Relația Tobă – Caragea are efect cancerigen asupra poliției din Gorj
Relația Tobă – Caragea are efect cancerigen asupra poliției din Gorj
InvestigatiiUltra - Scurte18 aprilie 2013

toba si caragea

După cum am dovedit aici, IPJ Gorj a ajuns teatru de operațiuni de război între inspectorul șef Viorel Salvador Caragea și mâna dreaptă a acestuia, adjunctul Ion Voinescu. După 12 ani la conducerea poliției gorjene, Voinescu s-a trezit evaluat de Caragea, pentru activitatea din 2012, cu “SATISFĂCĂTOR”, fără să fi avut vreo sancțiune, anul trecut, și în condițiile în care toate structurile coordonate de el au luat calificative de “FOARTE BINE”. Voinescu a contestat “SATISFĂCĂTORUL” printr-un raport adresat Inspectoratului General al Poliției Române. Din acest document oficial aflăm, cu stupoare, că cei doi nu-și vorbesc, că inspectorul șef este agresiv, injurios și trivial,obișnuiește să deconspire sursele poliției față de persoane din afara instituției,falsifică procese verbale ale unor ședințe de comandă, că merge personal în arestul poliției și ordonă unora dintre cei reținuți să reclame polițiști pe care-i consideră ostili lui, că îl monitorizează video pe Voinescu, că încearcă să-l izoleze în IPJ și că îl forțează să se pensioneze.

IGPR-ul a confirmat „SATISFĂCĂTORUL”, dar nu l-a demis pe Voinescu!

Zilele trecute, când am publicat pasaje esențiale din acel raport, promiteam că voi reveni pentru a detalia ce măsuri a luat IGPR-ul în urma analizării și verificării acuzelor lansate de Voinescu. Răspunsul este, la rându-i, halucinant. O comisie desemnată pentru soluționarea contestației depuse de adjunct a confirmat calificativul de “SATISFĂCĂTOR”, a găsit nefondate acuzele lui Voinescu la adresa lui Caragea și, de-a dreptul aberant, a menținut actuala echipă de conducere. Presupunând că inspectorul șef l-a evaluat corect pe Voinescu, este inadmisibil ca IGPR-ul să mențină un “SATISFĂCĂTOR”, ca Voinescu, pe poziția a doua în organigrama IPJ Gorj.  Este de neînțeles cum a putut dispune IGPR-ul conservarea unei echipe manageriale alcătuită din doi inși care-și scot ochii unu’ altuia cu orice prilej, care nu comunică unul cu celălalt și care nu mai au mult și se împușcă unul pe altul. În altă ordine de idei, este greu de crezut că, la experiența profesională și managerială a lui Voinescu, net superioară celei de care dispune Caragea, adjunctul IPJ Gorj s-ar fi putut hazarda să înainteze IGPR-ului un raport cu acuze inventate și nefundamentate pe probe.

Chestorul „Petrică” nu iese din cuvântul lui Caragea

Sursele noastre vorbesc despre existența unei “relații speciale” între șeful IGPR-ului, chestorul Petre Tobă, și comandantul IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea. Ambii au ajuns la conducerea poliției române fără a avea, la bază, studii solide în domeniu. De pildã, întâiul polițist al țărișoarei noastre este absolvent nu al Academiei de Poliție, ci al unei facultăți de mașini și utilaje pentru construcții. În ceea ce-l privește, Caragea s-a trezit polițist la capătul unui curs-fulger, de 6 luni, la Câmpina, într-o perioadă în care numai cine nu-și dorea nu intra în poliție. Colecționar de nenumărate dosare penale, unele active, majoritatea constituite în baza plângerilor depuse de subordonații săi, Caragea a fost de multe ori în pragul demiterii, dar a fost salvat de fiecare dată fie de Tobă, căruia i se adresează camaraderește, cu “Petrică”, fie de miniștrii de interne, fie de însuși Victor Ponta. În timp, la nivel guvernamental a devenit clar pentru toată lumea că e mai puțin riscant să faci avansuri animatoarelor din piscina personală a premierului, decât să propui demiterea lui Caragea. Șeful IPJ Gorj, deși a gafat încă de la numire, în iulie 2009, existând destule indicii că a favorizat moartea unui minor rătăcit la Rânca, a supraviețuit unei liste incredibil de lungi de miniștrii de interne, care, majoritatea, au încercat demiterea lui.

