerială ruptă din decorul unui spital de nebuni, neputându-se vorbi, în condițiile date, de coeziune și corență la nivelul structurii de comandă a poliției din Gorj.
În evaluarea profesională făcută lui Voiunescu, Caragea îl desființează, pur și simplu, ca manager. Este de neînțeles de ce, din moment ce îl evaluează astfel, Caragea nu a cerut superiorilor ierarhici din IGPR și MAI, precum și protectorilor săi politici din PSD, înlocuirea lui Voinescu din funcția de adjunct al șefului IPJ Gorj.
Războiul deschis de la vârful poliției gorjene se reflectă, din păcate, în calitatea prestației acestei instituții, care ar trebui să se afle în serviciul public. Or, s-a dovedit cu vârf și îndesat, poliția condusă de Caragea nu e capabilă să protejeze nici măcar polițiștii. La doi ani de la incendierea casei și autoturismului familiei de polițiști Leuștean, încă nu s-a găsit autorul.
 
 
 
 

11 COMENTARII
  • Cristi 29.03.2013 la ora 21:13 pm
    Acum au inceput sa se certe si intre ei.Cred ca e timpul pentru o noua echipa manageriala.
  • coruptii 29.03.2013 la ora 22:22 pm
    caragea seful IPJ GORJ este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. a transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. exemlu seful de la economic cu afaceri de sute de miliarde ale firmei elsimida in minerit si termocentrale .toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul, asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul stroe sa faca curatenie urgent!.... Veniti la Gj d-lor ziarişti ca aici e caracatiţa şi mafia în poliţie,aici sunt mulţi bani din minerit şi termocentrale din care se înfructă acest baron de nu i mai ajunge nimeni la nas,a citizat la liderii PDL de au nenorocit politia.RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei. felici tari pt. articol si continuati investigatia de demascare a acestui condeescu al politiei gorjene ,care rezista sub toate guvernele datorita taxelor imense pe care le achita ...dl ministru trebuie sa ia urgent masuri cu acest tablagiu de la circulatie ajuns peste noapte seful politiei ,aceasta fiind o palarie prea mare pentru un creier atat de mic…veniti la gorj si stati de vorba cu agentii de politie ..cred ca suta la suta dintre acestia sant scarbiti de aceasta conducere ..am ajuns sa ne fie sila sa mergem la serviciu din cauza presiunilor
  • sasa 29.03.2013 la ora 23:14 pm
    o noua echipa manageriala , cu caragea sef....
  • Sile 30.03.2013 la ora 0:04 am
    La ce caracter are Caragea si-ar trada si familia numai sa isi pastreze postul
  • Lica 30.03.2013 la ora 0:30 am
    Deci daca Voinescu a luat SATISFACATOR si e adjunct , Caragea care e sef trebuie sa ia INSUFICIENT deoarece el a luat deciziile.
  • Curios 30.03.2013 la ora 9:53 am
    Ce se mai aude cu acel control de la MAI ? Nu pot sa cred ca acest spagar numit Caragea va scapa si de data aceasta. Chiar nu mai avem oameni cinstiti in poliție?
  • Jianu 01.04.2013 la ora 9:42 am
    Javrele au inceput sa se muste intre ei . Haita are nevoie de un nou sef.
  • fane 01.04.2013 la ora 21:00 pm
    felicitari pt articol ca de cxeva timp caragea se lauda ca v a cumparat si pe voi.deasemenea trebuie apreciati politistii care au avut taria de a nu se lasa calcati in piciaore sa fie presul si ineltele acestui,,golan sau baron,,fara scoala de o maralitate indoielnica.Rusine d lui PONTA ca la insistentele lui calinoiu s a zbatut sa tina acesta baron in functie in ciuda abuzurillor si infractiunilor comise.toata lumea stie de preocuparile acestui imfractor in uniforma.D nilor deputati si senatori din gorj,Grebla Popescu noi v am votat sa schimbati ceva in gorj nu sa tineti infractorul sa si bata joc de atitia oameni.Chiar nu stiti citi bani produce caragea,cum i a dat lui igas,cum chefuia cu liviu andrei la rinca cu liderii PDL cu blaga,cu banii strinsi de la sarcina si de la toti marii patroni pt a i lasa sa si faca afacerile... va maritati soarta d lor politristi din gorj ca v a dezbinat caragea si v a umilit cum a stiut el ca daca va uneati 30 de oameni cu caracter si ieseati in fata ipj nu mai statea 3 ore.o sa ajunga caragea sa va abuzeze si nevestele si bamiliile si nu veti zice nimic si veti fi niste lasi ca filip,morie,crac,negrea,birou,fetanu....
  • gigel 01.04.2013 la ora 21:34 pm
    caragea este si a fost un impostor, rusine politiei cu acest individ, este clar ca este tinut de oameni fara caracter dar cu spatele puternic, caragea este un infect un putregai care strica tot cu ceea ce intra in contact, am mai spus el are un singur loc si acela este le puscarie, acolo este locul lui si acolo va ajunge mai devreme sau mai tirziu. tirbina este un bun ofiter, a incercat caragea sa-i bage bete in roate dar omul a avut vointa, tupeu si cap si a demonstrat ca poate sa ia un concurs cind toti i-au fost impotruiva. ce a cistigat, nimic pentru s-a pus caragea pe el ca rudarul pe pluta si a fost nevoit sa plece, da sa plece, motivul fiind unul medical dar nu a fost nimic medical a fot ceva de genul a ceea ce a facut craciun, dar asta avea pensia la buzunar si i-a dat prin mandule lui caragea, se saturase si asta de atita prostie si mitocanie ce exista prin ipj gorj si i-a lasat sa-si dea palme singuri pina i-o lua gaia. deci rusine politiei cu asemenea exemplar, dar cine sa vada realitatea de la gorj, dar va veni vremea cind caragea va primi chiftele cu prastia si se va face macel cu ziaristii sa-i ia un interviu in zeghe da in zeghe aceasta este uniforma lui caragea, rusine, rusine, rusine, rusine celor care il tin inca in brate pe acest impostor
  • salvador 02.04.2013 la ora 20:33 pm
    afacerile d nei alioani carmen cu utilaje s au intersectt cu afacerile lui CARAGEA derulate prin S C DACOREX,societatea lui caragea ce are lucrari de zeci de miliarde la banul public cu compexele energetice etc.de aceea caragea a cautat mereu sa o termine pe aceasta si in urma cu 2 ani l a trimis pe ionescu de la SIF in control la aceasta sa vada de unde are,cu ce societate incheiase contracte de achizitionare carburant.imediat suui sc dacorex a luat de la societatea din craiova combustibil societate ce le a dat si bazinele.de asta caragea a cautat sa o infunde pe corcodica...... asa se va intimpla cu toti care ii fac concurenta lui SALVADOR..... aviz gainarilor ce vindeti oua,oierilor...., cei ce au balastiere sau transportatorii doar platesc taxa de protectie lui caragea prin bunaiasu... d l sarcina s o fi saturat si el sa i dea lui caragea ca doar stie plotonerul sa l faca presul lui si sa l faca sa scoata....taxa zilnica
  • Ionel 05.04.2013 la ora 19:45 pm
    Buna! Stie cineva care este casa d-lui Voinescu Ion, in Rovinari?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.