Reunire fără surprize la Pandurii
Reunire fără surprize la Pandurii
Fotbal13 ianuarie 2012

Neagu, singura prezență neanunțată la primul antrenament al gorjenilor

După o vacanță liniștită, așa cum n-a mai avut Pandurii până acum, trupa lui Grigoraș s-a reunit și se pregătește să plece în primul cantonament din Antalya.
Pandurii s-au reunit în formulă aproape completă, de la primele antrenamente din 2012 nelipsind decât Cardoso, care va face joncțiunea cu colegii săi la București, înaintea plecării în cantonamentul din Antalya. Lotul lui Grigoraș nu a suferit modificări, doar Chiricheș fiind transferat, însă de plecarea fundașului se știa încă din vară, atunci când el a fost cedat Stelei. Alte două despărțiri au ciuntit ușor lotul lui Grigoraș, dar este vorba tot de situații cunoscute încă din decembrie, Vranjes și Stromajer urmând să-și găsească un alt drum, separat de cel al Pandurilor, după problemele iscate la finalul turului, probleme care au făcut practic imposibile revenirile lor sub comanda lui Grigoraș.

Repatriere

Singurul jucător care s-a aflat la primul antrenament alături de Pandurii la reunirea gorjenilor este piteșteanul Alexandru Neagu, un tânăr de 18 ani „pescuit” de la echipa de tineret a spaniolilor de la Real Murcia. Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor, spune că Neagu se află în probe, Grigoraș urmând a spune după cantonamentul din Antalya dacă el va fi oprit sau nu: „E un tânăr originar din Pitești, care a fost în ultimii doi ani plecat în Spania, la Murcia, așa cum a fost și Maxim. A venit cel puțin pentru primul stagiu de pregătire, îl vom lua cu noi în Antalya și vom vedea dacă va rămâne să joace la Târgu Jiu. Avem referințe bune despre el, altfel nu-l aduceam aici. Joacă mijlocaș central, în spatele vârfului, iar în sistemul 4-3-3 poate juca în banda stângă. E un jucător de picior sâng, a jucat chiar și fundaș stânga, dar lovește destul de bine și cu piciorul drept”.

Lotul Pandurilor pentru primul stagiu din Antalya:


Portari: Pedro Mingote, David Lazar, Adrian Horvat
Fundaşi: Adrian Rusu, Ousmane Viera, Ionuț Rada, Ionuț Tătaru, Alexandru Vlad, Florin Popete, Alexandre Cardoso
Mijlocaşi: Claudiu Voiculeţ, Mihai Pintilii, Dan Nistor, Călin Cristea, Alexandru Avramescu, Alexandru Neagu (Real Murcia), Alexandru Maxim, Roberto Dumitru (Pandurii II), Daniel Unguru (Pandurii II)
Atacanţi: Valentin Lemnaru, Paul Batin, Alexandru Grigoraş, Olimpiu Bucur, Ciprian Brata.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.