Tobă, atent să nu deschidă și mai tare Cutia Pandorei

Deși raportul lui Voinescu relatează abuzuri incredibile ale lui Caragea și descrie o atmosferă irespirabilă în IPJ Gorj, Tobă nu se atinge nici de Caragea, nici de Voinescu. Trece prin acest decor de război în vârful picioarelor, de teamă să nu miște de la locul lui vreun obiect sau vreun personaj care ar putea căsca și mai tare Cutia Pandorei. În mod cert, Voinescu, la vechimea sa de 26 de ani ca polițist, știe suficiente lucruri care i-ar putea fi fatale înclusiv lui Tobă. Or este evidentă opțiunea lui Tobă, între o structură de poliție funcționabilă, cu un climat intern normal, și scaunul propriu.

Sursa documentului exploziv: Tribunalul Gorj

Ca urmare a confirmării de către IGPR a calificativului de “SATISFĂCĂTOR”, Voinescu a cerut anularea acestuia pe cale judecătorească. În acest sens, a depus o plângere la Tribunalul Gorj, aflată în curs de judecare. În arhiva acestei instanțe, orice cetățean poate consulta și obține copii ale unor documente de interes public, așa cum este raportul exploziv înaintat de Voinescu la IGPR.
În cuprinsul plângerii, se arată clar că IGPR-ul a mușamalizat totul.

extras din plangere tribunal gj

Ziarul de Investigații GORJNEWS va încerca să afle poziția oficială a ministrului de Interne Radu Stroe. Sperăm să ne parvină înainte să fie, la rându-i, schimbat, de structurile de tip mafiot care sufocă poliția română.

