Revine Voiculeţ, dar lipseşte Nicoară
Revine Voiculeţ, dar lipseşte Nicoară
Fotbal11 aprilie 2013

Pandurii se va deplasa vineri la Cluj, pentru confruntarea cu CFR, însă va trebui s-o facă fară cel mai în formă jucător al său, Viorel Nicoară. Acesta nu are drept de joc fiind împrumutat chiar de la ardeleni. „Nu am drept de joc. Aş fi vrut să joc, sunt jucător profesionist, dar asta e viaţa. Trebuie să câştigăm acum cu CFR şi apoi cu Dinamo. Primul meci important e cu CFR, apoi cu Dinamo.E diferenţă de un punct între noi şi locul 3. Dacă batem la CFR putem urca înapoi pe podium. Pe Dinamo trebuie să o batem dacă mai vrem în Europa League. Suntem bine cu moralul, mai sunt 9 etape, mergem înainte. Automat jucăm cu presiune. Este puţină presiune”, a mărturisit Nicoară.

E posibil ca Viorel Nicoară să nu fie singura absenţă din lotul gorjenilor. Mijlocaşul Cosmin Băcilă, fundaşul stânga Alexandru Vlad şi atacantul lituanian Deivydas Matulevicius nu s-au antrenat cu echipa şi sunt incerţi pentru meciul de vineri.
Pustai are parte şi de o veste bună, totuşi. Cel mai bun mijlocaş coordonator al pandurilor, Claudiu Voiculeţ (foto) s-a refăcut complet şi va fi, cel mai probabil, titular împotriva celor de la CFR. Voiculeţ s-a accidentat în cantonamentul de la Sibiu şi a lipsit în partidele cu Rapid şi Petrolul, ambele pierdute, fiind foarte clar că fără el, jocul gorjenilor nu s-a mai legat atât de bine. Acesta crede că următoarele două meciuri sunt foarte importante în încercarea de a prinde locul 4, mai ales confruntarea cu Dinamo de pe teren propriu:  „S-au pierdut două meciuri, din păcate ne îndepărtăm de obiectiv. Rămâne de văzut ce facem, depinde de următoarele două jocuri. Nu este nimic pierdut, avem avantaj că jucăm acasă cu Dinamo, iar dacă vrem să ne atingem obiectivul, nu trebuie să pierdem la CFR şi să batem pe Dinamo. Ideal ar fi 6 puncte, dar şi dacă nu pierdem la CFR nu e rău, dar obligatoriu trebuie să câştigăm cu Dinamo”.
Echipa probabilă a Pandurilor în meciul cu CFR:
Mingote – Pleaşcă, Viera, Mamele, Cristea – Anton, Nistor – Grigoraş, Voiculeţ, Predescu (Ibeh) –  Matulevicius (Lemnaru).
CFR – Pandurii, partidă din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1, se va juca vineri, 12 martie, de la ora 21:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.