15 COMENTARII
  • razvan 18.04.2013 la ora 5:57 am
    cainii latra si CACARAGEA ajunge chestor.....
  • d leprefect 18.04.2013 la ora 13:54 pm
    Felicitari pt articol si curajul de a mai scrie adevarul in ciuda presiunilor si amenintarilor lui caragea. Pe caragea baronii calinoiu si circiumaru il sustin ca caragea se plinge si ii ameninta pe mosii astia ca daca pica el vor iesii la iveala multe dosare…….si asa nemernicii fac presiuni peste tot la Mai La Ponta sa l tina . Poate d l prefect sa si dea seama de abuzurile lui si cit rau a facut si fsce politiei si oamenilor. Deasemenea cei ce ii cotizeaza periodic lui caragea fie santajati fie pt a supravietui sunt complici cu acesta in special SarcinaN si Lemnaru. Felicitari inca o data si faceti apel si la alte publicatii nationale sa preia abuzurile plotonerului ca poate isi fac curaj si politistii sa scrie si sa zica de bravul lor sef ca fapte bune face….. fane spune: Nici dinti nu mai aredintitablagiul ca i a muscat pe toti de fund Toate relele facute se vor rasfringe curind asupra lui si a faniliei lui si va muri.mincat de cancer. Daca un sfert din politisti ar avea taria sa zica despre afacerile lui carsgea si sa iasa cu curaj sa l infruntr precun dl craciun daniel ce a preferst savplece linistit decit sa stea la masa cu acest golan cu epoleti acest infractor nu ar mai sta pe scaun nici citeva ore dar cu oameni ca fetanu filip morie crac ionescu etc ce il pupa in cur si injura pe la spate doar pt a si tine scaunele calde………. Poate institutiile ca SR I isi vor fsce treaba si vor sesiza ca a cumparat tot judetul prin santaje si escrocherii.
  • gorjan 18.04.2013 la ora 13:56 pm
    caragea seful IPJ GORJ este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. a transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. exemlu seful de la economic cu afaceri de sute de miliarde ale firmei elsimida in minerit si termocentrale .toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul, asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul stroe sa faca curatenie urgent!…. Veniti la Gj d-lor ziarişti ca aici e caracatiţa şi mafia în poliţie,aici sunt mulţi bani din minerit şi termocentrale din care se înfructă acest baron de nu i mai ajunge nimeni la nas,a citizat la liderii PDL de au nenorocit politia.RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei. felici tari pt. articol si continuati investigatia de demascare a acestui condeescu al politiei gorjene ,care rezista sub toate guvernele datorita taxelor imense pe care le achita …dl ministru trebuie sa ia urgent masuri cu acest tablagiu de la circulatie ajuns peste noapte seful politiei ,aceasta fiind o palarie prea mare pentru un creier atat de mic…veniti la gorj si stati de vorba cu agentii de politie ..cred ca suta la suta dintre acestia sant scarbiti de aceasta conducere ..am ajuns sa ne fie sila sa mergem la serviciu din cauza presiunilor
  • gigi 18.04.2013 la ora 14:00 pm
    felicitari pt articol ca de cxeva timp caragea se lauda ca v a cumparat si pe voi.deasemenea trebuie apreciati politistii care au avut taria de a nu se lasa calcati in piciaore sa fie presul si ineltele acestui,,golan sau baron,,fara scoala de o maralitate indoielnica.Rusine d lui PONTA ca la insistentele lui calinoiu s a zbatut sa tina acesta baron in functie in ciuda abuzurillor si infractiunilor comise.toata lumea stie de preocuparile acestui imfractor in uniforma.D nilor deputati si senatori din gorj,Grebla Popescu noi v am votat sa schimbati ceva in gorj nu sa tineti infractorul sa si bata joc de atitia oameni.Chiar nu stiti citi bani produce caragea,cum i a dat lui igas,cum chefuia cu liviu andrei la rinca cu liderii PDL cu blaga,cu banii strinsi de la sarcina si de la toti marii patroni pt a i lasa sa si faca afacerile… va maritati soarta d lor politristi din gorj ca v a dezbinat caragea si v a umilit cum a stiut el ca daca va uneati 30 de oameni cu caracter si ieseati in fata ipj nu mai statea 3 ore.o sa ajunga caragea sa va abuzeze si nevestele si bamiliile si nu veti zice nimic si veti fi niste lasi ca filip,morie,crac,negrea,birou,fetanu…. gigel spune: caragea este si a fost un impostor, rusine politiei cu acest individ, este clar ca este tinut de oameni fara caracter dar cu spatele puternic, caragea este un infect un putregai care strica tot cu ceea ce intra in contact, am mai spus el are un singur loc si acela este le puscarie, acolo este locul lui si acolo va ajunge mai devreme sau mai tirziu. tirbina este un bun ofiter, a incercat caragea sa-i bage bete in roate dar omul a avut vointa, tupeu si cap si a demonstrat ca poate sa ia un concurs cind toti i-au fost impotruiva. ce a cistigat, nimic pentru s-a pus caragea pe el ca rudarul pe pluta si a fost nevoit sa plece, da sa plece, motivul fiind unul medical dar nu a fost nimic medical a fot ceva de genul a ceea ce a facut craciun, dar asta avea pensia la buzunar si i-a dat prin mandule lui caragea, se saturase si asta de atita prostie si mitocanie ce exista prin ipj gorj si i-a lasat sa-si dea palme singuri pina i-o lua gaia. deci rusine politiei cu asemenea exemplar, dar cine sa vada realitatea de la gorj, dar va veni vremea cind caragea va primi chiftele cu prastia si se va face macel cu ziaristii sa-i ia un interviu in zeghe da in zeghe aceasta este uniforma lui caragea, rusine, rusine, rusine, rusine celor care il tin inca in brate pe acest impostor
  • rusine 18.04.2013 la ora 20:52 pm
    Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjeana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea . Caragea nu isi poate dovedi nevinovatia decat manjind cu bani storsi de la altii pe cei care incearca din rasputeri sa faca dreptate! Nu cred ca exista politist din Gorj care sa fi fost mai umilit de alt superior decat de Caragea, si s-au perindat ceva inspectori sefi si pe la Gorj! “victimel e” controalelor fiind subordonaţii acestuia, iar faptele inspectorului şef au fost “dosite” si neobservate de comisiile de control, care au plecat cu maşinile “pline” şi recompensaţi în diverse feluri de cms. şef de poliţie Caragea Viorel Salvador cu sprijinul agenţilor economici feriţi şi protejaţi de ofiţer tocmai pentru astfel de ocazii. Se vehiculeazVA a ca in urma ultimului control efectuat de MAI la politia Gorj inpectorul sef ar fi platit suma de 100.000 euro unor persoane cu intrare la ministrul Berca pentru asi asigura scaunul! In anul 2011 au existat în jur de 800 de cercetări disciplinare asupra poliţiştilor din Gorj, măsuri dispuse de inspectorul IPJ Gorj, cms. Caragea, în condiţiile în care sunt aproximativ 700 de angajaţi la IPJ Gorj. Multitudinea abuzurilor gratuite la care sunt supuşi poliţiştii, de la comportamentul umilitor cu care acesta ii tratează în faţa persoanelor ce provin din afara instituţiei, la cercetările dispuse nemotivat, ca pe banda rulanta, şi până la sancţiunile disciplinare neechitabile au facut ca mediul de lucru sa fie insuportabil prin starea crescuta de tensiune. Seful IPJ Gorj denigreaza continuu conditia profesionala de politist, exercitand presiuni complexe de natură psihică cu scopul de a sădi neîncrederea între subordonaţi şi de a anihila respectul profesional si uman reciproc, acesta ghidându-se după vestitul slogan ,, dezbină şi stăpâneşte!”. Mentalitatea bolnavă a şefului poliţiei a ajuns până la implicarea în viaţa personală a unora, generând dispute în familii şi la serviciu, alimentând în permanenţă o stare de nemulţumire şi teroare ca pe vremea vechii securităţi comuniste, propriilor subordonati. Mai mult, comportamentul său este identic cu cel al unui stapân de sclavi din epoca feudală prin abuzurile şi jignirile repetate făcute faţă de subordonaţi. Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in centrul careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii
  • d le prefect 18.04.2013 la ora 21:06 pm
    tov circiumaru si tov calinoiu, voi l-ati imbuibat pe caragea si viceversa la la protectie, dd a avut mare dreptate, ma mir cum de aveti tupeul sa spuneti ca ati cistigat din emisiunile lui dd. acesta a a vut mare dreptate cu tot ce aafirmat pe post da mare dreptate, acum sti vorba sa faci ce zice popa pentru ca nici el nu a fost si nu este usa de biserica. oricum voi atiterminat gorjul si perseverati pina la victoria finala. in legatura cu jigodia de caragea sinteti principalii vinovati, acest impostor nu are ce cauta liber este un mar rau pentru politisti este diabolic si cu mari probleme de personalitate, cu grave probleme de comportament si stiti foarte bine acest lucrudar va jutati reciproc, oricum caragea va trebui si va ajunge la puscarie acolo este locul lui si acolo trebuie sa ajunga, puscaria trebuie sa fie casa lui.. domnule primar sa nu credeti ca nu se stie ce s-a intimplat pe centura jiului cu accidentul cind ca caragea a venit val virtej la fata locului, dar dumnezeu e sus , altul in locul tau poate erea in executarea pedepsei acum dar asa este la noi la gorj, dar eu cred ca trebuie sa se cam adune lucrurile si pe la poale de carpati si sa-i spuneti si eminentei sale prostl satului cacaragea ca primavara apele vin mari, vorba unui mare romancier al nemului romanesc pe vremea cind in tara erea bine nu ca acum , salutare, salutare.....si cacaragea la puscarie, la puscarie
  • rusine MAI 21.04.2013 la ora 12:18 pm
    DOMNILOR DIN MAI CA IGPRU UL IL CONTROLEAZA CARAGEA PE TOT,VOI NU VEDETI CA TABLAGIUL ASTA A PRIVATIZAT TOT IN JUDETUL ASTA.IMPREUNA CU CEI 2 BARONI PSD CONTROLEAZA TOT SPRE DEZAMAGIREA OAMENILOR CARE AU VOTAT SCHIMBAREA.ATI NENOROCIT POLITIA DIN GJ TININD HOTUL ASTA IN FUNCTIE SI POLITISTII.RUSINE
  • bragadiru 21.04.2013 la ora 13:07 pm
    Habar n-aveti ce vorbiti. Poate numai invidia va caracterizeaza. In rest nimic.
  • sex gate 22.04.2013 la ora 21:03 pm
    RĂZBUNARE DIN GELOZIE PASIUNEA COMISARULUI CARAGEA PENTRU DOAMNA LEUŞTEAN, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI LA PROPRIU Sexgate la comanda IPJ Gorj: fiul se răzbună pe tatăl infidel? Din relatările mai multor poliţişti gorjeni, se pare că familia de poliţişti cu maşina şi casa incendiate este ţinta unui caz de promiscuitate, iar cunoştinţă de acest caz ar avea chiar fiul inspectorului-şef Cazul familiei de poliţişti Leuştean este arhicunoscut în rândurile colegilor de breaslă. În urmă cu peste un an, casa şi maşina poliţiştilor au fost incendiate. Nici până acum nu s-au descoperit autorii, fapt care este cusut cu aţă albă, având în vedere că ofiţerii care au cercetat cazul au depus toate eforturile, însă undeva, pe circuit, ancheta a fost blocată. Leuşte an îl acuză pe Caragea: L-aş împuşca! În ultimele zile, aşa cum a prezentat şi “Ediţie Specială”, subofiţerului Aurel Leuştean l-a acuzat direct pe şeful IPJ Gorj, comisarul Salvador Caragea. Poliţistul a ajuns la culmea răbdării, afirmând: “Dacă aş putea, l-aş împuşca pe Caragea, însă mi-e teamă de puşcărie”. Această afirmaţie nu a rămas fără urmări, inspectorul-şef al IPJ Gorj chemându-l pe subofiţer la ordin şi dezarmându-l. Practic, Caragea, prin subalternii săi, i-a ridicat dreptul de a mai avea asupra sa armamentul din dotare pentru o perioadă nedeterminată de timp. Povestea dintre Caragea şi familia Leuştean are un singur liant: subofiţerul Delia Leuştean! Frumoasa blondă ar fi stârnit, spun poliţiştii, pasiunile baronului cu epoleţi Salvador Caragea. În susţinerea acestei teorii, prezentăm două argumente: demisia poliţistului Adrian Dan, fost subaltern al Deliei Leuştean, şi vizitele neobişnuit de dese întreprinse de Caragea la părinţii Deliei Leuştean şi cadourile cel puţin neobişnuite pe care acestea i le-a făcut. De ce Leuştean îl indică pe Caragea? În plus, în sprijinul acuzelor lansate de Aurel Leuştean, vine şi faptul că dosarul are şi acum autori necunoscuţi, deşi există poliţişti care ştiu cine sunt autorii, însă nu au voie să vorbească şi nici să-i prindă. “Oamenii se tem pentru că nu le asigură nimeni protecţia”, spun sursele noastre din IPJ Gorj. Poliţistul Dan Adrian, susţin sursele noastre, lucra la Biroul prevenire, umăr lângă umăr cu şefa sa, Delia Leuştean. Subofiţerul Delia Leuştean, precizează sursele, fusese numită şefă “cam abuziv”, luând locul lui Ovidiu Bica, poliţist cu vechime şi experienţă. “Pentru că era gelos, Caragea se purta foarte urât cu acest poliţist. Omul şi-a dat seama care sunt motivele pentru care este luat la şuturi de şeful cel mare şi a cerut transferul la Turceni, la 75 de kilometri de casă. Caragea nu i-a aprobat, iar poliţistul şi-a dat demisia”, mai spun sursele noastre. De altfel, declaraţia lui Adrian Dan a fost consemnată şi în raportul pe care acesta l-a prezentat Corpului de Control al ministrului în luna martie a acestui an. Poliţist demisionar din cauză că lucra în birou cu «obiectul pasiunii» baronului Caragea
  • salvador 22.04.2013 la ora 21:13 pm
    ‘Oricine are cunostinte printre politistii din Gorj stie ca atmosfera in IPJ a ajuns aproape insuportabila. In afara de cei cativa care au fost agreati si promovati in functii ( majoritatea avand in comun cu Caragea - in afara de tupeu si badaranie - faptul ca au fost ani de zile subofiteri si au fost avansati dupa ce si-au cumparat diverse diplome ) si care isi vad linistiti de treaba ( a se intelege afaceri personale folosindu-se de influenta functiilor detinute ), ceilalti politisti isi consuma energia incercand sa supravietuiasca, fara a-si mai pune problema sa serveasca cetateanul care le plateste salariul. Reducerile de personal din MAI au fost facute dupa criterii inacceptabil de subiective - fapt care i-a permis inspectorului sef sa neutralizeze si mai usor “dizidentii” mergand cu abuzurile mult peste limita penalului ( a se vedea cazul politistului concediat in timp ce era in concediu medical si care solicitase deja transferul la un alt IPJ - caz cu privire la care s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Caragea ). Un alt abuz care a stat la baza unui dosar penal este deposedarea unui politist de telefonul mobil PERSONAL intrucat Salvador suspecta ca fusese inregistrat audio in timp ce se exprima in stilul caracteristic si total nedeontologic fata de subordonati. Despre abuzurile si “performantele” profesionale ale lui Caragea au relatat uneori si ziarele locale din Gorj . Chiar in aceste zile, faptul ca politia din Gorj e condusa de un invinuit tine prima pagina a mai multor editii. Comentariile postate de cititori pe forum la fiecare din aceste articole ar putea - mai bine zis ar trebui sa faca - obiectul atentiei DGA - (structura centrala pentru ca local nu exista capacitate sau interes ). Nu intamplator mai aflam si despre politisti cu functii care fie fac accidente cu masina fiind sub influenta alcoolului , fie sunt pusi sub invinuire pentru uciderea unei persoane in incinta sediului politiei. Aceasta e imaginea reala a politiei gorjene. Daca domnul ministru de interne - care, intamplator, e gorjean la origine - va gasi de cuviinta sa trateze situatia superficial si nu va folosi parghiile administrative avute la indemana pentru a detensiona situatia preferand varianta comoda de a astepta decizia Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, va trebui sa-si asume si consecintele atitudinii sale care sunt mai mult decat previzibile
  • Didi 23.04.2013 la ora 10:50 am
    In afara de aceste rafuieli personale sa ne explice si noua ce fapte de vitejie a facut de are salariul mai mare decat cel al sefului politiei capitalei.Ce a facut el de merita acesti bani.Majoritatea traim cu 600 de lei pe luna si lui nu ii mai ajung 7000 de lei pe luna leafa si mai si cere taxe de protectie de la firmele particulare.Rusine sa ii fie.
  • fane 23.04.2013 la ora 23:14 pm
    Pai asta din salariu traieste ...banii din afacetile dacorex.spagile de la transportatori luate prin Bunaiasu de la Succes si din toate afacerile banoase din gj.de aici se infructa caragea si din astia mai da sa se mentina in functie
  • Voinescu 24.04.2013 la ora 3:36 am
    Comisaru sef Voinescu a intrat in concediu! Probabil pentru a-si dedica timpul demiterii lui Caragea. Se pare ca a inregistrat cu camera ascunsa anumite discutii cu Caragea si,probele fiind destul de concludente, a cerut o audienta ministrului de interne Radu Stroe. Joi dimineata, la ora 10.30, Voinescu are programata audienta la ministrul de interne. Sa vedem ce-o iesi de aici!
  • filip 24.04.2013 la ora 21:16 pm
    bine iii face caragea ca pina acum s au lins in fund amindoi cine credeţi că vă scapă de caragea dragi poliţisti? NIMENI! dacă nu vă uniţi si nu clociţi ce trebuie să faceţi şi nu vorbiţi la bucureşti cu cine trebuie, caragea nu va pica de la sine. Nu are nimeni acest interes pentru că produce BANI!!!! Eu vă doresc succes! Nu încape niciun semn de îndoială în ceea ce privește mafia din ”structurilii” statului însă , dacă tot știți atâtea amănunte , l-ați informat , oficial , și pe ministru' ? Așa , doar să nu poată zice că nu a știut despre fărădelegile subordonaților ! Altfel , aceste postări pot fi considerate doar manipulări în favoarea ”subofițerului superavansat ” .Când a fost Rus ministru , prin Piața Prefecturii , i-am vazut ”cioc - în - cioc” , purtând discuții amicale ; semn căCaragea a găsit ”numitorul comun” tocmai cu omul marinarului . Așadar , dacă ”cei din sistem” nu vă veți opune ”oficial” abuzurilor , eu nu cred că se schimbă ceva , poate până nu vor dispărea , natural , tătucii comuniști instalați după revoluție în fotoliile protipendadei roșii , rebotezate , ”nepotizate” definitiv . Caragea a fost și cel care a ascuns beția primarului , la accidentul de la sfârșitul anului trecut , pe Centură ! Așa se spală mafioții între ei ! Să nu afle cetățeanul sărăcit , și ignorant , de manipulările aleșilor mincinoși !
  • Marea abureală: Tobă decide soarta lui 07.07.2013 la ora 15:09 pm
    [...] lui Caragea urmează a fi decisă chiar de principalul său protector, Petre Tobă, șeful IGPR, care ani în șir a mușamalizat cavalcada de abuzuri și posibile infracțiuni [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.